Προς το περιεχόμενο

Alien: Romulus (2024)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, noFEARgr είπε

To χειροτερο ειναι το covenant μαζι με το 3o. To romulus θα το εβαζα στο μεσον 

Το 3ο χειρότερο από το 4ο;

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το 3ο η Assembly Cut ηταν καλυτερη κατα πολυ της 4ης ταινιας. Ναι σε αλλο ρυθμο και απο τις 2 πρωτες αλλα ανετα την ξανα βλεπεις καθε χρονο. Την 4η οχι και τοσο. 

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έκλεισα στο 10λεπτο μόλις είδα ότι είναι teen alien με αστείους ηθοποιούς κατάλληλους μόνο για καμία ρομαντική χαζοκωμωδια . Είδα για 6η. φορά το Νο1 και τώρα θα δω για 6η φορά το 2 . Ευτυχώς τα έχει μαζεμένα στο Disney 

Επεξ/σία από totalius
  • Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, totalius είπε

Το έκλεισα στο 10λεπτο μόλις είδα ότι είναι teen alien με αστείους ηθοποιούς κατάλληλους μόνο για καμία ρομαντική χαζοκωμωδια . Είδα για 6η. φορά το Νο1 και τώρα θα δω για 6η φορά το 2 . Ευτυχώς τα έχει μαζεμένα στο Disney 

Γουστα ειναι αυτα, αλλα η ταινια ειναι καλη. Το εχια γραψει και γω στο ριβιου μου οταν πρωτοβγηκε, πως με μεγαλους (σε ηλικια) ηθοποιους θα ηταν (ακομα) καλυτερη, αλλα και ετσι, την εχω δει 3 φορες χωρις να βαρεθω.

Η δικη μου λιστα best to worst ειναι:

Aliens

Alien

Prometheus 

Alien Romulus

Alien Covenant

Alien Resurrection

Alien 3

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hexenlord είπε

Γουστα ειναι αυτα, αλλα η ταινια ειναι καλη. Το εχια γραψει και γω στο ριβιου μου οταν πρωτοβγηκε, πως με μεγαλους (σε ηλικια) ηθοποιους θα ηταν (ακομα) καλυτερη, αλλα και ετσι, την εχω δει 3 φορες χωρις να βαρεθω.

Η δικη μου λιστα best to worst ειναι:

Aliens

Alien

Prometheus 

Alien Romulus

Alien Covenant

Alien Resurrection

Alien 3

Το Romulus ειναι οντως πολυ ωραια ταινια και ενα alien πιστο στα αρχικα. 

Το prometheus νομιζω το εχεις πολυ ψηλα στο δευτερο μισο απλα ειναι ενας αχταρμας με κακες επιλογες και το alien 3 το εχεις πολυ χαμηλα. 

Αlien πρωτο

Aliens 

Romulus

Alien 3 

AVP

Prometheus

Resurrection

Covenant

AVP 2

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το prometheus νομιζω το εχεις πολυ ψηλα στο δευτερο μισο απλα ειναι ενας αχταρμας με κακες επιλογες και το alien 3 το εχεις πολυ χαμηλα. 

Αlien πρωτο

Aliens 

Romulus

Alien 3 

AVP

Prometheus

Resurrection

Covenant

AVP 2

Συμφωνω ετσι οπως εβαλες τα 2 AVP (τα αφησα εξω επιτηδες αλλα φευ). Δεν μπορω με τιποτα το τεμπο του Alien 3. Προσπαθησα να δω 2 φορες την assembly και την καταφερα μονο με σκιπ. Τι να πω, σταυρωστε με ( :) ).

Οσο για το Prom, εχεις δικιο πως στο δευτερο μισο πεφτει αλλα λογω αυτου που ειπα αποπανω, παει μπροστα απο το 3.

Πς. Tις extended του 1, 2 και 3 (assembly) , τις ειδα χαρη στα λινκ σου,  τοτε. Θενξ!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hexenlord είπε

Συμφωνω ετσι οπως εβαλες τα 2 AVP (τα αφησα εξω επιτηδες αλλα φευ). Δεν μπορω με τιποτα το τεμπο του Alien 3. Προσπαθησα να δω 2 φορες την assembly και την καταφερα μονο με σκιπ. Τι να πω, σταυρωστε με ( :) ).

Οσο για το Prom, εχεις δικιο πως στο δευτερο μισο πεφτει αλλα λογω αυτου που ειπα αποπανω, παει μπροστα απο το 3.

Πς. Tις extended του 1, 2 και 3 (assembly) , τις ειδα χαρη στα λινκ σου,  τοτε. Θενξ!

Ισχυει οτι το 3 εχει το δικο του pace ειναι love or hate δεν με ενοχλησε και εδωσε κατι διαφορετικο απο το τρελο action του aliens. Για τον προμηθεα ειχε τρελες προοπτικες και οπως ξεκιναει και γενικα λιγο πριν σκασουν τα αυγα στα μουτρα των αλλων και ξεκινησει ο αχταρμας με κακες επιλογες συν οτι εχει που περιμενεις να υπαρχει οντως κατι με τον δημιουργο κτλ βγαινει η καταληξη τιποτα και πανε στραφι ολα. Μαζι με το covenant καταλαβα οτι ο Scott καπου το εχει χασει και ενω θελει να πει κατι και να μεγαλωσει το ολο lore τελικα το χανει και δεν μενει τιποτα. Το romulus ξερει τι ταινια θελει να ειναι και ειναι πιστη σε αυτο μεχρι το τελος και αν και δεν λεει κατι καινουργιο ειναι καλη ταινια. Το πρωτο avp μετραει ασχημα ειναι η αρχη χρονολογικα και αν και canon δειχνει τον πραγματικο Weyland πισω στο 2004 το Requiem βεβαια ειναι λιγο μπαχαλο αλλα ισως το Alien earth το πιασει απο εκει για να δουμε και τι εγινε μετα απο εκει στην γη εχω μεγαλο hype και για αυτο. Τωρα θυμηθηκα που ειχαμε μιλησει και σε εστειλα τις extended παντα αυτες να κυνηγας και να βλεπεις. 

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, Arkin said:

Αlien πρωτο

Aliens 

Romulus

Alien 3 

AVP

Prometheus

Resurrection

Covenant

AVP 2

Το πρόβλημα για εμένα με το Romulus είναι ότι δεν προσφέρει τίποτα στον κόσμο του Alien, μου φάνηκε σαν απλό αναμάσημα του 1ου.

Σε αντίθεση με τον Προμηθέα, που μπορεί μεν να υστερεί σε κάποια πράγματα, παρόλο αυτά, μας πρόσφερε άφθονο lore, το οποίο για εμένα προσωπικά είναι σημαντικότερο.

Το ίδιο και με το Prey, μπορεί σαν ταινία να είναι καλή για κάποιους, αλλά για εμένα είναι απλό αναμάσημα. Πολύ καλύτερο το Predators του 2010 που δείχνει και 2-3 νέα πράγματα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Sugizo said:

Το ίδιο και με το Prey, μπορεί σαν ταινία να είναι καλή για κάποιους, αλλά για εμένα είναι απλό αναμάσημα. Πολύ καλύτερο το Predators του 2010 που δείχνει και 2-3 νέα πράγματα.

ineedthisforreactions GIF  Σαν ιδέα ηταν μια χαρά το PREDATORS. Θα λεγα κι λιγο underrated. κ γω συμφωνώ σ αυτό.

3 hours ago, Sugizo said:

Σε αντίθεση με τον Προμηθέα, που μπορεί μεν να υστερεί σε κάποια πράγματα, παρόλο αυτά, μας πρόσφερε άφθονο lore, το οποίο για εμένα προσωπικά είναι σημαντικότερο.

Κρίμα που πήγε ανεκμετάλλευτο το prequel πρότζεκτ. ΕΙΧΕ να δώσει πολλά !

Επεξ/σία από 7nisiotis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...