Προς το περιεχόμενο

Νέες λειτουργίες για τη διευκόλυνση του πολίτη έρχονται σύντομα στο mAIgov


nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

23 λεπτά πριν, Nakis93 είπε

Για να κάνω την αίτηση για το επίδομα ασθενείας που μου ζητάει ο εργοδότης και είδα ότι στην επιβεβαίωση των στοιχείων έχει την ταυτότητα που είχα πριν 2 χρόνια.

Κι εγώ το βλέπω αλλά μέχρι να με επηρεάσει δεν έχω ασχοληθεί. Ελπίζω μέχρι τότε να έχει βρεθεί τρόπος να ενημερώνονται υπηρεσιακά.

Γελάω πάντως με το ηλεκτρονικό κράτος, καλύτερα να έτρεχα ακόμα στις εφορίες να τους πρήζω να γίνονται οι δουλειές, παρά να βάζω αιτήματα και να με γράφουν για μήνες αλλά να λέω ότι έχω ηλεκτρονικό κράτος

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε 2 3 χρονια ολα θα γινονται απο ai. σε 2 3 χρονια θα εχουμε τους διπλασιους δημοσιους υπαλληλους 😛 δεν θα πω ελλαδα 2024 .θα πω ελλαδα 19xx - 20xx.

γινονταν γινονται θα γινονται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως έχουν φορτώσει τόσες πολλές εφαρμογές το gov.gr που χρειάζεσαι πυξίδα και ειδικό manual για να βρεις το αίτημα. Μπαίνεις στο solon.gr και όλα καλά εκτός από τα δικαιολογητικά που αναφέρονται ελλιπώς. 

Εν τω μεταξύ όλο ΔΥ προσλαμβάνονται. Πιθανόν για να πηγαίνουν  καφεδάκια στο mAIgov να μην το πάρει ο ύπνος λόγω υπερλειτουργίας.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να ρωτησω. προσπαθω να συνδεθω μεσω ΤΑΧΙΣ στην εφαρμογη του εφκα για να δηλωσω ασθενεια και μου βγαζει σφαλμα..

"Δεν έχετε δικαίωμα πρόσβασης σε αυτήν την εφαρμογή. Παρακαλούμε επιλέξτε 'Αποσύνδεση' και εισέλθετε εκ νέου στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες επιλέγοντας 'Συνέχεια στο TAXISNET' για υπηρεσίες προς ασφαλισμένους/επιχείρησεις/πολίτες ή 'Σύνδεση με κωδικούς ΕΦΚΑ/ΚΕΑΟ' για υπηρεσίες προς εργοδότες ή οφειλέτες."

πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο. κανουν καποια αναβαθμιση και απλα μου γραφει μαλακιες? Εσεις μπορειτε να συνδεθειτε κανονικα στην εφαρμογη για δηλωση ασθενειας?

Επεξ/σία από Chachanoulis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...