Προς το περιεχόμενο

No Rest for the Wicked [Early Access]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Anastazio είπε

Εγω με το που ειδα housing και dailies το εκλεισα παντως...ενω ψιλοειχα ορεξη να ασχοληθω

κακως, δεν προσφερουν (ακομα) κατι τα παραπανω, το μονο που χρειαζεται το σπιτι ειναι για αποθηκευση αντικειμενων, τιποτα αλλο. αγοραζεις το σπιτι σχετικα νωρις και δεν ασχολεισαι αλλο.

και τα dailies δεν δεινουν κανενα φοβερο αντικειμενο, τα αγνοεις αμα θες

δωσε του μια ευκαιρια, το παιχνιδι ειναι πολυ ωραιο

• Like 2
Δημοσ.

Το σπίτι στο παιχνίδι είναι όπως πρέπει να είναι στα παιχνίδια , αποθήκη με κρεβάτι 🤣., ασφαλώς οποίος βρίσκει ενδιαφέρον να το διαμορφώσει πιο ανθρώπινα μπορεί, είναι προς πώληση παραπάνω από ένα. 

Τα καθημερινά και εβδομαδιαία quest κτλ αν θες ασχολείσαι, μπορεί να σε ενδιαφέρει κάποιο από τα δώρα . 

Δημοσ.
Στις 14/5/2025 στις 2:13 ΜΜ, 7nisiotis είπε

Ε, όχι ακριβώς. Δεν κινδυνεύει τόσο. Απλά έχει φάει επίθεση από σιχαμερά ερπετά.

Διαβάστε στο λινκ την Επίσημη Τοποθέτηση του dev που ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα τόσο για το παιχνίδι όσο και για το άνωθεν "περιστατικό" (be aware @ρχιδάτα replies στο προφίλ του- respect!):

εν ολίγοις western journalists lied again™

Το πιθανότερο είναι ότι με το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα ασχολούμουν ποτέ. Διάβασα το tweet, κατάλαβα τον πόλεμο που δέχεται από τους woke μουρλούς επειδή δεν έχει τρανς χαρακτήρες, μπήκα και το αγόρασα.

Παίζει και να μην το ακουμπήσω ποτέ, αλλά είμαι βέβαιος ότι τα λεφτά μου θα πιάσουν τόπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...