Προς το περιεχόμενο

Τι είδος μηχανής να πάρω?


UnholyDemoniX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα! Είμαι σε δίλημμα σχετικά με το τι είδος μηχανής να πάρω. Είμαι ανάμεσα στην καψα μου, τα bobbers και σε κάτι λειτουργικό, όχι σκούτερ, κάτι σαν το Zontes 350 t2. Τωρα, αν πάω σε bobber θα έχω μηχανή με μια σέλα, που δεν θα είναι βολική για ψώνια, ταξίδια κτλ. ΑΛΛΑ θα τραβάει τα βλέμματα! Αυτή την στιγμή έχω ένα rebel 250 (φωτογραφία στον δρόμο) που το πήρα 600€ και το φτιάχνω μόνος μου και όπου πάω με ρωτάνε τι μηχανή είναι! Ακόμα και στην δουλειά μου έχει τύχει αρκετές φορές να με καλέσουν από την ρεσεψιόν γιατί ήθελε κάποιος πληροφορίες για την μηχανή. Το θέμα είναι ότι Θέλω κάτι μεγαλύτερο και σε μέγεθος και σε κυβικά. Δεν με νοιάζει η ταχύτητα, αλλά όντας 100 κιλά δεν βοηθάει το 250cc μετά από ένα σημείο. Το Zontes από την άλλη, είναι μια μηχανή φθηνή που προσφέρει όλα αυτά που "χρειάζομαι" , πέραν της "μοναδικότητας". Ενώ είναι πολύ όμορφο, κανένας δεν θα σε σταματήσει να σε ρωτήσει τι είναι, ούτε θα το παρκάρεις κάπου και θα καταλάβουν ότι είσαι εσύ. Αυτό βέβαια ισχύει για τα περισσότερα οχήματα, είναι ένα με την μάζα. Επίσης ο λογος που κοιτάω αν όχι bobber να πάω σε Zontes είναι γιατί είναι φθηνό και καινούργιο. Δεν ψήνομαι να πάρω ένα Fazer για παράδειγμα ή ένα transalp και να έχω πάλι μια μηχανή να "επισκευάζω" (λόγο παλαιότητας), όπως τώρα. Αν πάω σε μεταχειρισμένα κατά πάσα πιθανότητα θα πάω σε Honda steed 600 ή dragstar 650 και θα φτάσουν στην κατάσταση των εικόνων που έχω κάτω. Ποια είναι η άποψη σας? Επίσης να αναφέρω πως έχω και αμάξι, οπότε μπορώ να μετακινηθω με την γυναίκα μου, απλά δεν μπορούμε να πάμε εξίσου γρήγορα όπως με μια μηχανή. 

Ακόμα, για να γλυτώσω σχόλια του τύπου "τα οχήματα δεν τα περνούμε για να μας κοιτάνε", όταν έχουμε ένα χόμπι, θέλουμε να μπορεί να εντυπωσιάσει του άλλους και όχι απλά να περνάνε από μπροστά και να μην τους νοιάζει. Το ίδιο ισχύει και τους υπολογιστές, τα ρούχα κτλ. Θέλουμε αυτό που μας αρέσει και φτιάχνουμε με τα χέρια μας να αναγνωρίζεται από τους άλλους.

Περιμένω απαντήσεις και προτάσεις για άλλες μηχανές αν έχετε να προτείνετε.

maxresdefault (2).jpg

hq720 (2).jpg

350_T2_BLACK (1).jpg

IMG_20240216_194228963.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου  η μηχανή για όποιον καβαλάει πέρα από μέσο μετακίνησης είναι και πολλά άλλα... Νομίζω ότι ξέρεις καλύτερα από τον καθένα ότι πρέπει να πάρεις αυτό που σου αρέσει.

Καλή η πρακτικότητα αλλά αν αυτό που βλέπεις δεν σε ξεσηκώνει τι να το κάνεις.

Τώρα για σούπερ μάρκετ κ τα λοιπά κ με παπι έχω δει άτομα να πηγαίνουν, και με BMW gs , και με σκούτερ και με Maserati... Όλα γίνονται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομιζω οτι η απαντηση στο ερωτημα σου ειναι μια: Harley Davidson. Μια μεταχειρισμενη Sportster 883 γυρω στα 5.000ευρω ειναι κλασσικη αξια, θα σε παει βολτα, θα πας και σουπερ μαρκετ με δυο πλαινες βαλιτσες, θα τραβαει τα βλεμματα και θα χαιρεσαι κ εσυ να τη βλεπεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα γούστα είναι γούστα όπως είπανε και οι άλλοι, και αν την μηχανή δεν την βλέπεις και πορώνεσαι δεν λέει. Απο bobber/chopper/custom δεν ξέρω -και δεν είναι τόσο του στυλ μου αν και όμορφα-, αλλά μόνο εσύ ξέρεις τι σε γεμίζει. Οπτικά τουλάχιστον.

Τώρα από 'κει και πέρα. Λες ότι θέλεις πρακτική μηχανή, άρα το σκέφτεσαι να δοκιμάσεις και άλλη κατηγορία. Εγώ θα προτείνω αντί του Zontes 350T2, να δεις και το νέο Voge DS525X ειδικά αν σου αρέσει και οπτικά. Το λέω γιατί θεωρώ ότι τα 300-350cc είναι οριακά λίγα για 2κάβαλο, ειδικά αμα βάλεις και λίγα πράγματα (βλέπε βόλτα το σκ κάπου κοντά με τη γυναίκα).

Στην τελική αν δεν σου κάνει, είναι μία κατηγορία με ζήτηση και δεν νομίζω ότι θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα να το δώσεις και να πάρεις κάτι πιο στα μέτρα σου.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...