Προς το περιεχόμενο

Απάτη NOVA σε ανανέωση Q


tapanister

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έκανα ανανέωση 11ευρω, με χρέωση καρτοκινητης 10% θα έπρεπε να εχω 9.9ε υπόλοιπο. Το πακέτο που ήθελα να αγοράσω κοστίζει 9.8ε. Καθώς το έχω ξαναδεί το έργο, φροντισα να εχω κλειστά τα δεδομένα (screenshot) για να μη με χρεώσει στην ενεργοποίηση. Το υπόλοιπό μου εν τέλει ήταν 9.71(φωτό απ'τον υπολογιστή απ τον οποίο όπου και έκανα την ανανέωση).

Είμαι σίγουρος ότι δεν ειμαι ο μόνος που το εχει πάθει αυτο, αλλα ειπα να κανω ενα φρεσκο thread για τα πρακτικά.

Ανά 2 μηνες μετανιώνω την ωρα και τη στιγμή που μπλεχτηκα με αυτην την εταιρεία και το μονο που με κραταει ειναι οτι δεν χρησιμοποιώ το κινητό αρκετά ώστε να αξιζει το ψάξιμο και τρέξιμο να αλλάξω

Screenshot_2024-03-28-11-06-25-205_com.miui.securitycenter.jpg

IMG_20240328_110531.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην Q υπάρχει και ένα fee ανανέωσης, το οποίο είναι 30 λεπτά. Γενικά πάντως η Nova δεν ασχολείται ιδιαίτερα με την Q, προς το παρόν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου δεν έχεις άδικο - είναι μεγάλη @@κία όλων των εταιριών κινητής που:

-Όταν διαλέγεις ένα ποσό να πληρώσεις δεν σου λένε ακριβώς το υπόλοιπο που θα έχεις μετά την ανανέωση, ή τουλάχιστον ποιο ακριβώς είναι το "κουρεμένο" ποσό που θα μπει.

-Βάζουν fees στην ανανέωση (και η cosmote το κάνει στο what's up - για τη vodafone δεν έχω εικόνα)

-Δεν υπάρχει διαφάνεια. Δηλαδή κανονικά θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνουν το φόρο κινητής παντού. Π.χ. θα έπρεπε να βάζεις 10 ευρώ και να έχεις 10 ευρώ υπόλοιπο. Οι τιμές των πακέτων να περιλαμβάνουν και αυτές το κόστος του 10 % (δεν το κάνουν γιατί διαφημίζουν χαμηλότερες τιμές στα πακέτα τους).

Αλλά όλα αυτά είναι γνωστά εδώ και χρόνια... μου κάνει εντύπωση που την "πάτησες" έτσι, εκτός και εαν δεν είχες ξαναχρησιμοποιήσει καρτοκινητό. Γενικά πάντως η Q έχει πάρα πολύ καλά πακέτα. Και αν ανανεώνεις ανά 2 μήνες απλά για να κρατάς το νούμερο, εξακολουθεί να έχει τη χαμηλότερη χρηματική ανανέωση (8 euro).

Επεξ/σία από Engimek
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τότε θα θυμάμαι λάθος. Έχω f2g, q και whatsup και παλαιότερα είχα βάλει κάτω τα νούμερα συγκριτικά πριν/μετά την ανανέωση σε όλα τα νούμερα... αλλά μάλλον η f2g +  q (nova) θα είχαν βγει οι πιο "άτακτοι".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...