Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρετε,

Αναζητώ κάτι απλό σε περίπου 30-40€, 43 νούμερο, όπου να μπορώ να τα φορώ στην οδήγηση μέχρι να πάω στην παραλία που έχει βότσαλα και μετά να μπαίνω στο νερό με αυτά. Για να μην έχω και δεύτερο ζευγάρι, βάλε-βγάλε βαριέμαι. Να είναι σχετικά κλειστά, να μην είναι σκέτη φλούδα η σόλα, αλλά ούτε και τα κλασσικά crocks που έχω κάμποσα, (όπως και το literide 60 αλλά είναι για άλλη χρήση) αλλά δεν οδηγείς με αίσθηση κατ´ εμέ. Να ξεπλένονται εύκολα βέβαια να έχουν δηλαδή ανοίγματα, τρύπες κλπ όχι στη σόλα από κάτω (είχα ένα Adidas) γιατί μαζεύουν άμμο που δεν φεύγει μετά. Βλέπω τα Vans Trek, άχαρα, μαύρη μαυρίλα και τσιμπάνε σε τιμή, https://www.skroutz.gr/s/29260963/Vans-Trek-Andrika-Papoutsia-THalassis-Mayra-VN0A5HF8BLK.html

Επίσης τα sperry top sider αλλά αυτά τα boat shoe είναι κάκιστα σε περπάτημα, λίγο στην παραλία ή σε δρόμο μέχρι να πας σ ένα εστιατόριο εκεί δίπλα κλπ, παθών.

Έχεις κανείς ασχοληθεί και προτείνει κάτι;

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Makis38
Δημοσ.

Ειχα δοκιμασει πολλα παπουτσια θαλασσης άλλα δεν με βολεψαν στην οδηγηση άλλα στην παραλία... Κατεληξα σε κάποια σανδαλια στυλ με χρατς τα οποια τα φοραω οταν φτασω παραλια... Οδηγω με τα αθλητικα και αλλαζω οταν φτασω παραλία... τα χα παρει απ το σουπερ μαρκετ :P

• Like 1
Δημοσ.

,εγω εχω της κροκς το παπουτσι. Νομιζω το 360 ειναι. Πολύ καλο για αυτα που ζητας αλλα δεν βολεύει καθολου στο περπατημα. Δες κανενα ποιοτικο σανδαλι με ιμαντες υφασματινους. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Ίσως" να είμαι λίγο off topic αλλά με τόσες πολλές προϋποθέσεις ("αναισθησία" στην θάλασσα για τα βότσαλα αλλά με αίσθηση στην οδήγηση, με τρύπες αλλά να μην μαζεύουν άμμο, κλπ) και με τη βαρεμάρα στο βάλε/βγάλε σαν το "κερασάκι" το μόνο που σε σώζει είναι να πηγαίνεις στη θάλασσα με...αυτό

Πέρα από την πλάκα προσωπικά, αν και ομοίως βαριέμαι τα πολλά-πολλά, σανδάλι (ή σαγιονάρα αν οδηγεί άλλος) από το σπίτι μέχρι την...πετσέτα (και τα πέριξ) και παπούτσι θαλάσσης για μέσα όταν το απαιτεί ή μορφολογία του βυθού (βότσαλα, αχινοί, κλπ). Εννοείται πως προτιμώ το naked foot όσο μπορώ αν και η πατούσα μου έχει τις ευαισθησίες της :)

Επεξ/σία από haris_216
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 25/2/2024 στις 4:05 ΜΜ, Makis38 είπε

Χαίρετε,

Αναζητώ κάτι απλό σε περίπου 30-40€, 43 νούμερο, όπου να μπορώ να τα φορώ στην οδήγηση μέχρι να πάω στην παραλία που έχει βότσαλα και μετά να μπαίνω στο νερό με αυτά. Για να μην έχω και δεύτερο ζευγάρι, βάλε-βγάλε βαριέμαι. Να είναι σχετικά κλειστά, να μην είναι σκέτη φλούδα η σόλα, αλλά ούτε και τα κλασσικά crocks που έχω κάμποσα, (όπως και το literide 60 αλλά είναι για άλλη χρήση) αλλά δεν οδηγείς με αίσθηση κατ´ εμέ. Να ξεπλένονται εύκολα βέβαια να έχουν δηλαδή ανοίγματα, τρύπες κλπ όχι στη σόλα από κάτω (είχα ένα Adidas) γιατί μαζεύουν άμμο που δεν φεύγει μετά. Βλέπω τα Vans Trek, άχαρα, μαύρη μαυρίλα και τσιμπάνε σε τιμή, https://www.skroutz.gr/s/29260963/Vans-Trek-Andrika-Papoutsia-THalassis-Mayra-VN0A5HF8BLK.html

Επίσης τα sperry top sider αλλά αυτά τα boat shoe είναι κάκιστα σε περπάτημα, λίγο στην παραλία ή σε δρόμο μέχρι να πας σ ένα εστιατόριο εκεί δίπλα κλπ, παθών.

Έχεις κανείς ασχοληθεί και προτείνει κάτι;

Ευχαριστώ.

Να παρεις τέτοιου τύπου,θα σε βολέψουν  

https://www.skroutz.gr/s/15618195/Arena-Sharm-2-Andrika-Papoutsia-THalassis-Leyka-80431-11.html

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...