csontheline Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 4 minutes ago, phanispal said: Μάλλον λες τα laminate. Μην τα αφορίζεις έτσι απλά, είναι κάποιοι που έχουν ένα χώρο με πλάκα (μπετό) για δάπεδο και το ντύνουν μόνοι τους με laminate επειδή το κόστος για να μπει πλακάκι ξεφεύγει συνήθως. Ούτε είναι τόσο παράλογο να υποθέσει κανείς ότι επειδή είναι πιο μαλακά θα αποσβένουν καλύτερα τους κραδασμούς. Thx. Δεν τα αφορίζω, απλώς είναι (τα ποιοτικά καλά, τα χρέπια ούτε για προσάναμμα) χαμηλότερης ποιότητας σε σχέση με τα πλακάκια ή το φυσικό ξύλο. Βέβαια, έχουν άλλη ευκολία, οπότε βολεύουν έτσι.
Makis38 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Τσιμεντότουβλα φίλε. Έχω εγώ στις μάνας μου, δεν πάει πουθενά. 1
Petros Electron Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 3 ώρες πριν, Tsino είπε τα βίδωσες στο πλαίσιο του πλυντηρίου ? Ναι 1
mindreader Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Shein. Εχει λυσεις για τα παντα, και σχεδον χωρις χρηματα! https://euqs.shein.com/4pcs-Anti-Vibration-Feet-Pads-Rubber-Legs-Anti-slip-Silent-Mat-Washing-Machine-Support-Dampers-Stand-Furniture-p-4546421-cat-1962.html?src_identifier=st%3D2`sc%3DAnti-skid Washing Machine Foot Pads`sr%3D0`ps%3D1&src_module=search&src_tab_page_id=page_goods_detail1697088283077&mallCode=1&imgRatio=3-4 Και ανυψωση, και anti vibration. Με 3 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!! Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2024 από mindreader 1
gogkroj Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 εχω παρει τα ιδια για πλυντήριο αλλα ηταν ολο πλαστικο πουθενα λαστιχενιο ειδικα στη βαση του όπως δειχνει. 1
panosno1com Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2024 5 ώρες πριν, mindreader είπε Shein. Εχει λυσεις για τα παντα, και σχεδον χωρις χρηματα! https://euqs.shein.com/4pcs-Anti-Vibration-Feet-Pads-Rubber-Legs-Anti-slip-Silent-Mat-Washing-Machine-Support-Dampers-Stand-Furniture-p-4546421-cat-1962.html?src_identifier=st%3D2`sc%3DAnti-skid Washing Machine Foot Pads`sr%3D0`ps%3D1&src_module=search&src_tab_page_id=page_goods_detail1697088283077&mallCode=1&imgRatio=3-4 Και ανυψωση, και anti vibration. Με 3 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!! Απ τη φωτο φαινεται να ειναι τα ιδια που ειχα παρει απ το τζ@μπ0 με 4 ή 5 ευρω πριν κανα χρονο
mindreader Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 9 hours ago, panosno1com said: Απ τη φωτο φαινεται να ειναι τα ιδια που ειχα παρει απ το τζ@μπ0 με 4 ή 5 ευρω πριν κανα χρονο Δεν ηξερα οτι εχει το jumbo. Το κοιταξα τωρα. Το εκπληκτικο, με το jumbo, δεν ειναι οτι το εχει, ειναι οτι το εχει και φτηνοτερα απο shein!!!! Βεβαια, με την εκπτωση που σου τραβαει το shein στο τελος στο checkout, παλι ιδια τιμη με jumbo θα το παρεις, αντε κανα 2ευρω ολα. Οριστε στο jumbo https://www.e-jumbo.gr/organosi-spitiou-kathariotita/kathariotita-frontida/kathariotita-rouchon/kalymmata-plyntiriou/antikradasmika-antiglystrika-pelmata-plyntiriou-o9x4cm-4-tmch._1661971/ 9 hours ago, gogkroj said: εχω παρει τα ιδια για πλυντήριο αλλα ηταν ολο πλαστικο πουθενα λαστιχενιο ειδικα στη βαση του όπως δειχνει. Οντως, τωρα τα εχω βαλει στο δικο μου, αλλα οπως λες, ολο πλαστικο, πουθενα λαστιχο. Παντως, λογω βαρους του πλυντηριου και οτι οντως φαινεται να αποσβενουν ειδικα στο στιψιμο τα κουνηματα του πλυντηριου, δεν υπαρχει φοβος μετακινησης.
d_gkal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Βάση για 2 συσκευές (πλυντήριο και πάνω του στεγνωτηριο) υπάρχει;
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Στις 22/8/2024 στις 5:46 ΜΜ, mindreader είπε Shein. Εχει λυσεις για τα παντα, και σχεδον χωρις χρηματα! https://euqs.shein.com/4pcs-Anti-Vibration-Feet-Pads-Rubber-Legs-Anti-slip-Silent-Mat-Washing-Machine-Support-Dampers-Stand-Furniture-p-4546421-cat-1962.html?src_identifier=st%3D2`sc%3DAnti-skid Washing Machine Foot Pads`sr%3D0`ps%3D1&src_module=search&src_tab_page_id=page_goods_detail1697088283077&mallCode=1&imgRatio=3-4 Και ανυψωση, και anti vibration. Με 3 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!! Με περίπου 2 πόντους ύψος δεν νομίζω ότι θεωρείται ανύψωση. Άμα σε πονάει η μέση που σκύβεις να βγάλεις τα ρούχα δεν θα αλλάξει κάτι με τα 2cm. Και ο op που άνοιξε το θέμα ήθελε τουλάχιστον 30 πόντους 1
xsterg Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 εχω δει σε σπιτι φιλης μου παντως μεγαλο σκαλοπατι εκει που ειναι το πλυντηριο και επανω εκει το πλυντηριο. σκαλοπατι περιπου 25 εκ απο το υπολοιπο μπανιο. οταν ειχε φτιαξει το σπιτι ειχε ζητησει να γεμισει τον χωρο αυτο με τσιμεντο και μετα εγινε το σκαλοπατι με το πλακακι του μπανιου. ετσι ειναι αρκετα ψηλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα