Tzumerkos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Γειά σας!Υπάρχει κάποιος φίλος που παίζει στο συγκεκριμένο πόκερ?Εχει διαπιστώσει οτι μας κλέβουν?Εχω καταγράψει πολλές στραβές που γίνονται,οταν τους ζήτησα τον λόγο με γράψανε κανονικά!!Δεν γνωρίζω που θα μπορούσα να τους καταγγείλω επίσημα και να τούς τινάξω στον αέρα!!Αν κάποιος φίλος γνωρίζει κάτι που θα βγοηθούσε ας απαντήσει!Ευχαριστώ! Μόλις τώρα, Tzumerkos είπε Γειά σας!Υπάρχει κάποιος φίλος που παίζει στο συγκεκριμένο πόκερ?Εχει διαπιστώσει οτι μας κλέβουν?Εχω καταγράψει πολλές στραβές που γίνονται,οταν τους ζήτησα τον λόγο με γράψανε κανονικά!!Δεν γνωρίζω που θα μπορούσα να τους καταγγείλω επίσημα και να τούς τινάξω στον αέρα!!Αν κάποιος φίλος γνωρίζει κάτι που θα βγοηθούσε ας απαντήσει!Ευχαριστώ! Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2024 από Tzumerkos 3
exitpc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2024 https://www.trustpilot.com/review/www.pokerstars.com εγω δεν εχω ιδεα απο το συγκεκριμενο.Οτι λεει το trustpilot 2
ma3stros Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Παιδια γνωριζει καποιος τι παιζει με το pokerstars; Προσπαθω να κανω επικοινωνια και δεν υπαρει κανενας τροπος... Στην ουσια θελω να ξεκλειδωσω τον λογαριασμο μου και απλα δειχνει να μην υπαρχει τροπος... στο chatbox δεν απανταει κανενας & σε ενα μειλ που εχουν για επικοινωνια σε οδηγει στο chatbox... 1
Per1982 Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου Μην μπαίνετε σε αυτό το site μιλάμε για το χειρότερο .Δεν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσεις με εκπρόσωπο κοροϊδία σκετη
Nabuko Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου Μόλις τώρα, Per1982 είπε Μην μπαίνετε σε αυτό το site Δεν μπαίνουμε 1
great Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου On 21/01/2025 at 11:40, ma3stros said: στο chatbox δεν απανταει κανενας & σε ενα μειλ που εχουν για επικοινωνια σε οδηγει στο chatbox... στο skroutz μπήκες;
ma3stros Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου 9 ώρες πριν, great είπε στο skroutz μπήκες; Τι σχεση εχει το σκρουτζ? Αν θες βοηθησε με να καταλαβω 3
great Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου 8 hours ago, ma3stros said: Τι σχεση εχει το σκρουτζ? Αν θες βοηθησε με να καταλαβω χαχαχα, απλα ακριβως το ιδιο ειναι και το support στο skroutz και ειναι μαλλον insomnia joke 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα