Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1.Μένω Ηράκλειο Κρήτης και ψάχνω να αγοράσω ~10 τεμάχια με αντικαταβολή από οπουδήποτε*.

2.Από το ίντερνετ τις βρήκα μόνο στον Ελομά. Αν κρίνω από το όνομα-αυτός τις παράγει, αν και εγώ τις είχα αγοράσει πριν πολλά χρόνια από τα Bazaar. Αλλά πλέον πωλούνται μόνο σε χονδρική, έπειτα από επικοινωνία μου με τον Ελομά.

*Είμαι ανοιχτός και σε online αγορά, αν δεν υπάρχει εναλλακτική, σαν έσχατη λύση.

Elogenpremiumtoothbrushsoft.jpg.311cefafa748d114d90426bc0acfb283.jpg

Επεξ/σία από UnusualAthlete92
Δημοσ.

Elomas είναι ο συνεταιρισμός που είναι αρκετές αλυσίδες (όπως το bazzar ),  αν δεν το βρίσκεις σε Bazzar  μάλλον τα έχει σταματήσει.

Δες σε κρητικό και ελληνικά market (αν υπάρχουν ακόμα εκεί σε εσας)  είναι και αυτοί στον συνεταιρισμό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την είχα πάρει παλιά, καλή ήταν όντως. Η πιο παρόμοια που μπορώ να σκεφτώ είναι η παλιά Aim Bamboo Soft https://www.3a.gr/vendors/aim/aim-οδονττσα-sensisoft-sensitive-μαλακη12.htm η οποία επίσης έχει αρχισει να εξαφανίζεται απ'τα ράφια.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.

Moιαζουν κακης ποιοτητας, εχει κατι παρομοιες το Lidl, 1.20€ το ζευγος αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.
On 05/04/2024 at 00:16, UnusualAthlete92 said:

1.Μένω Ηράκλειο Κρήτης και ψάχνω να αγοράσω ~10 τεμάχια με αντικαταβολή από οπουδήποτε*.

2.Από το ίντερνετ τις βρήκα μόνο στον Ελομά. Αν κρίνω από το όνομα-αυτός τις παράγει, αν και εγώ τις είχα αγοράσει πριν πολλά χρόνια από τα Bazaar. Αλλά πλέον πωλούνται μόνο σε χονδρική, έπειτα από επικοινωνία μου με τον Ελομά.

*Είμαι ανοιχτός και σε online αγορά, αν δεν υπάρχει εναλλακτική, σαν έσχατη λύση.

Ο ΕΛΟΜΑΣ δεν κατασκευάζει τίποτα, είναι απλά ένας όμιλος, μια "συμμαχία" μικρών και μεσαίων αλυσίδων σούπερ μάρκετ που δημιουργήθηκε για να έχουν προϊόντα δικής τους ιδιωτικής ετικέτας, και από πάντα διέθετε τα προϊόντα της μόνο σε χονδρική. Το s/m Bazaar ήταν παλιότερα μέλος της ΕΛΟΜΑΣ, εδώ και 3 χρόνια περίπου δεν είναι, για αυτό και δεν έχει τα προϊόντα της.

Και δυστυχώς τα μέλη της - ακριβώς επειδή είναι μικρές και μεσαίες αλυσίδες - δεν κάνουν online πωλήσεις, μόνο αν έχεις κοντά σου κάποιο s/m μέλος της ΕΛΟΜΑΣ μπορείς να βρεις και να αγοράσεις αυτό που θέλεις, ή αλλιώς αν έχεις κάποιο γνωστό σε άλλη πόλη μπορείς να ζητήσεις να το αγοράσει και να στο στείλει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως επίσης δεν είναι και ούτε Κρητικός πλέον στον Ελομας, είχε αποχωρήσει πριν το bazaar, τα ελληνικά μάρκετ έχουν εξαγοραστεί πριν 1,5 χρόνο από τον Κρητικό. 

Άρα μπαίνεις Ελομα, βλέπεις συνεργαζόμενους και ψάχνεις. Αλλά όντως φτηνό private label. Όλα τα pl των υπολοίπων παρόμοια ποιότητα θα έχουν.

Επεξ/σία από JDimi
Δημοσ.
19 minutes ago, sdikr said:

έχω χάσει επεισόδια,  θυμάμαι πως σχετικά κοντά είχα περάσει και είχα δεί ταμπέλα ελομας από έξω

https://www.elomas.gr/index.php/meli

Ή έχει περάσει περισσότερος καιρός από όσο νομίζεις, ή ξέχασαν να ξηλώσουν την πινακίδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...