Προς το περιεχόμενο

Παρεμβολές... "ρεύματος"


basaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το lg home cinema μου. Έχω ένα 5.1 συστημα συνδεδεμένο πάνω σε μια lg smart tv με την επιλογή arc (με δυνατο hdmi γτ προσπαθησα με optical αλλα για καποιο λογο δε καταφερα να τα συνδεσω...) για την αναπαραγωγή του ήχου και ολα αυτα τα εχω πανω σε πολυπριζο ασφαλείας/τάσης της belkin και εδω και πολυ καιρό συμβαίνει το εξής, οταν κάνω χρήση διακόπτες για ν ανοιγοκλεισω φως ή το ρολό παραθυρου ή το boiler και ολα αυτα βρισκονται περιφερειακά της tv τοτε με το "κλικ" κοβεται για 1 sec ο ηχος απ τα ηχεια συνοδεια ενος δυνατου "τσιτσιρισματος".

Προσπαθησα να γυρισω το φις του cinema τπτ, μετα γυρισα γενικα ολα εμπλεκομενα καλωδια παλι τπτ, αλλαξα το cinema σε αλλο πολυπριζο...τα ιδια!!!

Με ηλεκτρολόγο που μιλησα μου ειπε οτι ειναι ευαίσθητο το cinema στις παρεμβολες αυτες. Εννοείται οτι η tv με τα δικα της ηχεια οτι κ αν ανοιγοκλεισεις δε παθαινει τπτ αλλα μόλις ενεργοποιηθεί η φετα...μη πατησεις διακοπτη!!!

Παλια που χρησιμοποιούσα και το ραδιο ειχα κουμπωσει και την κεραια του (τωρα την εχω βγαλει) αλλα δε μπορω να θυμηθω αν ειχα τετοιες παρεμβολες.

Καθε ιδεα μπας κ το φτιαξω γτ πλεον με τα πιτσιρικια καταλαβαινετε οτι το ανοιξε κλεισε κατι ειναι καθε λεπτο οποτε το τσιτσιρισμα στα ηχεια παει γονατο και φοβαμαι μη γινει καμια ζημια!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από basaras
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα ειχα κουμπωμενη την κεραια οποτε την αφαιρεσα κ εκανα τα test αλλα τπτ..

Καταφερα και την οπτικη ινα να δουλεψει αλλα αντιμετωπισα δυσκολιες με το one remote control αναμεσα στα 2 lg (ενω με το hdmi γινονται ολα με 1 control, με την οπτικη θελει ρυθμισεις που τα πιτσιρίκια ως λογικο δε το χουν)

Βεβαια δε προλαβα να τεσταρω τις παρεμβολες γτ ξεκινησε η γκρίνια τυπου "ολα ηταν καλα και τωρα το χαλασες" κλπ κλπ..😵‍💫😩🫣😭

Επεξ/σία από basaras
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...