Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Brave και τα Youtube recommended videos!


plotolp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Έκανα δοκιμαστικά μια μετάβαση στον Brave και έχω μια ερώτηση σχετικά με το Youtube και τα recommended video σε αυτόν τον browser. Τον έχω εγκαταστήσει σε ένα λάπτοπ που βλέπω youtube videos αλλά δεν θέλω να συνδεθώ με το google account μου. Όταν χρησιμοποιούσα τον firefox με το ublock origins έκανα κανονικά αναζητήσεις στο youtube έβλεπα βίντεο και όταν αργότερα ξαναέμπαινα, μου είχε κανονικά μια λίστα με reccommended video από κανάλια που είχα παρακολουθήσει ή ήταν παρεμφερεί με ότι είχα δει και ας μην ήμουν συνδεδεμένος με κάποιο account.

Στον brave βλέπω ας πούμε 5 βίντεο γυρίζω στην αρχική και έχει αρχίσει να βγάζει κανονικά τα recommended. Όταν όμως κλείσω το παράθυρο και ξαναμπώ στο youtube δεν βγάζει κανένα βίντεο παρα μόνο ένα μήνυμα που λέει να ξεκινήσω να βλέπω βίντεο για να δημιουργήσει μια ροη προτεινόμενων. Είναι δηλαδή σαν να μπαίνω για πρώτη φορά στο site. Προφανώς κάτι από τις ασπίδες του Brave διαγράφει οτιδήποτε έχω δει ή κάνει προηγουμένος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μου βγάλει τα recommended. Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω τις ασπίδες ανοιχτές για τις διαφημίσεις αλλά να αφήνει στο site να μου βγάζει προτεινόμενα? Όπως γινόταν στο firefox με το ublock?

Δεν έχω εγκατεστημένο κάποιο άλλο adblocker και δεν είναι επιλεγμένη η επιλογή "Ξέχασε με όταν κλείσω αυτόν τον ιστότοπο". 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, micos000 είπε

Ο Brave, αν δεν κάνω λάθος, έχει από προεπιλογή να διαγράφει τα cookies όταν κλείνει. Βρες την επιλογή και αφαίρεσε την.

Η μόνη επιλογή που βλέπω να διαγραφεί αυτόματα τα cookies είναι αυτή που λέει "Ξέχασε με όταν κλείσω αυτόν τον ιστότοπο" που μπορείς να το βάλεις είτε σαν γενικό κανόνα ή εξειδικευμένα σε κάποιο μεμονωμένο site. Εγώ το έχω απενεργοποιημένο και σαν γενικό κανόνα κ στο YouTube πιο ειδικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...