Προς το περιεχόμενο

Outcast - A New Beginning


seithan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κυκλοφόρησε τελικά πριν 10 μέρες το πολύ-αναμενώμενο (για κάποιους) remake του παλιού Outcast της δεκαετίας του '90, που έγινε κυρίως γνωστό για τον τρόπο που απεικόνιζε τον τρισδιάστατο κόσμο του με την τεχνική των Voxels.

Παρακάτω η εισαγωγή απευθείας από το Steam (με τις ευλογίες του θείου  Gabe):

"Εξερευνήστε τον συναρπαστικό εξωγήινο κόσμο της Adelpha, υποστηρίξτε τους ντόπιους Talans στους αγώνες τους και πολεμήστε μέσα από γρήγορες μάχες ενάντια στις εισβολικές δυνάμεις ρομπότ σε αυτό το sequel περιπέτειας δράσης 3ου προσώπου, ανοιχτού κόσμου, του κλασικού cult του 1999."
image.jpeg.8806912a6506bfe66c31b42f902c410e.jpeg
 
 
 
Ο τύπος παιχνιδιού είναι τρίτου προσώπου shooter λοιπόν, στην κλασσική συνταγή "do this - fetch that" , με τον ήρωα να μην γνωρίζει πως τηλεμεταφέρθηκε στο κόσμο της Αδέλφα (όχι μοίχα σχόλιο πλζ), πως βρέθηκαν οι εισβολείς στον πλανήτη και πως θα γυρίσει εν τέλη πίσω, στην οικογένειά του.
Τα γραφικά του πολύ όμορφα και η μουσική του πραγματικά θαυμάσια - επικά ορχηστικά κομμάτια.
Δυστυχώς, και ενώ δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις από την κάρτα γραφικών, έχει από τον επεξεργαστή. Ο 9900κ δείχνει την ηλικία του με το χαμηλό ρολόι στα 4.7κ και το παλιό IPC. Το framerate είναι κάτω των 60, πολάκις στα 30 (ιδιαίτερα με ένα addon από Nexus που μεγαλώνει το draw distance), και βελτιώνεται μερικώς όταν ρίξεις στο low το draw distance. Για μένα είναι μελανό σημείο γιατί πραγματικά δεν έχει την καλύτερη πολυνηματοποίηση , με ένα νήμα να τρώει το μεγαλύτερο βάρος ενώ τα υπόλοιπα - τα οποία και πράγματι αξοποιούνται - να βρίσκονται αρκετά χαμηλότερα σε σχέση με το βασικό πρώτο. Ευελπιστώ να το επιλύσουν λίαν συντόμως!
Η σελίδα με τα όποια μόντς που κυκλοφόρησαν: https://www.nexusmods.com/outcastanewbeginning/mods/
 
Επεξ/σία από seithan
  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...