Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε

Πέριεργο που το άλλαξε. Έπρεπε με 5€ να παίρνει Internet όλο το χωριό. 

Επρεπε να το αφησει σε οσους δεν εχουμε αλλη επιλογη απο την αθλια adsl του μερους που ειμαστε. Ενας που πιανει 1gb δεν θελει κατι αλλο παιζει με 300αρες 500αρες 1gb ταχυτητες και ξενοιαζει. Οσοι ειμαστε με 50αρες και ακομα χειροτερα 24αρες μια ζωη μας αρμεγουν και δεν εχουμε υπηρεσιες μονο πληρωνουμε απλα για να εχουμε ενα αθλιο ιντερνετ αλλα ετσι πανε τα μονοπωλια και τα καρτελ στην Ελλαδα. 

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Επρεπε να το αφησει σε οσους δεν εχουμε αλλη επιλογη απο την αθλια adsl του μερους που ειμαστε. Ενας που πιανει 1gb δεν θελει κατι αλλο παιζει με 300αρες 500αρες 1gb ταχυτητες και ξενοιαζει. Οσοι ειμαστε με 50αρες και ακομα χειροτερα 24αρες μια ζωη μας αρμεγουν και δεν εχουμε υπηρεσιες μονο πληρωνουμε απλα για να εχουμε ενα αθλιο ιντερνετ αλλα ετσι πανε τα μονοπωλια και τα καρτελ στην Ελλαδα. 

Έτσι είναι όπως σωστά το γράφεις φίλε @Arkin

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, N3M3SiS είπε

Πέριεργο που το άλλαξε. Έπρεπε με 5€ να παίρνει Internet όλο το χωριό. 

Ενώ να κονομαει 25αρια από όλο το χωριό με τις άθλιες adsl καθόλου περίεργο δεν είναι …όλα νόμιμα και καλά..

• Like 6
Δημοσ.

Μολις μιλησα με κοσμοτε λαυριου και δυστυχως το multisim  δεν μοιραζει απεριοριστα τα δεδομενα στα προγραμματα που εχουν unlimited. Υπαρχεις περιορισμος. Και οσο για τον φιλο πιο πανω που λεει ειρωνευτικα για τα 5 ευρω που επρεπε να παιζουν ολοι στο χωριο δυστυχως ειμαστε και καποιοι που δεν υπαρχει καν δικτυο . Οποτε αναγκαστικα παιζουμε ασυρματα. Και ολα αυτα στην εξωτικη Αττικη.

• Like 3
Δημοσ.
3 hours ago, Arkin said:

Nαι ετσι το ειχα απο περσι Μαρτιο με 3 ευρω το μηνα εκοψα και τη σταθερη και ησυχασα. Απο Ιουλιο μας πηγε στα 5 το μηνα και τωρα απο Νοεμβριο 21/11 την παει στο 25αρι. 

Και πως στο καλο ειχες καλη ταχυτητα μεσα στο σπιτι; Στην Αθηνα ειμαι τα τελευταια 15 χρονια εχω αλλαξει 4 σπιτια και σε ολα το σημα μεσα ειναι αθλιο, ουτε τηλεφωνο μπορω να παρω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Witcher1st είπε

Και πως στο καλο ειχες καλη ταχυτητα μεσα στο σπιτι; Στην Αθηνα ειμαι τα τελευταια 15 χρονια εχω αλλαξει 4 σπιτια και σε ολα το σημα μεσα ειναι αθλιο, ουτε τηλεφωνο μπορω να παρω.

Εχω ολες τις κεραιες καθε κινητης στα 500 μετρα απεναντι απο το σπιτι μου ειναι και μικρο μερος μολις 2500 κατοικων και πιανω μεσα στο σπιτι σε καθε δωματιο φουλ σημα ολη μερα. Ειναι σε τι αποσταση εισαι απο τις κεραιες εγω βγαινω μπαλκονι και βλεπω απεναντι τις κεραιες. 

• Like 1
Δημοσ.

Είχα γράψει πιο πάνω ότι ήθελα να δοκιμάσω να βάλω Τwin sim Στο router για να δω πόσο καιρό θα λειτουργήσει αλλά τελικά σκέφτηκα ότι δεν έχει νόημα – και θα Δουλέψει κανένα δίμηνο και μετά άμα σταματήσουν την λειτουργία αναγκαστικά θα χρειαστεί να πληρώνω 25 € για την έξτρα sim. Πριν λίγο μίλησα με την Cosmote και ξεκάθαρα μου είπαν ότι μετά από τις 21 που θα γίνουν οι αλλαγές Μπορείς χωρίς κανένα πρόβλημα να κάνεις διακοπή συμβολαίου που εγώ θα το κάνω Και θα ψάξω κάποια άλλη λύση.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Alekos1304 είπε

Είχα γράψει πιο πάνω ότι ήθελα να δοκιμάσω να βάλω Τwin sim Στο router για να δω πόσο καιρό θα λειτουργήσει αλλά τελικά σκέφτηκα ότι δεν έχει νόημα – και θα Δουλέψει κανένα δίμηνο και μετά άμα σταματήσουν την λειτουργία αναγκαστικά θα χρειαστεί να πληρώνω 25 € για την έξτρα sim. Πριν λίγο μίλησα με την Cosmote και ξεκάθαρα μου είπαν ότι μετά από τις 21 που θα γίνουν οι αλλαγές Μπορείς χωρίς κανένα πρόβλημα να κάνεις διακοπή συμβολαίου που εγώ θα το κάνω Και θα ψάξω κάποια άλλη λύση.

Κ εγώ για διακοπή θα πάω τελικά. Ευτυχώς που μας δίνουν τουλάχιστον αυτό το δικαίωμα και δε θα πληρώνουμε τζάμπα λεφτά, περιμένοντας να λήξει το συμβόλαιο...  Η πιο συμφέρουσα λύση για εμάς που ζούμε επαρχία με 5Μbit γραμμές χαλκού, είναι πλέον μόνο η frog τελικά, εκτός κ αν συμβιβαζεσαι με τα 12Μbit της vodafone, όταν ξεπερνά τα 200 γιγα και μπαίνει ο κόφτης της χελώνας...

Δημοσ.

Ήταν (πολυ) καλό όσο διήρκησε.  Κακά τα ψέμματα αργά ή γρήγορα θα γινόταν γιατί αφήνουν πολλά λεφτά  και γιατί κάποια στιγμή το δίκτυο θα τα έπαιζε.  Και από το να φτασουμε να έχουμε ταχύτητες Vodafone , είναι προτιμότερο  έτσι. 

Δυστυχώς προσωπικά θα πάω στο unlimited και στο 25αρη γιατί δεν έχω άλλη επιλογή.  

Σε ταχύτητες 6-7mbps δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω,  προτιμώ να μην έχω ίντερνετ από το να πάω σε Vodafone και οι δορυφόροι του Elon θα στοιχίσουν συνολικά αρκετά παραπάνω. 

• Like 1
Δημοσ.

Είναι απίστευτο πόσοι υποστηρίζουν το καρτέλ (να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα) επειδή τόλμησαν να πληρώσουν 29€+5€ για δύο παροχές ίντερνετ που στην ουσία μόνο το ίντερνετ της δεύτερης σιμ χρειάζεσαι αν σκεφτείς ότι στο κινητό φτάνουν 5-10 γίγα.αν δεν υπήρχε αυτό το πρόγραμμα η επιλογή θα ήταν 29€ για κατοστάρα γραμμή (όπου υπαρχει )στο σπίτι και ότι πακέτο χρησιμοποιείς στο κινητό που στις περιπτώσεις που δε μιλάμε για απαιτητικό χρήστη είναι 10-13€ συν.χοντρικα κανένα δεκάρικο χωρίζει τον απλά και κιμπάρη από τον τζαμπατζη που θα φαληρισει το καρτέλ 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις με πήραν και από το 13888 να με ενημερώσουν για την αλλαγή. Και δεν φαίνεται καμία λύση στον ορίζοντα...

Επεξ/σία από George_Larissa
Δημοσ.
2 ώρες πριν, bymas είπε

Είναι απίστευτο πόσοι υποστηρίζουν το καρτέλ (να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα) επειδή τόλμησαν να πληρώσουν 29€+5€ για δύο παροχές ίντερνετ που στην ουσία μόνο το ίντερνετ της δεύτερης σιμ χρειάζεσαι αν σκεφτείς ότι στο κινητό φτάνουν 5-10 γίγα.αν δεν υπήρχε αυτό το πρόγραμμα η επιλογή θα ήταν 29€ για κατοστάρα γραμμή (όπου υπαρχει )στο σπίτι και ότι πακέτο χρησιμοποιείς στο κινητό που στις περιπτώσεις που δε μιλάμε για απαιτητικό χρήστη είναι 10-13€ συν.χοντρικα κανένα δεκάρικο χωρίζει τον απλά και κιμπάρη από τον τζαμπατζη που θα φαληρισει το καρτέλ 

Ξαναδιάβασε αυτο που έγραψες και δες αν βγάζει νόημα, γιατί εγώ δεν κατάλαβα με ποιους είσαι τελικά, με εμάς ή με τους άλλους;

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή τη στιγμή οι ξεκάθαρες επιλογές , αν έχεις σήμα, είναι κοβεις το unlimited και πας σε κάρτα για το κινητό και κοιτάς για nova unlimited για ιντερνετ ή cosmote neo.

Το Νοέμβρη πάντως ίσως κάνει κάποια προσφορά το καρτελάκι μας λόγω και black friday.

Επεξ/σία από lazar0s
Δημοσ.
3 hours ago, bymas said:

Το θεμα δεν ειναι οι δυο παροχες, αλλα οι 4. Και σιγουρα θα το εκαναν αρκετοι αυτο το κολπο. Ετσι ναι, θα μπει μεσα το δικτυο.. Με 5 ευρω το μηνα να μπορει να κατεβαζει ο αλλος TB δεδομενων..

Μια μεση λυση σιγουρα θα ηταν καλυτερα, αλλα δε νομιζω να κατσει να ασχοληθει η Cosmote.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...