kotsonatos04 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Στις 20/10/2024 στις 8:06 ΜΜ, arvacon είπε Σας πήραν κ εσάς τηλέφωνο να σας ρωτήσουν πως σας φάνηκε η αλλαγή της έξτρα σιμ, ή είστε τίποτα τρίτοτέταρτοι; 🙃 με πήραν προχθές, να πουλήσουν θέλουν από ότι κατάλαβα παρά να ενημερώσουν. 1
atrigane Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Εγώ όταν ρώτησα αν μπορώ να φύγω αζημίως μου είπε κ η vodafone τον ίδιο περιορισμό έχει (40Gb). Έ λέω αφού συνεννοηθήκατε να κάνετε ακριβώς το ίδιο θα πάω στην φτηνότερη. Και μου το έκλεισε στα μούτρα. 1
arvacon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, kotsonatos04 είπε με πήραν προχθές, να πουλήσουν θέλουν από ότι κατάλαβα παρά να ενημερώσουν. Εμένα βασικά με ρώταγε πως μου φάνηκαν οι νέες αλλαγές και αν είμαι δυσαρεστημένος και αν θα παραμείνω ή θα διακόψω... Μόλις είδε ότι θέλω να διακόψω, μου λέει, μα γιατί να μην περιμένετε μέχρι να λήξει το συμβόλαιο, μήπως βγει τότε καμμια προσφορά; Λεω, μήπως γιατί θα μείνω χωρίς ίντερνετ μέχρι τότε; Ε λέει, δε σας φτάνουν 40 γιγα για ένα μήνα; 🤡 2
kotsonatos04 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, atrigane είπε Εγώ όταν ρώτησα αν μπορώ να φύγω αζημίως μου είπε κ η vodafone τον ίδιο περιορισμό έχει (40Gb). Έ λέω αφού συνεννοηθήκατε να κάνετε ακριβώς το ίδιο θα πάω στην φτηνότερη. Και μου το έκλεισε στα μούτρα. Η vodafone μετά τα 40 gb συνεχίζεις με μέγιστη ταχύτητα τα 4 mbps, όχι τα αστεία της cosmote που κόβει τα πάντα. 2
atrigane Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, kotsonatos04 είπε Η vodafone μετά τα 40 gb συνεχίζεις με μέγιστη ταχύτητα τα 4 mbps, όχι τα αστεία της cosmote που κόβει τα πάντα. Ακριβώς, και αν υπολογίσω ότι με σταθερή γραμμή δεν πιάνω πάνω από 4, δεν θέλει και πολύ σκέψη... 1
arvacon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, atrigane είπε Ακριβώς, και αν υπολογίσω ότι με σταθερή γραμμή δεν πιάνω πάνω από 4, δεν θέλει και πολύ σκέψη... Αν πήγαινα σε vodafone, θα έβαζα το 300αρι wifi at home, που μετά σε ρίχνει στα 12 απ ότι λέει, αν βέβαια είναι 12 και όχι 4 πρακτικά... 1
atrigane Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, arvacon είπε Αν πήγαινα σε vodafone, θα έβαζα το 300αρι wifi at home, που μετά σε ρίχνει στα 12 απ ότι λέει, αν βέβαια είναι 12 και όχι 4 πρακτικά... Θα το κοιτάξω, ευχαριστώ
prefuse Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Μέχρι πόσο Νοεμβρίου είναι σε ισχύ τα απεριόριστα gb με τις κάρτες των 5€ και μετά πάμε αυτόματα στα 40gb (αν θυμάμαι καλά);
arvacon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 ναι αλλά έτσι μπορεί να χάνεις κλήσεις, να δουλεύει ποτέ το ένα, ποτέ το άλλο, γενικά να σου σπάει τα νεύρα...
grouspen Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Έκανα φορητότητα στην vodafone και με πήραν σήμερα από την κοσμοτε να μου πουν οτι επειδή είμαστε μερικές μέρες πριν την αλλαγή δεν μπορώ να κάνω την κάνω αζημίως Τους είπα ότι είναι επαγγελματικές οι γραμμές και δεν μπορούσα να τα αφήσω τελευταία στιγμή ούτε να πληρώνω γα%$@#τικα Μου κάναν αντιπροσφορά του κώλου 🤡 Δεν πληρώνω τίποτα καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή και στον εεττ και όπου φτάσει . Αν ήθελαν να είναι σωστοί ας τιμούσαν τα συμβόλαια μέχρι το τέλος και ας τα έκοβαν τις extra sim μετά .... 8
arvacon Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, grouspen είπε Αν ήθελαν να είναι σωστοί ας τιμούσαν τα συμβόλαια μέχρι το τέλος και ας τα έκοβαν τις extra sim μετά .... Αυτό ακριβώς! 💪💪💪 2
arvacon Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 27 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Οχι φιλε δεν παει ετσι,το ιδιο παραμενει απλα η δευτερη που ειναι για δεδομενα και μονο αντι για απεριοριστα παιρνεις 40gb και thats all Την δευτερη την ειχα ρουτερ με τα δεδομενα αλλα πλεον επειδη 40 στο ρουτερ δεν φτανουν φυσικα θα παρω την πρωτη που ειναι απεριοριστα και θα μπει ρουτερ και η αλλη στο κινητο... Οκ, όταν το κάνεις πες μας πως θα πάει, μήπως το κάνουμε κ εμείς τοτε.
alexiskara Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε Οχι φιλε δεν παει ετσι,το ιδιο παραμενει απλα η δευτερη που ειναι για δεδομενα και μονο αντι για απεριοριστα παιρνεις 40gb και thats all Την δευτερη την ειχα ρουτερ με τα δεδομενα αλλα πλεον επειδη 40 στο ρουτερ δεν φτανουν φυσικα θα παρω την πρωτη που ειναι απεριοριστα και θα μπει ρουτερ και η αλλη στο κινητο... Αφού είναι άλλος αριθμός…πως θα δέχεσαι κλήσεις ;δεν γίνετε αυτό…κάπου κάνεις λάθος…
alexiskara Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 41 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Μα δεν ειπα οτι θα δεχεται κλησεις Εγω ιντερνετ στο σπιτι εχω με ρουτερ ,οποτε την κυρια θα την βαλω εκει και την αλλη καρτουλα στο δευτερο σλοτ του κινητου να εχω 40gb δεδομενα,δεν μιλησα για κλησεις Μα ετσι αχρηστεύεις την κυρία σύνδεση σου ….δηλαδη δεν χρειάζεσαι τηλέφωνο ;; Μα το προβάλεις σαν λύση και μπερδευόμαστε όλοι μας… δεν είναι λύση αυτό στο θέμα μας… τώρα αν έχεις 2-3 νούμερα αλλά ,πάω πάσο… 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα