Προς το περιεχόμενο

[FREE PC GAME] Δωρεαν απο το Steam το RPG Maker XP @steam


plr77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://store.steampowered.com/app/235900/RPG_Maker_XP/

Δωρεαν εως  19/2 στις 20:00 για να το βαλετε στη συλλογη σας το RPG Maker XP με 95% θετικες κριτικες.

Το RPG MAKER σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο παιχνίδι ρόλων χωρίς καμία προηγούμενη εξειδικευμένη γνώση ή κατάρτιση. Το RPG MAKER XP είναι γεμάτο από τις λειτουργίες που ζητούσατε, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης των δεδομένων του παιχνιδιού και μιας δυνατότητας δημιουργίας σεναρίων που σας επιτρέπει να αλλάξετε την ίδια την καρδιά της μηχανής RPG MAKER.

Βελτιώνοντας το λειτουργικό περιβάλλον, το πρόγραμμα μπορεί πλέον να παρέχει υποστήριξη για μια πλήρως έγχρωμη οθόνη και σημαντικά βελτιωμένες δυνατότητες γραφικών. Με την υποστήριξη της λειτουργίας πλήρους χρώματος PNG και του καναλιού άλφα, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις για τη διαφάνεια των γραφικών καθώς και να καθορίσετε το διαφανές χρώμα. Το RPG Maker XP περιλαμβάνει τρία επίπεδα χαρτών, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε πολύπλοκους και πολυεπίπεδους χάρτες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα βασικό σύνολο γραφικών και ήχων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να τροποποιήσετε χωρίς επιπλέον χρέωση. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε τα δικά σας γραφικά και ήχους, κάνοντας το παιχνίδι σας πραγματικά ξεχωριστό.

Το RPG MAKER XP είναι εξοπλισμένο με το Ruby Game Scripting System (RGSS1), το οποίο βασίζεται στη γλώσσα Ruby και έχει προσαρμοστεί ειδικά για αυτό το πρόγραμμα. Αν και η εκμάθηση του RGSS μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο, είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την πλήρη προσαρμογή του παιχνιδιού σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το RGSS για να αλλάξετε την εμφάνιση, την αίσθηση, τον ήχο και το παιχνίδι του παιχνιδιού σας. Αν ο προγραμματισμός δεν είναι ακριβώς το φόρτε σας, μπορείτε να στραφείτε σε μια μεγάλη ποικιλία από σενάρια που δημιουργούν οι χρήστες και τα οποία μοιράζονται στην κοινότητα του RPG Maker.

***Ενα παιχνιδι που δημιουργηθηκε απο αυτο το προγραμμα ειναι το The Witch's House  https://store.steampowered.com/app/2183860/The_Witchs_House/.

''Υπάρχει ένα παλιό σπίτι στην άκρη μιας μικρής πόλης. Όλοι οι ντόπιοι τοc απέφευγαν πάντα, καθώς εκεί συνέβαιναν συνεχώς παράξενα και μυστηριώδη γεγονότα. Αυτή τη φορά, αυτό που συνέβη σε αυτό το σπίτι έκανε ολόκληρη την πόλη να ανατριχιάσει από φόβο.''

Ακομα ενα τετοιου τυπου που φαινεται εξαιρετικο ειναι https://store.steampowered.com/app/483980/Mad_Father/

 

 

 

 

Screenshot 2024-02-12 202856.png

Επεξ/σία από plr77
  • Like 4
  • Thanks 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε [FREE PC GAME] Δωρεαν απο το Steam το RPG Maker XP @steam

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...