oscalex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 6 minutes ago, cthulhucarbide said: Σε συνδυασμό με την πληροφορία που δώθηκε πριν, ότι τα τροφοδοτικά δεν είναι τόσο ευαίσθητα στην τάση εισόδου, μήπως τελικά έχεις κακή μάρκα/ποιότητα τροφοδοτικού? Έχω το be quiet platinum straight power 11 750W. Είχα ψάξει να πάρω ποιότητας λόγο αυτού.
korakios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 13 ώρες πριν, oscalex είπε Καινούριο pc με καινούριο τροφοδοτικό ναι. Έχω θέμα με lag/input lag στα games. Το πράγματα είναι 200% καλύτερα και μπορώ να παίξω σαν άνθρωπος από τις 01:00 και μετά και εκείνες τις ώρες η τάση μου είναι στα 223-224 και πολύ πιο σταθερή ενώ τις κανονικές ώρες ανεβοκατεβαίνει σαν τρελή. Δεν πιστεύω να είναι τυχαίο. αν εννοείς online games , απλά τότε μάλλον ξεμπουκώνει το ίντερνετ και δεν έχει σχέση με την τάση η χαμηλή τάση όμως θα επηρεάσει τις υπόλοιπες συσκευές γιαυτό και καλό που το εντόπισες ( φαντάζομαι δεν χρησιμοποιείτε τίποτα παλαιολιθικούς θερμοπομπούς αυτόν τον καιρό ) αφού τσεκάρεις λοιπόν οτι το εργαλείο μετρά σωστά , επόμενο βήμα είναι σε σπίτια γειτονικά κούμπωμα να δεις αν είναι η περιοχή όπου θα είσαι και "τυχερός" μιας και αφορά το ΔΕΔΔΗΕ όπως είπαν πολύ σωστά και άλλοι , μην ασχολείσαι με ups για την πτώση τάσης , πεταμένα λεφτά
Stratosnis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 μπορείς να προσδιορίσεις λίγο καλύτερα το πρόβλημα; Όταν εννοείς lag/input lag, τι ακριβώς εννοείς και σε ποιες περιπτώσεις το παρατηρείς (τρέχοντας κάποια εφαρμογή); Επίσης, πρέπει να τσεκάρεις θερμοκρασίες και ας είναι καινούριο το pc.
korakios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 44 λεπτά πριν, Stratosnis είπε μπορείς να προσδιορίσεις λίγο καλύτερα το πρόβλημα; Όταν εννοείς lag/input lag, τι ακριβώς εννοείς και σε ποιες περιπτώσεις το παρατηρείς (τρέχοντας κάποια εφαρμογή); Επίσης, πρέπει να τσεκάρεις θερμοκρασίες και ας είναι καινούριο το pc. αυτό είναι 2ο διαφορετικό τελείως θέμα , καλύτερα ας λύσει την πτώση τάσης στο σπίτι (ή και περιοχή) και μετά να ασχοληθεί με το PC σε άλλο νήμα
oscalex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, korakios said: αν εννοείς online games , απλά τότε μάλλον ξεμπουκώνει το ίντερνετ και δεν έχει σχέση με την τάση η χαμηλή τάση όμως θα επηρεάσει τις υπόλοιπες συσκευές γιαυτό και καλό που το εντόπισες ( φαντάζομαι δεν χρησιμοποιείτε τίποτα παλαιολιθικούς θερμοπομπούς αυτόν τον καιρό ) αφού τσεκάρεις λοιπόν οτι το εργαλείο μετρά σωστά , επόμενο βήμα είναι σε σπίτια γειτονικά κούμπωμα να δεις αν είναι η περιοχή όπου θα είσαι και "τυχερός" μιας και αφορά το ΔΕΔΔΗΕ όπως είπαν πολύ σωστά και άλλοι , μην ασχολείσαι με ups για την πτώση τάσης , πεταμένα λεφτά Δυστυχώς έχω δοκιμάσει και offline με το ίδιο αποτέλεσμα. Έφερα σήμερα ηλεκτρολόγο και μου έκανε τις γραμμές 5 από 3 και μ άλλαξε όλες τις ασφάλειες και τα περισσότερα καλώδια. Μου είπε εαν τα προβλήματα συνεχιστούν να φωνάξω την ΔΕΗ γιατί τώρα ο πίνακας είναι μια χαρά. Βλέποντας και κάνοντας λοιπόν. Θα ενημερώσω για το πως πάει το θέμα! Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2024 από oscalex
korakios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, oscalex είπε Έφερα σήμερα ηλεκτρολόγο και μου έκανε τις γραμμές 5 από 3 και μ άλλαξε όλες τις ασφάλειες και τα περισσότερα καλώδια. Μου είπε εαν τα προβλήματα συνεχιστούν να φωνάξω την ΔΕΗ γιατί τώρα ο πίνακας είναι μια χαρά. καταρχάς τι τάση μέτρησε όταν ήρθε και τι έδειχνε το δικό σου μηχάνημα ?
oscalex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, korakios said: καταρχάς τι τάση μέτρησε όταν ήρθε και τι έδειχνε το δικό σου μηχάνημα ? Οι μετρήσεις ήταν παρόμοιες και το δοκίμασα και σε άλλο σπίτι και έβγαλε καλά αποτελέσματα. Η τάση έχει ανέβει και έχω δει και 226! Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2024 από oscalex
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Άλλαξε τα περισσότερα καλώδια? Ποια καλώδια, από τον πίνακα στις πρίζες μέσα στους τοίχους? Επίσης έπρεπε να δει την τάση πριν και μετά τις αλλαγές
oscalex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, cthulhucarbide said: Άλλαξε τα περισσότερα καλώδια? Ποια καλώδια, από τον πίνακα στις πρίζες μέσα στους τοίχους? Επίσης έπρεπε να δει την τάση πριν και μετά τις αλλαγές Είδαμε διαφορά. Άλλαξε τα καλώδια που πάνε σε ασφάλειες/ρελε/γενικο. Επίσης ο θερμοσίφωνας είχε διακόπτη και όχι ασφάλεια(Ευχαριστώ τον προηγούμενο ηλεκτρολόγο 😑). Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2024 από oscalex
korakios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, oscalex είπε Είδαμε διαφορά. Άλλαξε τα καλώδια που πάνε σε ασφάλειες/ρελε/γενικο. Επίσης ο θερμοσίφωνας είχε διακόπτη και όχι ασφάλεια(Ευχαριστώ τον προηγούμενο ηλεκτρολόγο). η τάση απο το ρολόι του ΔΕΔΔΗΕ στον πίνακα ήταν σωστή ? πάντως αν απο αντικατάσταση καλωδίων είδες διαφορά στην τάση και χωρίς φορτίο τότε υπάρχει θέμα πχ (μονοφασικό πιστεύω οτι έχεις) , αν ανάψεις το θερμοσίφωνα υποθέτω θα γίνει γερό βύθισμα
oscalex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, korakios said: η τάση απο το ρολόι του ΔΕΔΔΗΕ στον πίνακα ήταν σωστή ? πάντως αν απο αντικατάσταση καλωδίων είδες διαφορά στην τάση και χωρίς φορτίο τότε υπάρχει θέμα πχ (μονοφασικό πιστεύω οτι έχεις) , αν ανάψεις το θερμοσίφωνα υποθέτω θα γίνει γερό βύθισμα Μου είπε οτι δεν έχω και το καλύτερο ρολόι αλλά καλό είναι, άμα δω πρόβλημα(έστω και φως να αναβοσβήνει) να φωνάξω ΔΕΗ. Ναι έχω βύθισμα άμα ανάψω θερμοσίφωνα 4-5v. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2024 από oscalex
korakios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, oscalex είπε Μου είπε οτι δεν έχω και το καλύτερο ρολόι αλλά καλό είναι, άμα δω πρόβλημα να φωνάξω ΔΕΗ. ΔΕΔΔΗΕ θες να πεις , δεν έχει σχέση με ΔΕΗ , το θέμα είναι οτι αν φταίει η εσωτερική καλωδίωση (απο ρολόι στον πίνακα) μπορεί και να σε χρεώσουν 1 λεπτό πριν, oscalex είπε Ναι έχω βύθισμα άμα ανάψω θερμοσίφωνα. αν όμως το καλώδιο είναι κομπλέ τότε αν το αναφέρεις στο ΔΕΔΔΗΕ θα σου αλλάξουν ρολόι σίγουρα
oscalex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, korakios said: ΔΕΔΔΗΕ θες να πεις , δεν έχει σχέση με ΔΕΗ , το θέμα είναι οτι αν φταίει η εσωτερική καλωδίωση (απο ρολόι στον πίνακα) μπορεί και να σε χρεώσουν αν όμως το καλώδιο είναι κομπλέ τότε αν το αναφέρεις στο ΔΕΔΔΗΕ θα σου αλλάξουν ρολόι σίγουρα Ναι ΔΕΔΔΗΕ λάθος μου. Επικοινώνησα μαζί τους και απο Δευτέρα θα έρθουν να το δουν και αυτοί. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2024 από oscalex 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα