efi191 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Παιδια θέλω τη βοήθεια σας.Αναζηταμε σπιτι πριν 2 μέρες μιλούσα με μεσίτη ο οποίος μου είπε για την υπόδειξη 2 ακινήτων μου έστειλε ηλεκτρονικά να υπογράψω και το έκανα.Επειτα από 2 ημέρες πηγαίνοντας στο ραντεβου μας είδα ότι το ένα ακίνητο που ΘΑ δημιουργηθεί είχα μιλήσει με τον κατασκευαστή αυτοπροσώπως και δεν ηθελα να γίνει καμία εμπλοκή με μεσίτη.Διευκρινιζω ότι ο Μεσιτης δεν μου έδειξε τα σχέδια (καθώς δεν υπάρχουν ακόμα)απλώς μου έδειξε ένα σπιτι που κατοικείται και πρόκειται σε 6 μήνες να γκρεμιστεί για να γίνει η οικοδομή.Ο Μεσιτης όπως καταλαβαίνετε και εσείς με εξαπάτησε.Νομικα τι γίνεται;Ουσιαστικά με έβαλε να υπογράψω ηλεκτρονικά 2 μέρες πριν την υπόδειξη,και να υπογράψω για κάτι το οποίο δεν έχει σχέδια.Αναγραφεται μέσα για 3-4-5 όροφο αν πχ εγώ αγοράσω τον 2 και πάλι πρέπει να δώσω αμοιβή λόγω συμβολαίου.Μπορειτε να με βοηθήσετε;Ευχαριστώ
andreaspA Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Κλασσικος αεριτζης. Κατα 90% δεν εχει καν αδεια μεσιτη. Μην ασχολεισαι. Οταν θα ερθει η ωρα να το παρεις το σπιτι, θα εχει ξεχασει και το ονομα σου. Αυτος μαζευει υπογραφες απο οτι κινειται και αναπνεει. Τετοια σαπιλα σαν τους μεσιτες δεν υπαρχει σε αλλο κλαδο. Ο καθε ενας εχει γινει μαυρος μεσιτης, και μαζευει υπογραφες για ακινητα που οχι απλα δεν ξερει που βρισκονται, αλλα δεν υπαρχουν καν! Εσυ υπεγραψες εντολη για ποιο ακινητο? για ενα ακινητο που δεν υπαρχει ? Μην ασχολεισαι! ριξτου και καμια ψιλη αν θες και σε παίρνει. 2 4
vamvakoolas Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 9 hours ago, efi191 said: Παιδια θέλω τη βοήθεια σας.Αναζηταμε σπιτι πριν 2 μέρες μιλούσα με μεσίτη ο οποίος μου είπε για την υπόδειξη 2 ακινήτων μου έστειλε ηλεκτρονικά να υπογράψω και το έκανα.Επειτα από 2 ημέρες πηγαίνοντας στο ραντεβου μας είδα ότι το ένα ακίνητο που ΘΑ δημιουργηθεί είχα μιλήσει με τον κατασκευαστή αυτοπροσώπως και δεν ηθελα να γίνει καμία εμπλοκή με μεσίτη.Διευκρινιζω ότι ο Μεσιτης δεν μου έδειξε τα σχέδια (καθώς δεν υπάρχουν ακόμα)απλώς μου έδειξε ένα σπιτι που κατοικείται και πρόκειται σε 6 μήνες να γκρεμιστεί για να γίνει η οικοδομή.Ο Μεσιτης όπως καταλαβαίνετε και εσείς με εξαπάτησε.Νομικα τι γίνεται;Ουσιαστικά με έβαλε να υπογράψω ηλεκτρονικά 2 μέρες πριν την υπόδειξη,και να υπογράψω για κάτι το οποίο δεν έχει σχέδια.Αναγραφεται μέσα για 3-4-5 όροφο αν πχ εγώ αγοράσω τον 2 και πάλι πρέπει να δώσω αμοιβή λόγω συμβολαίου.Μπορειτε να με βοηθήσετε;Ευχαριστώ καλα δε διαβασες τους ορους; Θεωρητικα οπως γραφτηκε ηδη μπορεις να επικαλεστεις απατη μιας και ο μεσιτης δε σου επεδιξε ακινητο αλλα....αερα. Μπορεις ανετα να του αναφερεις οτι σου επεδιξε ενα ερειπιο ή οχι τη κατοικια που ειναι πρως πωληση.. Δεν εχω ιδεα απο που πηρε την εντολη αλλα μαλλον....βιαστηκε
Narayan Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Βγάλε φωτογραφίες από το ακίνητο όπως είναι τώρα, αν διεκδικήσει κάτι όταν αγοράσεις το νεόδμητο του λες πως σου είχε δείξει άλλο σπίτι στο ίδιο οικόπεδο το οποίο δεν αγόρασες τελικά. Αν θέλει ας πάει δικαστικώς μετά. 2
Joshua21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 10 hours ago, efi191 said: .Ο Μεσιτης όπως καταλαβαίνετε και εσείς με εξαπάτησε. Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω κάτι τέτοιο, που το βασίζεις? Με την ίδια λογική και ο κατασκευαστής σκοπεύει να σε εξαπατήσει μια και θέλει να σου πουλήσει ακίνητο που ΘΑ δημιουργηθεί, σωστά? 10 hours ago, efi191 said: Νομικα τι γίνεται; Νομικά αν το αγοράσεις πρέπει να του πληρώσεις ότι έχετε συμφωνήσει. Το μόνο περίεργο που βλέπω εδώ είναι ότι υπόγραψες εντολή χωρίς να κάνεις 2-3 βασικές ερωτήσεις για να διαπιστώσεις εάν πρόκειται για κάτι που έχεις ήδη δει. 1
tzotzo Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 On 05/04/2024 at 00:16, andreaspA said: Κλασσικος αεριτζης. Κατα 90% δεν εχει καν αδεια μεσιτη. Μην ασχολεισαι. Οταν θα ερθει η ωρα να το παρεις το σπιτι, θα εχει ξεχασει και το ονομα σου. Αυτος μαζευει υπογραφες απο οτι κινειται και αναπνεει. Τετοια σαπιλα σαν τους μεσιτες δεν υπαρχει σε αλλο κλαδο. Ο καθε ενας εχει γινει μαυρος μεσιτης, και μαζευει υπογραφες για ακινητα που οχι απλα δεν ξερει που βρισκονται, αλλα δεν υπαρχουν καν! Εσυ υπεγραψες εντολη για ποιο ακινητο? για ενα ακινητο που δεν υπαρχει ? Μην ασχολεισαι! ριξτου και καμια ψιλη αν θες και σε παίρνει. Το ίδιο και με τους ασφαλιστές, έχουμε γεμίσει ένα μάτσο αγράμματους που γυρνάνε με μια γραβάτα που πουλάνε φόβο. 1 1
mariosnik_ Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Χειρότερος κλάδος του ιδιωτικού τομέα από τους μεσίτες δεν νομίζω να υπάρχει. Αυτό το συμπέρασμα έχω βγάλει από διάφορες πρακτικές τους που έχω παρατηρήσει. Ίσως βάζω μια εξαίρεση στις μεγάλες και γνωστές εταιρείες real estate που έχουν σοβαρούς μεσίτες. 7 ώρες πριν, tzotzo είπε Το ίδιο και με τους ασφαλιστές, έχουμε γεμίσει ένα μάτσο αγράμματους που γυρνάνε με μια γραβάτα που πουλάνε φόβο. Εξαρτάται για τι κατηγορία ασφαλιστή μιλάς. Έχω ξάδερφο στην Generali με ασφαλιστικό γραφείο και υπαλλήλους και έχει ξεπατωθει στην δουλειά, σπουδές μάστερ και εμπειρία, δεν έχει ωράρια και πρωί μεσημέρι βράδυ τον πρίζουν στα τηλέφωνα πελάτες για διάφορα ζητήματα, ούτε να κλείσει μάτι μπορεί. Του λέμε να βρει τρόπο να κάνει κάτι να μην συμβαίνει αυτό γιατί θα βγουν αλλα προβλήματα στο μέλλον αλλά δεν έκανε κάτι. Τώρα αν μου λες για κάτι άλλους υπαλλήλους τραπεζών και μεσολαβητες η πωλητες ασφαλιστικών πακέτων με ποσοστό φυσικά θα συμφωνήσω μαζί σου.
gorge18 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Στις 4/4/2024 στις 11:56 ΜΜ, efi191 είπε Παιδια θέλω τη βοήθεια σας.Αναζηταμε σπιτι πριν 2 μέρες μιλούσα με μεσίτη ο οποίος μου είπε για την υπόδειξη 2 ακινήτων μου έστειλε ηλεκτρονικά να υπογράψω και το έκανα.Επειτα από 2 ημέρες πηγαίνοντας στο ραντεβου μας είδα ότι το ένα ακίνητο που ΘΑ δημιουργηθεί είχα μιλήσει με τον κατασκευαστή αυτοπροσώπως και δεν ηθελα να γίνει καμία εμπλοκή με μεσίτη Μιλας με γρίφους γερόντισσα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα