Προς το περιεχόμενο

Παροχή Ενέργειας Dell E4200


Gbol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας. Έχω ένα laptop dell Ε4200 και άλλαξα μπαταρία για το λόγο ότι δεν φόρτιζε και μου έβγαζε και σφάλμα για την μπαταρία. Άλλαξα λοιπόν μπαταρία την οποία το laptop την αναγνωρίζει κανονικά όπως και το φορτιστή, η μπαταρία φορτίζει κανονικά έως και 100%. Το πρόβλημα είναι ότι το laptop δουλεύει μόνο με το φορτιστή συνδεμένο, μόλις αφαιρέσω το φορτιστή το laptop σβήνει παρόλο που η μπαταρία είναι στο 100%. Επίσης να αναφέρω ότι το laptop δεν ανοίγει μόνο με το φορτιστή και χωρίς μπαταριά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο φορτιστής είναι ο αυθεντικός; Αν έχεις άλλον με ίδια Volt και ίδια ή περισσότερα Ampere/Watt, δοκίμασε με άλλο φορτιστή.

Επίσης δοκίμασε σε άλλη πρίζα, χωρίς πολύπριζα/προεκτάσεις κατά προτίμηση σε άλλη γραμμή.

Τέλος, αν έχεις τη δυνατότητα, έλεγξε τη μπαταρία του BIOS. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση, ο φορτιστής είναι ο αυθεντικός και δεν φαίνεται να είναι το πρόβλημα εκεί γιατί το laptop δουλεύει κανονικά ΄για όσο έχω το φορτιστή συνδεμένο, επίσης και η μπαταρία φορτίζει κανονικά. Το πρόβλημα είναι ότι μόλις αποσυνδέσω το φορτιστή το laptop απενεργοποιείτε και αν δεν τον συνδέσω ξανά το laptop  δεν ανοίγει. Μέσα από τα windows αλλά και από τα bios και μπαταρία και φορτιστή τα αναγνωρίζει κανονικά χωρίς να βγάζει κάποιο σφάλμα, και όπως ανέφερα και προηγουμένως η μπαταρία φορτίζει κανονικά γιατί όταν την έβαλα αρχικά ήταν στο 20% ενώ τώρα είναι στο 100% και δείχνει συνεχώς να φορτίζει.  Παρόλο αυτά κάτι γίνεται και δεν μπορεί να πάρει ρεύμα από μπαταρία......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...