manos04 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχω 8.1 σε έναν υπολογιστή. Ψάχνω αυτό το update γιατί δεν μ αφήνει να το κάνω χειροκίνητα. Update for Universal C Runtime in Windows Στο συγκεκριμένο pc έχω τα updates κλειστά γιατί την είχα πατήσει μια φορά. Αν γνωρίζει κάποιος έναν αλλο τρόπο, θα με βοηθούσε. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2024 από manos04
Λύση 1ns0mn1a Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 Λύση Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2024 https://www.microsoft.com/en-gb/download/details.aspx?id=50410 1
micos000 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, manos04 είπε Έχω 8.1 σε έναν υπολογιστή. Το top 3 των χειρότερων λειτουργικών της ms: 1. Win Me... the worst ever. Win 98 με φορτωμένες λειτουργίες beta που δεν δούλεψαν ποτέ σωστά. Ακόμα και η ms τα έχει διαγράψει από την μνήμη της. 2. Win Vista... Windows XP με αναβαθμισμένο ui και πολλά προβλήματα. Με τα service packs διορθώθηκαν αρκετά από αυτά , αλλά πάλι δεν κατάφεραν ποτέ να εδραιωθούν και όταν βγήκαν τα 7, εξαφανίστηκε το λειτουργικό εν ριπή οφθαλμού. Η καλύτερη λειτουργίας τους ήταν το Media center και η υποστήριξη για dx10. 3. Win 8.0/8.1... Τα 8.0 ήταν η επιτομή της βλακείας σε όλα τους και εξαιρετικά buggy. Στα 8.1, που την ουσία ήταν ένα μεγάλο update για τα 8.0, διορθώθηκαν πολλά προβλήματα και επιτέλους υπήρχε η δυνατότητα να μπαίνεις απευθείας σε desktop mode και όχι στην αηδία του metro ui. Πάλι όμως με πολλά και ανεξήγητα/ανεπίλυτα προβλήματα. And my point is... sVista και βάλε 7άρια ή 10άρια, ανάλογα με το hardware που έχεις (αν θέλεις δώσε info για cpu/ram/gpu). Αν έχεις 2gb ram, χαμηλών επιδόσεων c2d και παλιά κάρτα γραφικών πάνε σε 7άρια. Αν έχεις 4gb ram και κάποιον πιο δυνατό c2d/c2q ή νεώτερο επεξεργαστή βάλε 10άρια να σωθείς. Σε κάθε περίπτωση ο ssd θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένος πλέον. Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου 2024 από micos000 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα