Προς το περιεχόμενο

Θέμα με εναρξη σταθερου υπολογιστη


apell

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας εχω ενα pc futsits και όταν τον ανοίγω μου βγάζει INTEL AGENT GE V1 .5.50 CLIENT MACCADDR : 901B OE 65 F1 6FGUID:D1ECAD834B3841EO 919F 24224171309:CLIENT MAC ADDR 90 1B OE F1 GF  GUIB D1ECAD83 4B3841EO 919F 2424171309 DHCP.......\    και κ'ανει για αρκετη ώρα αυτη η κάθετος αναστροφές και μετ'ασ απο 4-5 λετ'α ανοιγει κανονικα ο υπολογιστη.

Ακολούθησα απο ενα video που ειδα οδηγίες αλλά κάθε υπολογιστής εχει δικα του χαρακτηριστικά που εν τω προκειμένω δεν  ταιριάζουν στον δικο μου.

Μια βοήθεια σας θα μου είναι πολύτιμη.

Ευχαριστω

Επεξ/σία από apell
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που λέει ο nikol. Προσπαθεί να βρει boot από το δίκτυο και όταν δεν το καταφέρει (πως θα μπορούσε άλλωστε) πάει στον δίσκο.

Βρες στο bios κάτι σε lan boot ή pxe boot και απενεργοποίησε το.

Αν στο έκανε ξαφνικά, μάλλον έχει ξελιγωθεί η εσωτερική μπαταρία που κρατάει τις ρυθμίσεις του bios και σε κάθε διακοπή ρεύματος ή βγάλσιμο από το ρεύμα μηδενίζει το bios στα defaults. Οπότε, αν το διορθώσεις, κλείστο και βγάλτο από το ρεύμα για κανά 5λεπτο και ξαναβάλτο να δεις αν στο ξανακάνει. Αν συμβεί πάλι το ίδιο τότε θέλεις σίγουρα αλλαγή μπαταρίας cmos (cr2032 είναι κατά 99%)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδη τα bios στον συγκεκριμενο υπολογιστη είναι τελειως διαφορετικα από άλλους,απενεργοποιησα 4 απο τις 5 επιλογές που είχε για την εκκινηση από συγκεκριμένη πηγή, προς στιγμή ανοιγει κανονικα,το παρακολουθώ και σας  ενημερώνω,ευχαριστω πολύ

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...