Προς το περιεχόμενο

Poco x6 pro


karampatsos83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε μου το έχω εγώ και είμαι κατά ευχαριστημένος! Όλα δουλεύουν άψογα. Πολύ καλό σήμα, καλό wi-fi, μπαταρία μια χαρά, γρήγορη φόρτιση, smooth γενικά και ελαφρύ στο κράτημα. Να σου πω δεν το περίμενα να είναι τόσο καλό. Α και βέβαια πυροβολάει από ταχύτητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

..κατοχοs και εγω του 12/512 σε γκρι χρωμα και δεν το εχω μετανοιωσει καθολου....οτι εχει γραψει ο προλαλησανταs επανω....πολύ καλό σήμα, καλό wi-fi, μπαταρία μια χαρά, γρήγορη φόρτιση, smooth γενικά και ελαφρύ στο κράτημα...και βέβαια πυροβολάει από ταχύτητα...ενα απο τα τουμπανακια flagship killes για φετοs...αν διαθετειs το ποσο παρτο αφοβα και δεν το μετανοιωνειs...πολυ καλο σε ολα του και να προσθεσω ο στερεοφωνικοs ηχοs στα ηχεια του πολυ καλοs..δυνατοs και καθαροs χωριs τσιριγματα και μπουκωματα...οθονη απαιχτη 1.5K αναλυση...αν του περασειs και dns.adguard.com ξεχναs διαφημισειs στο λογισμικο εντελωs...το HyperOS τρεχει πολυ smooth στην συγκεγκριμενη συσκευη...!..χτυπα το αφοβα..

Επεξ/σία από Christos_Tz
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ ακόμα αμφιταλαντεύομαι μεταξύ αυτού και του Α54. Μην έχοντας ιδιαίτερες απαιτήσεις, από την μιά έχει φοβερά specs αλλά από την άλλη έχουμε Samsung (με ό,τι αυτό συνεπάγεται - λειτουργικό, υποστηριξη, αξιοπιστια).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ίσως το μόνο θέμα που ίσως σε απωθήσει από το Poco, είναι η κάμερα του η οποία για πολλούς, δεν είναι και η καλύτερη, από όλες τις άλλες απόψεις όμως, όπως ανέφεραν και οι προλαλησαντες, είναι κορυφή, εξαρτάται τι ζητάς βασικά, αν δεν καίγεσαι και τόσο για την κάμερα, προχώρα, αν όμως αποτελεί μια από τις προτεραιότητες σου, κοίταξε κάτι άλλο....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτοχος και γω του κινητού,δεν παίζεται το τηλέφωνο...Εχω πιάσει και Iphone 15 Pro max και Galaxy S24 Ultra και άλλα κινητά αλλά εδώ έχω ενθουσιαστεί και για να μην παρεξηγηθώ ο ενθουσιασμός πάει στο ποσό που έδωσα και σε αυτά που πήρα.Κινητα των 1500€ προφανώς το χεις και λίγο ψιλοδεδομενο τι θα πάρεις,εδώ με 265€(κάπου στα 300€ τώρα που έληξε η προσφορά) είναι ότι πιο vfm κυκλοφορεί με διαφορά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
4 ώρες πριν, PedroG είπε

Εκδοση 8GB/256GB έκδοση στα 221ευρωπουλα αλλα δεν εχω ενημερωση ακομη οτι απεσταλλει..... τι λετε για την τιμουλα?

 Εξαιρετική τιμή.. Πήρα το 12/512 στα 265€ ήρθε εδώ και μια εβδομάδα και το κινητό είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει.Τωρα αν μου κάτσει στραβή ή κάτι περίεργα που λένε για την ποιότητα κατασκευής των poco κλπ δεν θα την επιλέξω ξανά.Ως τότε είναι τοπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...