Προς το περιεχόμενο

Φραγή αριθμού σε σταθερό - Πολλαπλές συσκευές


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Εδώ και μερικές μέρες με παίρνει το 2150000001 4-5 φορές την ημέρα. Ο αριθμός είναι απάτη -υπάρχουν πολλά σχόλια στο net- και προφανώς δεν έχω απαντήσει. Επειδή έχει ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν σκέφτομαι να πάρω μια συσκευή με λειτουργία φραγής αριθμών (από τον πάροχο δε μπορούν να κάνουν κάτι, μόνο για απόκρυψη, 5ψήφια και διαφημίσεις).

Το θέμα είναι οτι έχω τρεις διαφορετικές συσκευές, μία ασύρματη με δύο ακουστικά, μια με ένα και μία ενσύρματη συνδεδεμένες σε rj11 πολύμπριζο. Η ερωτησή μου είναι αν αντικαταστήσω μία από αυτές με καινούρια και βάλω φραγή στον αριθμό θα τον μπλοκάρει σε όλες? Πρέπει να τις αλλάξω όλες? Δουλεύει η φραγή γενικά με πολλαπλές συσκευές?

Thnx

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δουλεύει τελικά με ένα μικρό πρόβλημα. Το ακουστικό που έχει τη φραγή κλείνει τη γραμμή, οπότε κλείνει για όλες τις συσκευές, αλλά όχι αμέσως. Αν υπάρχει συσκευή που χτυπάει τη στιγμή που παίρνει γραμμή θα προλάβει να χτυπήσει μια φορά - η ενσύρματη που έχω πχ. Αν έχει μια μικρή καθυστέρηση όπως το άλλο ασύρματο που έχω, δε προλαβαίνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...