grouspen Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου On 07/11/2024 at 13:57, grouspen said: Έκανα φορητότητα στην vodafone και με πήραν σήμερα από την κοσμοτε να μου πουν οτι επειδή είμαστε μερικές μέρες πριν την αλλαγή δεν μπορώ να κάνω την κάνω αζημίως Τους είπα ότι είναι επαγγελματικές οι γραμμές και δεν μπορούσα να τα αφήσω τελευταία στιγμή ούτε να πληρώνω γα%$@#τικα Μου κάναν αντιπροσφορά του κώλου 🤡 Δεν πληρώνω τίποτα καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή και στον εεττ και όπου φτάσει . Αν ήθελαν να είναι σωστοί ας τιμούσαν τα συμβόλαια μέχρι το τέλος και ας τα έκοβαν τις extra sim μετά .... update: Μετά από αρκετούς μήνες και σπάσιμο νεύρων από κοσμοτε, δικηγορικά γραφεία εισπρακτικές κτλ για την οφειλή πήρε η εεττ μπροστά και έληξε το ζήτημα ✌️ printscreen από μέρος του σεντονιού που μου έστειλαν
geomrk Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Στις 6/1/2025 στις 5:03 ΜΜ, dandri είπε Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Υπάρχει κάποιος/κάποια που την extra sim 4sharing την πληρώνει με 10 ευρώ ; εγώ ναι,ετρεχε μια "προσφορα" ή κατι τετοιο και το εκανα μεσω τσατ,με πηρανε μετα τηλεφωνο και τωρα εχω extra sim με unlimited με 10 ευρω 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:36 μμ Ειχα γραμμη unlimited +extra καρτα σιμ στα 33 ευρω συνλογο,2 χρονια ετσι..Δεν μου ηρθε ποτε μηνυμα οτι τελειωνει το συμβολαιο και παω να πληρωσω και βλεπω αντι για 33 ευρω 80 ευρω ,καλο ετσι?Παιρνω τηλεφωνο το 13888,κανεις δεν απανταει να σας συνδεσουμε με chat ,ανοιγω λινκ του chat error ,ξανα καμια λυση μεσω τηλεφωνου να μιλησω με καποιον παω σε καταστημα μου λενε εληξε το συμβολαιο σας για αυτο,τους λεω καλα δεν ενημερωνετε?Μου λενε οχι εχουμε πολυ κοσμο και δεν μπορουμε να τους ενημερωσουμε ολους,τους λεω τα μηνυματα ομως για τα χρηματα μια χαρα τα στελνετε ,ποσο κανει να το ανανεωσουμε λοιπον,και μου λεει απο 33 ευρω ειναι στα 50 ευρω πλεον...Μιλαμε γι αστειοτητες Μου λενε καλεστε τους μηπως σας δωσουν την ιδια προσφορα ,τους λεω δεν το σηκωνουν δοκιμαστε μετα τις 9 το βραδυ Πραγματικα ντροπη,κλεφτες κανονικοι,αν δεν μου δωσουν το ιδιο πακετο ,παω για οπτικη πουλαω και το ρουτερ που εβαζα την γραμμη και τα 80 ευρω τα κλεφτοπουλαικα δεν θα τα δουν ποτε ας με πανε δικαστικα
dandri Δημοσ. Κυριακή στις 08:11 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:11 μμ Εγώ θα ήθελα να υπάρχει μια καρτα της Cosmote να μπορούμε να τραβαμε τα δεδομένα του κινητού που έχουμε με το unlimited πρόγραμμα
arvacon Δημοσ. χθες στις 12:43 πμ Δημοσ. χθες στις 12:43 πμ 4 ώρες πριν, dandri είπε Εγώ θα ήθελα να υπάρχει μια καρτα της Cosmote να μπορούμε να τραβαμε τα δεδομένα του κινητού που έχουμε με το unlimited πρόγραμμα Α, δις; Λλλαστ γηαρ! 1
dandri Δημοσ. χθες στις 01:04 πμ Δημοσ. χθες στις 01:04 πμ 14 λεπτά πριν, arvacon είπε Α, δις; Λλλαστ γηαρ! Ποτέ των ποτών. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα