Προς το περιεχόμενο

[BOX NOW] Κουπόνια - Εκπτώσεις - Πληροφορίες κ.α.


neced2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 hours ago, neced2 said:

-25% για εντός Ελλάδος και από/προς Κύπρο, έως 17/03/2024. Κουπόνι: INSTA25
5€ το μεγάλο δέμα 36x45x60cm και έως 20kg, έως 13/03/24

Αυτά τα δύο συνδυάζονται οπότε και το μεγάλο δέμα βγαίνει στα 3.75€ [Λήγει σήμερα αυτή η τιμή, για όποιον ενδιαφέρεται για προαγορά].


5€ το μεγάλο δέμα 36x45x60cm και έως 20kg, έως 13/03/24
-25% για εντός Ελλάδος και από/προς Κύπρο, έως 17/03/2024
5€ - 25% = 3.75€

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σας έχει τύχει να έχετε προγραμματίσει τη γρήγορη τοποθέτηση δέματος σε μια θυρίδα και όταν φτάνετε να μη δουλεύει ο κωδικός; 
Εάν πληκτρολογείτε τον κωδικό αποστολής στο Locker για να τοποθετήσετε ένα δέμα και δεν ανοίγει καμία θυρίδα, τότε το πιθανότερο είναι πως το Locker δεν έχει διαθέσιμη θυρίδα στο μέγεθος που θέλετε.
Γι'αυτό, πριν πάτε να τοποθετήσετε ένα δέμα στη θυρίδα, ελέγξτε στη σελίδα των Lockers εάν εμφανίζεται το locker που σκοπεύετε να επισκεφθείτε ώστε να μη πάτε άδικα.

  • Εάν το Locker εμφανίζεται, τότε υπάρχει διαθέσιμη τουλάχιστον 1 θυρίδα από κάθε μέγεθος.
  • Εάν το Locker δεν εμφανίζεται, τότε μπορεί να μην υπάρχει διαθέσιμη θυρίδα στο μέγεθος δέματος που θέλετε (ίσως και να υπάρχει βέβαια), οπότε καλό θα είναι να αναζητήστε άλλο Locker.

Εάν πρόκειται να κάνετε μαζική αποστολή δεμάτων, τότε ενδείκνυται να έχετε ήδη εντοπίσει άλλο ένα ή δύο πλησιέστερα Locker σε περίπτωση που το βασικό σας είναι ήδη σχεδόν γεμάτο.
Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε πρόβλημα καλείτε το support και επιλέγετε να σας καλέσουν, μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος. Συνήθως η απάντησή τους είναι γρήγορη, αλλά αυτό προφανώς εξαρτάται από την ώρα που θα καλέσετε.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...