Προς το περιεχόμενο

update thunderbird σε συγκεκριμένη version


johnyb98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα.

Έχω ψάξει πολύ στο web μήπως βρω κάποιον οδηγό γι'αυτό που θέλω να κάνω, αλλά δεν...

Αυτό που θέλω είναι σε Ubuntu που δεν έχει εγκατεστημένη την τελευταία version Thunderbird, να κάνω αναβάθμιση στον Thunderbird, αλλά όχι με την τελευταία version, αλλά με κάποια άλλη που θα κατεβάσω από τον ftp server.

Γνωρίζετε κάποιο site που να έχει κάποιο οδηγό;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα πρέπει να απεγκαταστήσεις την τρέχουσα έκδοση από τον package manager αλλά κρατώντας άθικτο το profile directory. Στη συνέχεια, ακολουθείς τις οδηγίες της Mozilla για χειροκίνητη εγκατάσταση:

https://support.mozilla.org/el/kb/egkatastash-toy-thunderbird-se-linux#w_kheirokinete-egkatastase-tou-thunderbird-gia-empeirous-khrestes

Τέλος, ενδέχεται να χρειαστεί να μετονομάσεις το profile directory π.χ. από ~/.mozilla-thunderbird σε ~/.thunderbird ή το αντίστροφο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε νομίζω, αλλά δεν μου έχει χρειαστεί ποτέ να στήσω portable apps σε Linux οπότε τα παρακάτω ενδέχεται να μην είναι ακριβή.

Φαντάζομαι πως θα πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες της παραγράφου «Τοπική εγκατάσταση σε λογαριασμό χρήστη»,  μετά να αντιγράψεις τόσο το directory του Thunderbird binary όσο και το directory του Thunderbird profile στον εξωτερικό δίσκο / USB stick της επιλογής σου. Για την εκκίνηση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις την παράμετρο -P για να επιλέξεις το σωστό profile directory.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...