Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 837
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ΕΕΤΤ το λέει ξεκάθαρα στη σελίδα της όπως επίσης και η επίσημη ανακοίνωση της Cosmote που βγήκε αρχές Οκτωβρίου περί καταγγελίας σύμβασης λόγω μονομερούς αλλαγής των όρων.Οπότε μπορείτε να διακόψετε ατελώς (φορητότητα σε άλλο πάροχο η μετατροπή σε καρτοκινητό ή διαγραφή αριθμού).Το τι λένε οι άσχετοι/μιλημένοι στα call center/chat δε μας απασχολεί.Αίτημα για ακύρωση μπορείτε να καταθέσετε και εδώ εκτός από το 13888. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/katagelia_simvasis_form.html

Προσωπικά με πήραν χθες το πρωί και εμένα μετά από αίτημα ακύρωσης να μου κάνουν την εκπληκτική προσφορά των 39 ευρώ από 41 που πλήρωνα για τη κύρια γραμμή και δώρο 1 extra με 20-40-10-60 (ένας θεός ξέρει) GB...
Εννοείται τους ευχαρίστησα λέγοντας τους οτι "θείε,δεν έχω ρέστα να σας δώσω" και τους ενημέρωσα ότι το απόγευμα έρχεται αίτηση απ' τη κόκκινη όπως και έγινε.
Άρχισαν τα τροπάρια περι penalty πρόωρης διακοπής,παίχτηκε ενα δυνατό μάτς διαβάζοντας τους κατα γράμμα την παράγραφο 5 του κανονισμού της EETT (αυτή που έχω επισυνάψει) όπως και την επίσημη ανακοίνωση της Cosmote,εκεί γύρισε το τροπάριο λέγοντας οτι εάν έρθει penalty να επικοινωνήσω μαζί τους για να γίνει η αποχρέωση.Φυσικά θα ρίξω και μια καταγγελία σε ΕΕΤΤ & Συνήγορο του Καταναλωτή εάν στείλουν το οτιδήποτε.

Εν τέλει τους χαιρέτησα ανεξαρτήτως προσφοράς γιατί δε γουστάρω όλη αυτή την αντιμετώπιση και πήγα στη κόκκινη η οποία μου έκανε πολύ καλή προσφορά και λόγω σταθερής με 42 και κάτι ψιλά για 2 συμβόλαια unlimited (1 κινητό & 1 για το modem).

image.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-11-23 141115.png

Επεξ/σία από Niko Bellic
  • Thanks 4
Δημοσ.

Εγω που ειχα κανει την διακοπη με το που εγιναν οι αλλαγες με τις εξτρα sim μου το εκαναν απευθειας.

Μαλιστα ειχα ζητησει φορητοτητα και με πηραν τηλ και ειπαν οτι θα το κανουν ατελως σε whatsup αρκει να μην φυγω και μου εδωσαν και προσφορα 1000 λεπτα προς ολους ή 10 ευρω το μηνα (πηρα τα 1000 λεπτα) για ΕΝΑ χρονο.

Το μονο προβλημα που αντιμετωπισα ηταν οτι μπλοκαρε η υπηρεσια my.internet και δεν ανοιγαν τα mb για καμια βδομαδα(μαλωναμε στο τηλ) και το εφτιαξαν.

Πλεον εχω το whats up για κλησεις και το FROG για internet

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexx είπε

Τελικά στις extra sim είναι 40 η 20 το όριο? Γιατί σ εμένα βλέπω 20gb.

40 ειπαν οτι εγινε απο τα 20. Ισως ακομα δεν αλλαξε σε 40 σε σενα θα γινει σιγα σιγα. Εδω σε καποιους καθε μερα μπαινουν 40gb σαν να ειναι 40 τη μερα αλλα προφανως εχει φαει σκαλωμα το ολο θεμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα. Προς ενημερωση η FROG εβαλε σημερα απεριοριστα DATA για 1 χρονο με 109€. Η αγορα γινεται με ταυτοτητα μονο στα 2 καταστηματα της σε ΑΘΗΝΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Παιζει κανονικα και σε router και παταει πανω στην COMSOTE.

• Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, gkat2829 είπε

Καλημερα. Προς ενημερωση η FROG εβαλε σημερα απεριοριστα DATA για 1 χρονο με 109€. Η αγορα γινεται με ταυτοτητα μονο στα 2 καταστηματα της σε ΑΘΗΝΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Παιζει κανονικα και σε router και παταει πανω στην COMSOTE.

Γνωρίζεις πως ειναι απο αποψη ταχυτητων δικτυου ping κτλ; Ιδια ολα με κοσμοτε;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, johnal_21 είπε

Γνωρίζεις πως ειναι απο αποψη ταχυτητων δικτυου ping κτλ; Ιδια ολα με κοσμοτε;

Ακριβωςτα ιδια με την COSMOTE. Απο τις κεραιες της COSMOTE καλυπτεται και η FROG. Επισης υποστηριζει και 5G SA 5G+ αν το κινητο σου ή το router σου τα υποστηριζουν φυσικα.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, gkat2829 είπε

Μετά από τον 1 χρόνο τι ισχύει ;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dandri είπε

Μετά από τον 1 χρόνο τι ισχύει ;

Απο οσο θυμαμαι κοβεται η συνδεση με το που τελειωνει ο χρονος. Εκτος αν εχουν αλλαξει τα πραγματα και στην μετατρεπουν σε απλο καρτοκινητο. 

Δημοσ.
1 hour ago, gkat2829 said:

Απο οσο θυμαμαι κοβεται η συνδεση με το που τελειωνει ο χρονος. Εκτος αν εχουν αλλαξει τα πραγματα και στην μετατρεπουν σε απλο καρτοκινητο. 

Αν παίζει η ίδια προσφορά μπορείς, μόλις λήξει να την ανανεώσεις διαφορετικά με ότι πακέτο παίζει τότε.

• Like 1
Δημοσ.

Ενα άλλο που ανακάλυψα και η cosmote το έχει ακυρώσει είναι η ενεργοποίηση VPN-cosmote  σε APN  . Παει και αυτή η υπηρεσία . Καλά το πάει η cosmote μας . 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gkat2829 είπε

Ακριβωςτα ιδια με την COSMOTE. Απο τις κεραιες της COSMOTE καλυπτεται και η FROG. Επισης υποστηριζει και 5G SA 5G+ αν το κινητο σου ή το router σου τα υποστηριζουν φυσικα.

Η Frog είναι της COSMOTE. Μια μελέτη του συνδέσμου και του περιεχομένου του θα σας πείσει. 

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=7ce557a6-45be-5de4-e053-181f12ac3db5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, gkat2829 είπε

3 ώρες πριν, peragialos είπε

Αν παίζει η ίδια προσφορά μπορείς, μόλις λήξει να την ανανεώσεις διαφορετικά με ότι πακέτο παίζει τότε.

Άρα καλύτερο είναι το πακέτο Giga week 6.5 τη βδομάδα, αν ξαναβγεί η προσφορά

Επεξ/σία από dandri
Δημοσ.
5 hours ago, gkat2829 said:

Καλησπέρα γνωρίζεις αν μπορείς να πάρεις πάνω από 1 Sim ανά άτομο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...