Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την πιο φτηνη xiaomi που θα βρεις

Εχω μια χρονια τωρα (χωρις σφουγγαριστρα),αργη αλλα δουλευει και δεν εχει απαιτησεις σε φιλτρα κτλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να προτιμήσω την 1η;

Οι υπόλοιπες έχουν κάτι παραπάνω που να αξίζει;

ή μόνο καλύπτουν μεγαλύτερους χώρους;

https://www.skroutz.gr/s/41279409/Xiaomi-Robot-Vacuum-S10-BHR5988EU-Skoupa-Rompot-gia-Skoupisma-Sfougarisma-me-CHartografisi-kai-Wi-Fi-Leyki.html

https://www.skroutz.gr/s/41691269/Xiaomi-Robot-Vacuum-S10-Plus-gia-Skoupisma-Sfougarisma-me-CHartografisi-kai-Wi-Fi-Leyki.html

https://www.skroutz.gr/s/29070880/Dreame-L10-Pro-Skoupa-Rompot-gia-Skoupisma-Sfougarisma-me-CHartografisi-kai-Wi-Fi-Mayri.html

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

έχω μια σαν την πρώτη που έβαλες πιο παλιό μοντέλο που δουλεύει ακόμα μια χαρά. Δεν έχει όλες τις ευκολίες που έχουν τώρα αλλά οκ. Θα σου έλεγα να πάρεις το καλύτερο που μπορείς με τα λεφτά που θες να δώσεις (όρισε ένα ταβάνι). Εγώ θα πήγαινα στην δεύτερη που έβαλες ή θα κοίταζα καμία με empty station να μην ασχολούμαι με άδειασμα για καιρό

Το θέμα είναι οτι για να σου δουλέψει σωστά θα πρέπει να έχεις μαζεμένο σπίτι γιατί κολλάει εύκολα σε βλακείες.που και που την βρίσκω σε κάνα άκυρο σημείο κολλημένη :P 

Δημοσ.

Και εμείς την πρώτη έχουμε,που σφουγγαρίζει κιόλας.Δουλευει μια χαρά.Εχει τη δυσκολία βέβαια που πρέπει να καθαρίζεις εσυ τον κάδο και τη βούρτσα.

Αλλιως πας σε πιο ακριβή που αδειάζει μόνη της τον κάδο.

Αν θες το απόλυτο παίρνεις μια Miele.

Δημοσ.

Εγώ έχω την πρώτη εδώ και 3 μήνες,  αν και είχα μια επιφύλαξη πριν την αγοράσω, πλέον είμαι πολύ ευχαριστημένος, να  πω ότι δεν έχω χάλια μέσα στο σπίτι λόγο ενδοδαπεδιας, οπότε στο κομμάτι χαλί δεν έχω άποψη. Την βάζω σχεδόν καθημερινά και την καθαρίζω επίσης μετά από κάθε καθάρισμα (δεν είναι απαραιτητο). Έχει χαρτογράφηση, και μπορείς να ορίσεις ποια δωμάτια θες να κάνει και ποια όχι, μπορείς να βάζεις walls ώστε να μην πάει προς τα εκεί (πχ μπανιο ή σκαλες). 

Δημοσ.
Στις 14/2/2024 στις 10:26 ΠΜ, The_Judas είπε

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια καλή σκούπα για καθαριότητα/σφουγγάρισμα (για σπίτι 80τμ.)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς τα περισσότερα μοντέλα δεν έρχονται στην Ελλάδα.

Μόνο η roborock q5 υπάρχει αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τα ανταλλακτικά της και τα φίλτρα...

Για Ελλάδα μου φαίνεται η πιο ασφαλής μια απλή xiaomi παρόλο που θα μπορούσα να δώσω και περισσότερα χρήματα.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Δυστυχώς τα περισσότερα μοντέλα δεν έρχονται στην Ελλάδα.

Μόνο η roborock q5 υπάρχει αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τα ανταλλακτικά της και τα φίλτρα...

Για Ελλάδα μου φαίνεται η πιο ασφαλής μια απλή xiaomi παρόλο που θα μπορούσα να δώσω και περισσότερα χρήματα.

Ο τύπος έχει βαθμολογίες από όλες τις σκούπες. Σίγουρα θα βρεις κάποια που να είναι Ελλάδα.

Δημοσ.

Έχω την Roborock S7 MaxV (χωρίς τον έξτρα κάδο) και από άποψη καθαριότητας είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Αυτό που όμως χρειάζεται σε κάθε σκούπα είναι η συντήρηση.
Πρέπει δλδ μετά από κάθε χρήση να αδειάζεις το καλαθάκι, να αφαιρείς το πανί σφουγγαρίσματος και κάθε 2 με 3 φορές να καθαρίζεις τα βουρτσάκια, τους αισθητήρες και τα λοιπά αξεσουάρ στο κάτω μέρος γιατί μαζεύουν τρίχες ή σκόνη.

Με λίγα λόγια όποια σκούπα και να πάρεις αυτά δεν τα γλυτώνεις. Κατά τα άλλα εμένα με βολεύει να την βάζω όταν φεύγουμε από το σπίτι γιατί πέρα από τον θόρυβο που κάνει, είναι στα πόδια σου και ουσιαστικά την ενοχλείς :P 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Xvipes είπε

Έχω την Roborock S7 MaxV (χωρίς τον έξτρα κάδο) και από άποψη καθαριότητας είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Αυτό που όμως χρειάζεται σε κάθε σκούπα είναι η συντήρηση.
Πρέπει δλδ μετά από κάθε χρήση να αδειάζεις το καλαθάκι, να αφαιρείς το πανί σφουγγαρίσματος και κάθε 2 με 3 φορές να καθαρίζεις τα βουρτσάκια, τους αισθητήρες και τα λοιπά αξεσουάρ στο κάτω μέρος γιατί μαζεύουν τρίχες ή σκόνη.

Με λίγα λόγια όποια σκούπα και να πάρεις αυτά δεν τα γλυτώνεις. Κατά τα άλλα εμένα με βολεύει να την βάζω όταν φεύγουμε από το σπίτι γιατί πέρα από τον θόρυβο που κάνει, είναι στα πόδια σου και ουσιαστικά την ενοχλείς :P 

Στο βίντεο από πάνω είδα ότι οι καινούργιες τα κάνουν αυτόματα και αυτά.

Δημοσ.
Just now, doomnx said:

Στο βίντεο από πάνω είδα ότι οι καινούργιες τα κάνουν αυτόματα και αυτά.

Αν πάρεις τον έξτρα κάδο θεωρητικά σου αδειάζει το καλαθάκι και συμπληρώνει το νερό αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να αδειάσεις τον κάδο εσύ.
Τα υπόλοιπα κάτω από την σκούπα νομίζω σε όλες ανεξαιρέτως πρέπει να τα κάνεις.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Έχω τη roborock S5 max εδώ και 3 χρόνια. Έχει σκουπίσει σχεδόν 10 στρέμματα , 280 ώρες, 445 φορές. Υπάρχουν άπειρα ανταλλακτικά στο aliexpress.

viber_image_2024-02-16_10-06-17-496.jpg.9f3ee5f73fc9124966efb3c504a3e3bf.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις.

Αυτό που κατέληξα τελικά μετά από ψάξιμο, είναι ότι καλύτερα να έχει καλό αισθητήρα, παρά να δώσω χρήματα για τα περιττά έξτρα (αυτόματος κάδος κλπ). Ασε που πιάνει και πολύ χώρο ο κάδος που δεν μου περισσεύει στο σπίτι. 

Το μόνο κόλλημα που έχω είναι να βρω σκούπα που να χωράει να περνάει κάτω από τον καναπέ μου, γιατί είναι γύρω στα 9.5εκ και οι περισσότερες σκούπες ρομπότ είναι κοντά στα 10εκ.

Σε γενικές γραμμές περνάει η σκούπα κάτω από τον καναπέ αν είναι οριακά ή θέλει μεγάλο περιθώριο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...