Προς το περιεχόμενο

ZTE MF289D της Cosmote μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλο πάροχο;


8limmenos_mpoufos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πως ακριβώς θέλεις να το χρησιμοποιήσεις;

Αν θέλεις να το βάλεις για κεντρικό router πρέπει να έχεις τους κωδικούς της γραμμής και της τηλεφωνίας αλλιώς δεν θα δουλέψει.

Αν το θέλεις σαν απλό access point τότε ναι, μπορείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, 8limmenos_mpoufos είπε

Για κεντρικο ρουτερ το θελω[...]

Δεν θα δουλέψει το τηλέφωνο (αν είναι πάνω στο ρούτερ φυσικά) γιατί η cosmote δεν θα σου δώσει ποτέ τους κωδικούς για την ip τηλεφωνία.

Επίσης δεν θα στο ρυθμίσει αυτόματα η nova γιατί δεν θα έχει την απομακρυσμένη πρόσβαση που έχει η cosmote στο ρούτερ, οπότε θα σου πουν να βρεις τους κωδικούς της σύνδεσης, τους οποίους δεν θα σου δώσει η cosmote.

 

3 ώρες πριν, 8limmenos_mpoufos είπε

[...] αν και δεν καταλαβαινω επαρκως με το τι εννοεις access point

Εννοώ ότι να το συνδέσεις πάνω στο υπάρχων ρούτερ για να επεκτείνεις την εμβέλεια ή αν είναι καλύτερο το ασύρματο του, να απενεργοποιήσεις το wifi από το router της nova και να χρησιμοποιήσεις το wifi του zte.

Επεξ/σία από micos000
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 ώρες πριν, 8limmenos_mpoufos είπε

Καλησπέρα, έχω το συγκεκριμένο ρούτερ απο την cosmote αλλά τώρα έχω μια sim από nova με απεριόριστα data. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω κάπως;

καλησπερα με μια αναζητηση στο ιντερνετ για το μοντεμ σου βρηκα το παρακατω βιντεο. 

Παντως υπαρχει και το WiFi Router ZTE MF 296R 4G+ που δινει ο οτε και ειναι μονο για ιντερνετ δεν εχει τηλεφωνια αλλα εχει ιδιο μενου με το δικο σου ρουτερ. 

Αμα δες το βιντεο εδω 

 

αυτο το ρουτερ εχει δυνατοτητα vpn αμα δεις στο βιντεο απο το 3:14 και μετα σου δειχνει τα βηματα , απενεργοποιεις πρωτα το 4g+ σε κατασταση off απο το επιλογη το my router και μετα πας ρυθμισεις και επιλεγεις apn . Μετα στην καρτελα που εμφανιζεται επιλεγεις χειροκινητα και μετα προσθηκη νεου , μετα συμπληρωνεις στο ονομα προφιλ nova internet βαζεις το apn της nova και απο κατω ονομα χρηση και κωδικο προσβασης .Μετα πατας εφαρμογη και μετα ορισμος σαν προεπιλογη . Μετα γυριζεις στην αρχικη σελιδα και επαναφερεις την ενδειξη 4g+ στην ενδειξη on. Ελπιζω να δουλεψει με την nova. Παντα για χρηση ιντερνετ μιλαμε αφου λες οτι εχεις απεριοριστα δεδομενα και οχι για κλησεις ομιλιας . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια αλλά τελικά δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα από αυτά. Έβαλα τη sim στο router και καθώς έβλεπα τα βιντεάκια για το τι πρέπει να κάνω διαπίστωσα ότι έχω internet στο router!!!! Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι πριν από 3-4 μήνες που δοκίμαζα να το κάνω με κάρτα cosmote δε γινόταν! 

Ευχαριστώ και πάλι όμως για το χρόνο σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά προέκυψαν αλλά προβλήματα και ζητώ τη βοήθεια σας. Ενώ όταν συνδέομαι ασύρματα με το ρούτερ δουλεύει μια χαρά, όταν το συνδέω στο pc με ethernet δεν συνδέεται στο internet. προσπαθώ να μπω στο interface του ρουτερ αλλα κι εκει καμια απόκριση.  Τι μπορεί να φταίει;

 

 

Επεξ/σία από 8limmenos_mpoufos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...