Undertaker25 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 7 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Ε, όχι ακριβώς. Δεν κινδυνεύει τόσο. Απλά έχει φάει επίθεση από σιχαμερά ερπετά. Διαβάστε στο λινκ την Επίσημη Τοποθέτηση του dev που ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα τόσο για το παιχνίδι όσο και για το άνωθεν "περιστατικό" (be aware @ρχιδάτα replies στο προφίλ του- respect!): εν ολίγοις western journalists lied again™
mordred Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω παίδες έχω παίξει 10 ωρίτσες και το παιχνίδι μου φαίνεται τόσο απολαυστικό όσο και μαγικό. Από πλευράς ατμόσφαιρας μουσικής διαλόγων και μάχης. Σε φάση να αναρωτιέμαι πως και δεν έχουν υπάρξει νωρίτερα τέτοια aRPG. Πχ ένα Diablo τίτλος σε αυτό το στυλ θα ήταν φανταστικός. Επεξ/σία 17 Μαϊου από mordred 1
nicolinos Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου το παιχνιδι πιο πολυ ειναι isometric dark soul παρα diablo. ειδικα ο σχεδιασμος των level εμενα θυμιζει παρα πολυ dark souls 1, καθε περιοχη ενωνεται φυσικα με την αλλη μεσω shortcuts, και καθε φορα σε ξαφνιαζει το ποσο ωραια το εχουν πετυχει αυτο, επισης σε καθε νεα περιοχη το καθε βημα το σκεφτεσαι γιατι δεν ξερεις τι θα συναντησεις. 1
mordred Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 1 hour ago, nicolinos said: το παιχνιδι πιο πολυ ειναι isometric dark soul παρα diablo. ειδικα ο σχεδιασμος των level εμενα θυμιζει παρα πολυ dark souls 1, καθε περιοχη ενωνεται φυσικα με την αλλη μεσω shortcuts, και καθε φορα σε ξαφνιαζει το ποσο ωραια το εχουν πετυχει αυτο, επισης σε καθε νεα περιοχη το καθε βημα το σκεφτεσαι γιατι δεν ξερεις τι θα συναντησεις. Ναι, δε διαφωνώ σε αυτό που λες ίσα ίσα λέω ότι θα έπρεπε να έχουν βγει περισσότερα σε αυτό το στυλ. Ένα πράγμα που δεν έχω καταλάβει και θεωρώ ότι πρέπει να φτιάξουν (αν δε κάνω κατι εγώ λάθος), είναι όταν μπαίνεις σε έναν νέο χώρο που δεν είναι συνέχεια το γενικότερου χάρτη (ένα dungeon πχ) δεν έχεις χάρτη
nicolinos Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου ειχε κανεις ασχοληθει με την προηγουμενη εκδοση (πριν το update του breach); σε παλιοτερη εκδοση εφτυνα αιμα για να προχωρησω περιοχη ενω στο τωρινο run παω πολυ ανετα, πρεπει να εχουν ριξει αρκετα τη δυσκολια σε αυτη την εκδοση
mordred Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου On 17/05/2025 at 23:21, nicolinos said: ειχε κανεις ασχοληθει με την προηγουμενη εκδοση (πριν το update του breach); σε παλιοτερη εκδοση εφτυνα αιμα για να προχωρησω περιοχη ενω στο τωρινο run παω πολυ ανετα, πρεπει να εχουν ριξει αρκετα τη δυσκολια σε αυτη την εκδοση Για τι lvl χαρακτήρα λες;
nicolinos Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου μιλαω για την αρχικη περιοχη, απο την παραλια μεχρι το πρωτο bossaki, ουσιαστικα το τουτοριαλ του παιχνιδιου. οταν το πρωτοπαιξα πριν πολυ καιρο ακομα και τα πρωτα mobακια τα ξεμοναχιαζα για να τα βγαλω με το ζορι. Σε δευτερο περασμα τωρα περασα αερα την πρωτη περιοχη. Προχωροντας παρακατω μου φαινεται οτι η δυσκολια ειναι πιο κλιμακωτη. οπως και να εχει το παιχνιδι ειναι πολυ πολυ ομορφο, και εχει παρα πολυ εξερευνηση και μυστικα. το μονο κακο ειναι οτι δεν σε ανταμοιβει σαν loot αφου αυτα που βρισκεις στα μπαουλα ειναι τελειως ραντομ και συνηθως υλικα για crafting. ακομα και δυνατοι εχθροι παλι δεν αφηνουν κανενα σοβαρο αντικειμενο. ελπιζω να το φτιαξουν μελλοντικα.
mordred Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Εντάξει θεωρώ ότι ο τύπος είναι πολύ ψαγμένος και ξέρει τι θέλει να δημιουργήσουν σαν στούντιο. 1
mordred Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Μόλις έβγαλα The Lost Huntress boss... Εντάξει έσπειρε... Vibes από την ταινία Annihilation (όποιος την έχει δει θα καταλάβει). 50 ωρίτσες στο παιχνίδι και δεν το χορταίνω. Ακόμα δεν έχω τελειώσει το story του early access.
nicolinos Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 10 ώρες πριν, mordred είπε Μόλις έβγαλα The Lost Huntress boss... Εντάξει έσπειρε... Vibes από την ταινία Annihilation (όποιος την έχει δει θα καταλάβει). 50 ωρίτσες στο παιχνίδι και δεν το χορταίνω. Ακόμα δεν έχω τελειώσει το story του early access. ωραιος, ειμαι ακομα στις 20-25 ωρες παιχνιδιου, φαινεται να εχει σε αυτη τη φαση πιο πολυ περιεχομενο και απο παιχνιδια που εχουν κανει ηδη release, ειδικα στο σχεδιασμο του χαρτης και την επικοινωνια των περιοχων μονο με dark souls 1 μπορει να συγκριθει το μονο που θα ηθελα να φτιαξουν σε καποιο επομενο patch ειναι το τελειως random loot, δεν γινεται να ριχνεις boss ή να βρισκεις κρυμενες περιοχες και η ανταμοιβη να ειναι material της πλακας.
mordred Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, nicolinos said: ωραιος, ειμαι ακομα στις 20-25 ωρες παιχνιδιου, φαινεται να εχει σε αυτη τη φαση πιο πολυ περιεχομενο και απο παιχνιδια που εχουν κανει ηδη release, ειδικα στο σχεδιασμο του χαρτης και την επικοινωνια των περιοχων μονο με dark souls 1 μπορει να συγκριθει το μονο που θα ηθελα να φτιαξουν σε καποιο επομενο patch ειναι το τελειως random loot, δεν γινεται να ριχνεις boss ή να βρισκεις κρυμενες περιοχες και η ανταμοιβη να ειναι material της πλακας. Ναι δε διαφωνώ, αλλά δεν υπάρχει ο φόβος να υποφέρει μετά από ατελείωτο boss hunt και για όλα τα άλλα χεστήκαμε; Θεωρώ δεν είναι τελείως random πάντως. Καθώς 2 legendary μου τα έχουν ρίξει bosses. Πρόλα αυτά έχουν κάνει καλή δουλειά με τα items θεωρώ. Ακόμα και τα λευκά έχουν αξία (30 lvl είμαι κι έχω λευκό με gems και runes που ήθελα) γιατί είναι πολύ customizable. Επεξ/σία 16 Ιουνίου από mordred
nicolinos Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου οπως και να εχει, το να ντυσεις το χαρακτηρα μετραει σε τετοια παιχνιδια. Ειναι ενα dungeon που μπαινεις απο μια καταπακτη στο πρωτο whisper που συναντας στην παραλια, μεσα ειχε κατι εχθρους πολυ πιο πανω απο εσενα, αλλα καθε μπαουλο ειχε απο μπλε ή χρυσαφι οπλο/πανωπλια, δεν ξερω αν ειχε φαει κολλημα ή αν σε ανταμοιβε που δοκιμαζες να επιζησεις, ηταν το μοναδικο σημειο που εβρισκες τοσα αντικειμενα.
mordred Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ρε παίδες τα boss στο τέλος των pestilence βγαινουν; Τρώω τρελή φαπα και δε τους κατεβάζω σχεδόν καθόλου σε life. Επεξ/σία 26 Ιουνίου από mordred
mordred Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Patch Notes Sneak Peak | The Breach Refined https://store.steampowered.com/news/app/1371980/view/523095184762732843 και Hotfix 5. Ωραίες αλλαγούλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα