Προς το περιεχόμενο

ZBIT (BRC20/Runes)


thetiesthatbind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα στην ομάδα. 

Εδώ και καιρό ακολουθώ το ZBIT.  Ήταν ένα free claim που έγινε πριν από 11 ακριβώς μήνες και αποτελεί το currency του Satoria / BTC Ordinal ecosystem. Το Satoria είναι ένα MMORPG παιχνίδι, ίσως το πρώτο το οποίο χτίζεται πάνω στο Bitcoin Network. Αυτή τη στιγμή έχει 5,000 παίκτες περίπου και βρίσκεται σε pre-pre Alpha. Πριν από περίπου 1 μήνα η ομάδα που βρίσκεται από πίσω του ανακοίνωσε ότι θα κάνουν migrate στο Runes που θα γίνει live μετά το halving του BTC σε 1 βδομάδα. Έχουν το δικό τους marketplace και το ZBIT θα χρησιμοποιείται για τις αγοροπωλησίες εντός και εκτός του παιχνιδιού. 

Γενικότερα, στους επόμενους μήνες τα Runes αναμένεται να γίνουν mainstream/viral και το Bitcoin θα έχει το δικό του DeFi summer apparently. Το ΖΒΙΤ και το Satoria το έφτιαξε και το τρέχει η ομάδα BTC Ordinal. Πολύ καλά διασυνδεμένη ομάδα και φυσικά BTC whales/maxis. Έχουν το μεγαλύτερο οικοσύστημα στα BRC20/Runes/Ordinals. 

Πρόσφατα μάλιστα είχαν και ένα ΑΜΑ/Q&A με τη Binance μέσω του UltiverseDAO. 

Πρόκειται για gaming token το οποίο έχει μεγάλο potential στα δικά μου μάτια και με αυτά που έχω δει να κάνουν deliver μέχρι σήμερα. Το νόμισμα εγινε list στο LBank πριν απο λίγες μέρες ενώ μετά το migration θα ακολουθήσουν και άλλα ανταλλακτήρια. 

Σύμφωνα με ενα PDF που δημιούργησε η ομάδα τους πριν ξεκινήσουν τη διαφημιστική καμπάνια εμφάνισαν 3 στόχους τιμής. Αρχικά θέλουν να πιάσουν το Pixels σε κεφαλαιοποίηση (Χ8-Χ10 απο εδώ που βρίσκετα), έπειτα το Ordi και τέλος την Epic Games (στο πολύ αισιόδοξο και μακρινό σενάριο φυσικά). Εγώ ρεαλιστικά πιστεύω και βλέποντας το hype γύρω απο τα Runes που χτίζεται να είναι σε θέση να πιάσουν το Ordi. Γενικότερα, θέλουν να γίνουν το πρώτο νόμισμα σε κεφαλαιοποίηση στα Runes (Και ποιος δε το θέλει θα μου πείτε; λολ).

Εν πάση περίπτωση όποιος γουστάρει και ασχολείται με το Layer 1 Bitcoin DeFi και έχει όρεξη ας ρίξει μια ματιά και να κάνει τη δική του έρευνα σχετικά με το νόμισμα. Σας αφήνω παρακάτω κάποιους συνδέσμους για να μελετήσετε με την ησυχία σας. 

LINKS:

http://btcmachine.gg

http://satoria.world

SOCIALS: 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Δημιουργία νέου...