Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με HP Laserjet


Canal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στη δουλειά έχω ένα HP Laserjet M110w. Τη Δευτέρα έβγαλα και κούνησα λίγο το toner και το ξαναέβαλα μέσα γιατί τελείωνε και δεν είχε έρθει ακόμα το καινούργιο toner που παραγγείλαμε. Έκλεισα όμως λίγο με δύναμη το καπάκι του εκτυπωτή και μετά όταν πήγα να εκτυπώσω δεν μπορούσε να τραβήξει το χαρτί. Έβαλα την επόμενη μέρα το καινούργιο toner, αλλά πάλι δεν τράβαγε το χαρτί. Στις Ρυθμίσεις του εκτυπωτή έλεγε ότι έχει εμπλοκή χαρτιού, ενώ δεν έχει κολλήσει χαρτί μέσα στον εκτυπωτή. Πήρα ένα πανάκι και καθάρισα τα ροδάκια του εκτυπωτή. Τώρα λέει απλά Σφάλμα και δεν εκτυπώνει. Κατάφερα να εκτυπώσω επιλέγοντας για εκτυπωτή το HP Smart Printing, αλλά αν βάλω να εκτυπώσω από HP Laserjet M110w δεν εκτυπώνει. Έχω την εντύπωση ότι εκτυπώνει μόνο όταν είναι λίγες σελίδες στο tray. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω ή θα χρειαστεί να πάει στο service;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατι παιζει με τα windows ισως και το setup, για να τυπωνεις κανονικα και οχι απο τον οδηγο του. Εχει κανει και κατι μαιμουδιες τωρα τελευταια η MS με τα εκτυπωτικα και με προτιμηση στα ΗΡ και ισως κατι κολλησε.

Με τον εκτυπωτη στο ρευμα και σε αναμονη, μην τον κλεισεις απο το κουμπι αλλα τραβηξε το καλωδιο του ρευματος, αστον κανα 5λεπτο εκτος για να γινει reset, ξαναβαλε το καλωδιο και περιμενε να ερθει σε κατασταση ετοιμου και δοκιμασε εκτυπωση. Αν δεν πιασει, τον καταργεις απο τα windows, κατεβαζεις οδηγους απο την μαμα και τον εγκαθιστας ξανα.

Αν και παλι δεν δουλεψει παρτους τηλεφωνο να το δειτε μαζι. Πριν απο ολα ομως, οσο τον εχεις εκτος ρευματος, βγαλε τονερ και κοιτα καλα μεσα οσο μπορεις μπας και κατι εχει οντως κολλησει. Απο την αλλη με την "λιγη δυναμη" στο κλεισιμο, ελπιζω να μην εκανες καμια ζημια γιατι αυτα δεν επισκευαζονται. Ειτε παιζουν ειτε οχι.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...