Προς το περιεχόμενο

Αγορα Apple Watch Ultra 2


zwerip22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετω το φορουμ. Νεος χρηστης εδω και θα μπω κατευθειαν στο ψητο. Λιγουρευομαι εδω και καιρο ενα Apple Watch Ultra 2. Εχω αγορασει τις περισσοτερες συσκευες Apple (iPad, iPhone, Macbook) απο το εξωτερικο (Αγγλια οπου ζουσα για χρονια) οποτε δεν εχω προβει σε αγορα τοσης μεγαλης αξιας απο Ελλαδα. Και ερχομαι στα ερωτηματα μου.

1) Αγορά απο Ελλάδα ή εξωτερικο; Εχω δει οι τιμες ειναι ιδιες με ελαχιστες διαφορες απο τη επισημη λιανικη πωληση εδω. Σκεφτόμουν απο καποιο Amazon ισως αν το αγοραζα, απλα δεν ξερω αν αξιζει. Απο θεμα εγγυησης τι παιζει; Ποιο θα με καλυψει καλυτερα;

2) Αν επιλεξω Ελλαδα, ποια αλυσιδα/ καταστημα να επιλεξω; Και εδω για αλλη μια φορα μπαινει το θεμα εγγυησης στη μεση. Εχει κανενας προσωπικη εμπειρια; Ειδικα στο δευτερο χρονο εγγυησης που τον καλυπτει το καταστημα; Ολα ειναι το ιδιο; Ή iStorm (Θεσσαλονικη βρισκομαι) που είναι και authorised reseller είναι καλύτερα ;

Δεν ξερω καν αν αξιζει να μπω στο κοπο για skroutzομαγαζα καθως οι διαφορες της τιμης ειναι αρκετα μικρες και αντε να μπλεκεις με εγγυησεις και ολα αυτα... Δεν ξερω αν εχετε καποια διαφορετικη γνωμη γενικα, να μοιραστειτε καποια προσωπικη εμπειρια. Μονο στο bestprice βλεπω κατι τιμες στα 680-700 ευρω που μου φαινονται too good to be true και εχουν 15-30 μερες για να το στειλουν (scam ισως;).

3) Προτασεις για band; Γενικα εχω ενα αρκετα χοντρο καρπο (καπου 190mm) και πιο πολυ το παιρνω για μπαταρια και μεγαλη οθονη γιατι πραγματικα τα υπολοιπα θα μοιαζουν αρκετα μικρα στο χερι μου. Σκεφτομουν Alpine Loop Indigo. Δεν με ενδιαφερει τοσο για γυμναστικη/αθληση αλλα για casual χρηση. Να το παρω να βγω εξω καθημερινα αλλα και για βραδυ να μπορεσω να το φορεσω ετσι σε χαλαρες εξορμησεις.

Και μια τελευταια ερωτηση:


4)Τζαμακι ή θηκη χρειαζεται πιστευετε; Αν ναι, προτασεις; Γενικα ειμαι λιγο ατσαλος, κανενα ρολοι που ειχα δεν εμεινε αγρατσουνιστο γιατι το βαραω οπου βρω. Σημαντικος παραγοντας για αυτη την επενδυση ηταν και το endurance της συσκευης.

 

Αυτααααα... Και σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας και τις απαντησεις σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...