akoinonitos Δημοσ. Σάββατο στις 03:10 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:10 μμ 17 λεπτά πριν, chek2fire είπε θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Είχες ποτέ οθόνη alienware ας πούμε από πριν 10 χρόνια και μετά? Dell και alienware
chek2fire Δημοσ. Κυριακή στις 01:06 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:06 πμ 9 ώρες πριν, akoinonitos είπε Dell και alienware επειδή και εγώ ακριβώς τα ίδια είχα η ποιότητα κατασκευής τους είναι όπως τα σημερινά?
mandragoraSCR Δημοσ. Κυριακή στις 01:13 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:13 πμ Εχω μια Dell U2711 (ναι την εχω ακομα στο pc της γυναικας και δουλευει πενα) δεν ειναι alienware αλλα για οσους θυμουνται ηταν οθοναρα τοτε 800+ ευρω που για τοτε ηταν πολλα για οθονη. Σε πληροφωρω πως η AW3423DWF δεν χανει καθολου σε ποιοτητα κατασκευης! 1
chek2fire Δημοσ. Κυριακή στις 01:50 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:50 πμ (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε Εχω μια Dell U2711 (ναι την εχω ακομα στο pc της γυναικας και δουλευει πενα) δεν ειναι alienware αλλα για οσους θυμουνται ηταν οθοναρα τοτε 800+ ευρω που για τοτε ηταν πολλα για οθονη. Σε πληροφωρω πως η AW3423DWF δεν χανει καθολου σε ποιοτητα κατασκευης! την έχω ακόμα και εγώ και την δουλεύω στο δεύτερο pc-server μου. Απίστευτες οθόνες όλες και με κορυφαία ποιότητα κατασκευής γιαυτό έχω παραμείνει στην Dell τόσα χρόνια στα monitor. Εύχομαι και αυτή που θα επιλέξω τώρα να είναι το ίδιο. Επεξ/σία Κυριακή στις 01:57 πμ από chek2fire 1
mandragoraSCR Δημοσ. Κυριακή στις 02:12 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:12 πμ 22 λεπτά πριν, chek2fire είπε την έχω ακόμα και εγώ και την δουλεύω στο δεύτερο pc-server μου. Απίστευτες οθόνες όλες και με κορυφαία ποιότητα κατασκευής γιαυτό έχω παραμείνει στην Dell τόσα χρόνια στα monitor. Εύχομαι και αυτή που θα επιλέξω τώρα να είναι το ίδιο. Προχωρα αφοβα! αν και οπως ειπε ο ακοινωνητος περιμενε να βγει κανενα review της προκοπης πρωτα 1
akoinonitos Δημοσ. Κυριακή στις 08:31 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:31 πμ (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, chek2fire είπε επειδή και εγώ ακριβώς τα ίδια είχα η ποιότητα κατασκευής τους είναι όπως τα σημερινά? Κανεις το λαθος να κρινεις απο ενα βιντεο ρε συ και στο δικο μου η βαση οπτικα δεν σου γεμιζει το ματι αλλα ειναι μια χαρα ποιοτικη. Επεξ/σία Κυριακή στις 08:32 πμ από akoinonitos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα