Προς το περιεχόμενο

Alienware AW3423DWF

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 710
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Dell και alienware 

επειδή και εγώ ακριβώς τα ίδια είχα η ποιότητα κατασκευής τους είναι όπως τα σημερινά?

Δημοσ.

Εχω μια Dell U2711 (ναι την εχω ακομα στο pc της γυναικας και δουλευει πενα) δεν ειναι alienware αλλα για οσους θυμουνται ηταν οθοναρα τοτε 800+ ευρω που για τοτε ηταν πολλα για οθονη. Σε πληροφωρω πως η AW3423DWF δεν χανει καθολου σε ποιοτητα κατασκευης!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε

Εχω μια Dell U2711 (ναι την εχω ακομα στο pc της γυναικας και δουλευει πενα) δεν ειναι alienware αλλα για οσους θυμουνται ηταν οθοναρα τοτε 800+ ευρω που για τοτε ηταν πολλα για οθονη. Σε πληροφωρω πως η AW3423DWF δεν χανει καθολου σε ποιοτητα κατασκευης!

την έχω ακόμα και εγώ και την δουλεύω στο δεύτερο pc-server μου. Απίστευτες οθόνες όλες και με κορυφαία ποιότητα κατασκευής γιαυτό έχω παραμείνει στην Dell τόσα χρόνια στα monitor. 

Εύχομαι και αυτή που θα επιλέξω τώρα να είναι το ίδιο.

Επεξ/σία από chek2fire
  • Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, chek2fire είπε

την έχω ακόμα και εγώ και την δουλεύω στο δεύτερο pc-server μου. Απίστευτες οθόνες όλες και με κορυφαία ποιότητα κατασκευής γιαυτό έχω παραμείνει στην Dell τόσα χρόνια στα monitor. 

Εύχομαι και αυτή που θα επιλέξω τώρα να είναι το ίδιο.

Προχωρα αφοβα! αν και οπως ειπε ο ακοινωνητος περιμενε να βγει κανενα review της προκοπης πρωτα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, chek2fire είπε

επειδή και εγώ ακριβώς τα ίδια είχα η ποιότητα κατασκευής τους είναι όπως τα σημερινά?

Κανεις το λαθος να κρινεις απο ενα βιντεο ρε συ και στο δικο μου η βαση οπτικα δεν σου γεμιζει το ματι αλλα ειναι μια χαρα ποιοτικη.

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...