Προς το περιεχόμενο

Ίδιο μεταπτυχιακό ξανά;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να πάρω τις γνώμες σας για το θέμα ότι πριν 2 χρόνια είχα ξεκινήσει ένα μεταπτυχιακό και λόγο οικογενειακών και οικονομικών προβλημάτων αναγκάστηκα να το σταματήσω. Τώρα που είμαι καλύτερα θα ήθελα να το συνεχίσω αλλά δεν ξέρω καταρχήν εάν γίνετε να ξαναγραφτώ στο ίδιο μεταπτυχιακό και εάν θα έχω πιθανότητες να με δεχτούνε ξανά; Βεβαίως θα μπορούσα να κάνω μεταπτυχιακό κάπου αλλού, αλλά το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο με ενδιαφέρει πολύ και θα ήθελα να το παρακολουθήσω. 

Επεξ/σία από JohnnyTommas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον για να γνωριζεις οταν παρακολουθησεις ενα μεταπτυχιακο και εχεις συμπληρωσει καποιο εξαμηνο παιρνεις ects με τα οποια μπορεις να συνεχισεις εαν προσφερεται το προγραμμα αργοτερα απο κει που εμεινες, αυτο τουλαχιστο ξερω εγω απο αγγλια και απο κυπρο μερια. ελλαδα το πτυχιο μου ειχε ects αλλα δεν ξερω πως βαδιζει το συστημα εαν πχ τα παραταγα στο 2 ετος και μετα απο 10 χρονια ξαναξεκινουσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Ίδιο μεταπτυχιακό ξανά;

Εγώ θα σε πρότεινα να στείλεις ένα email στην γραμματεία εξηγώντας τους λόγους που το σταμάτησες και ίσος και ένα email στον πρόεδρος του μεταπτυχιακού. Σίγουρα θα σε πουν ότι μπορείς να ξανακάνεις αίτηση. Τώρα εάν σε δεχτούν ξανά το μόνο που θα σε πω είναι ότι εάν έχεις τα λεφτά  να στάξεις για τα δίδακτρα τότε μια χαρά θα σε δεχθούν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...