Tsino Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 8 hours ago, mypagio said: Καλημέρα και πάλι, δεν ξέρω αν είμαι τυχερός ή όχι, χτες κάλεσα στο 13888 και έκανα αίτηση μεταφοράς κολώνας. Σήμερα με πήραν από εκεί και με ρώτησαν που θέλω να την πάνε, και ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχει μεταφερθεί. Μάλλον ξύπνησαν, ποιος ξέρει... 👍 👍 👍 Κάτσε μη βιάζεσαι. Περιμενε πρώτα να τη μεταφέρουν και μετά πανηγυρίζεις 😄
zio10 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Στις 2/4/2024 στις 5:00 ΜΜ, Thresh είπε Θα τις έβγαζε εκτός οικοπέδων σε χρόνο dt. 😛 Έχω κολώνα του ΟΤΕ μέσα από το φράχτη μου, η οποία πλέον δεν χρησιμεύει σε τίποτα γιατί γύρισα σε FTTH που έρχεται από άλλο σημείο του δρόμου και γιατί δεν είναι συνδεδεμένη με άλλο σπίτι κι ούτε πρόκειται να συνδεθεί, διότι ο ΟΤΕ πλέον υποχρεώνει με το στανιό τα νεόδμητα να πηγαίνουν σε FTTH εφόσον είναι διαθέσιμο στην περιοχή. Δεν θα με χάλαγε να φύγει. Άρα και να την ξηλώσεις δεν θα το καταλάβει κανένας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 6 minutes ago, zio10 said: Άρα και να την ξηλώσεις δεν θα το καταλάβει κανένας. Με δικό μου κόπο ή κόστος no ty...
zio10 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Με δικό μου κόπο ή κόστος no ty... Όλα δικά σου τα θες
mypagio Δημοσ. Σάββατο στις 08:02 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:02 πμ Στις 3/6/2025 στις 8:58 ΜΜ, Tsino είπε Κάτσε μη βιάζεσαι. Περιμενε πρώτα να τη μεταφέρουν και μετά πανηγυρίζεις 😄 Καλημερα και καλο τριήμερο σε όλους. Έχουν έρθει αξημερωτα και μετακινούν την κολώνα... 😂😂😂 1
Tsino Δημοσ. Σάββατο στις 08:17 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:17 πμ 14 minutes ago, mypagio said: Καλημερα και καλο τριήμερο σε όλους. Έχουν έρθει αξημερωτα και μετακινούν την κολώνα... 😂😂😂 Είσαι κράτος... τέλος. 😄 1
mypagio Δημοσ. Σάββατο στις 08:28 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:28 πμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Tsino είπε Είσαι κράτος... τέλος. 😄 Καμία εμπιστοσύνη πχια στις εταιρείες... Να θες να τσακωθείς και να μη σε αφήνουν. Ούτε να γκρινιάξεις, ούτε να φωνάξεις, ούτε να απειλήσεις ούτε τίποτα.. Πάνε, χάλασαν και αυτοί... Σουηδία γίναμε. 😂😂😂 Επεξ/σία Σάββατο στις 11:48 πμ από mypagio 2
haris_216 Δημοσ. Σάββατο στις 08:55 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:55 πμ 52 λεπτά πριν, mypagio είπε Καλημερα και καλο τριήμερο σε όλους. Έχουν έρθει αξημερωτα και μετακινούν την κολώνα... 😂😂😂 Εεεε, είμαστε τελικά Ευρώπη (όχι ΣΤΗΝ Ευρώπη) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα