Προς το περιεχόμενο

Marvel Rivals: Συνδυασμός Overwatch και συγκρούσεων μεταξύ υπερηρώων


Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι παίκτες επιλέγουν έναν από τους συνολικά 16 ήρωες και στη συνέχεια ξεκινά η αναμέτρηση, 6 εναντίον 6, στο νέο παιχνίδι που ανακοίνωση η NetEase και η Marvel Games.

H Marvel προχώρησε στην ανακοίνωση ενός ακόμη νέου παιχνιδιού που τοποθετείται στο ομώνυμο σύμπαν. Μετά από διάφορες νύξεις και φήμες, η Marvel Games ανακοίνωσε και επίσημα το Marvel Rivals, το οποίο περιγράφεται ως hero shooter και συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία παιχνιδιών δράσης, όπως το Ultimate Alliance, με την τακτική που χαρακτηρίζει τίτλους όπως το Overwatch και το Valorant.

Στο Marvel Rivals, οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση στους Avengers, τους X-Men, τους Guardians και πολλούς ακόμη ήρωες και κακούς από τα παράλληλα σύμπαντα της Marvel. Με την κυκλοφορία του, το παιχνίδι θα περιέχει 16 χαρακτήρες, ανάμεσά τους ο Black Panther, η Storm και ο Magneto, ενώ το στούντιο που το αναπτύσει, η NetEase, υπόσχεται πως στην πορεία θα προστίθενται τακτικά και νέοι ήρωες. Ολόκληρος ο κατάλογος των χαρακτήρων βρίσκεται εδώ.

Ο τίτλος αναπτύσσεται για PC, θα διατίθεται δωρεάν (free to play) και θα περιλαμβάνει χώρους τους οποίους οι παίκτες θα μπορούν να καταστρέψουν, αλλάζοντας το πεδίο της μάχης, ώστε να εξασφαλίσουν τακτικό πλεονέκτημα. Κάθε χαρακτήρας θα έχει ιδιαίτερες κινήσεις και ενισχυμένες επιθέσεις, όπως συμβαίνει κλασικά στα hero shooter παιχνίδια. Ο Loki, για παράδειγμα, μπορεί να μεταμορφώνεται σε άλλους ήρωες και να χρησιμοποιεί τις δικές τους δυνάμεις. Πάντως, το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του Marvel Rivals φαίνεται πως είναι οι ομαδικές ικανότητες.

Στο παιχίδι, δύο ήρωες μπορούν να συνδυάσουν τις δυνάμεις τους, ώστε να εξαπολύσουν μία ακόμη ισχυρότερη επίθεση. Στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Hulk χρησιμοποιεί τις δυνάμεις που αντλεί από τις ακτίνες γάμα που τον μεταμόρφωσαν ώστε να φορτίζει τις επιθέσεις με λέιζερ του Iron Man. Ο Rocket Racoon μπορεί να ανεβεί πάνω στο Groot για να χτυπά από θέση ισχύος τους αντιπάλους, όπως ακριβώς κάνουν οι δύο χαρακτήρες και στις ταινίες. Τα παιχνίδια αυτής της κατηγορίας πάντοτε χρειάζονται κάτι ιδιαίτερο, ώστε να ξεχωρίσουν. Η προοπτική να υποδύεσαι τους αγαπημένους σου ήρωες από τους κόσμους της Marvel, έχοντας τη δυνατότητα να συνδυάζεις τις δυνάμεις τους, σαν μικρό παιδί που κρατάει τις φιγούρες των χαρακτήρων αυτών στα χέρια, είναι μια αναμφίβολα συναρπαστική πρόταση. Παρότι ο Colossus και ο Wolverine δεν θα συγκαταλέγονται στην αρχική 16αδα, εφόσον κάποια στιγμή προστεθούν στο παιχνίδι (πράγμα που είναι μάλλον βέβαιο), οι συνδυαστικές επιθέσεις τους θα είναι το κάτι άλλο.

Είναι γεγονός πως τα hero shooters, όπως και το ευρύτερο σύμπαν της Marvel, εμφανίζουν κάποια σημάδια κόπωσης. Όμως, κάτι το trailer, κάτι το γεγονός πως ο τίτλος αναπτύσσεται για PC και το ομολογουμένως ενδιαφέρον στοιχείο των συνδυαστικών επιθέσεων, καθιστούν το Marvel Rivals έναν ενδιαφέροντα τίτλο. Συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν υπάρχει ακόμη, όμως μια κλειστή alpha έκδοση πρόκειται να παρουσιαστεί μέσα στο Μάιο, ενώ όσοι θα ήθελαν να συμμετάσχουν στη beta έκδοση μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, panagiotis54 said:

δεν γινεται να μην εχει μικροτρανσαξιονς εν ετη 2024

Το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς δεν είχε ούτε dlc (bg3)

Το συγκεκριμένο σαν F2p βέβαια θα έχει νομοτελειακά. Κάπως πρέπει να βγάλουν λεφτά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μα για αυτο μιλαμε για το συγκεκριμενο ειδος παιχνιδιου, shooter και το οτι ειναι φρη του πλεη και σε περιπτωση που δεν το προσεξατε 3rd person καθαρα για να φαινονται τα σκινς του σπαηντερμαν που θελουν να πουλησουν....θες ποσα σκινς ειχε ο σπαηντι στα δε αμεηζινγκ σπαηντερμαν 1+2. γιατι στο οβεργουοτς δεν φαινονται και ειναι προβλημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικά θα είναι η rotate heroes η επί πληρωμή. Σαν ιδέα είναι υπέροχη απλά νομίζω θα υπάρχει περιορισμός στους χαρακτήρες μιας και είναι βασισμένο σε σύμπαν Μάρβελ. 

Σίγουρα θα το δοκιμάσω όμως. 

Smite+overwatch=Rivals 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...