Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνεχίζει η ΔΕΗ να χρεώνει ΕΡΤ  χωρίς να λαμβάνει υπόψιν το έγγραφο O-115931/12-6-2025
της ΡΡΑΕΥ. Σήμερα έλαβα και νέο λογαριασμό με χρέωση ΕΡΤ.

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-08-05 195413.jpg

Ειχα κάνει πριν σχεδόν 20 ημέρες αίτημα στην ΔΕΗ  για αναμόρφωση λογαριασμού αλλα  χωρίς να πάρω απάντηση  και σήμερα έκανα αίτημα στην  ΡΡΑΕΥ  και για την μη απάντηση της ΔΕΗ  αλλά  και για την ΕΡΤ στους δυο λογαριασμούς..

.

Επεξ/σία από teot
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φαίνεται στην ΔΕΗ (και στην ΡΑΕ κλασσικά) έχουν πάει διακοπές 2 μήνες τώρα...
Είτε νομίζουν ότι θα το ξεχάσουμε περνώντας οι μέρες, είτε ετοιμάζουν κάτι στο παρασκήνιο για να ρυθμιστεί το θέμα και να μην μαθευτεί ευρύτερα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/8/2025 στις 6:21 ΜΜ, grinder_ είπε

Φαίνεται στην ΔΕΗ (και στην ΡΑΕ κλασσικά) έχουν πάει διακοπές 2 μήνες τώρα...
Είτε νομίζουν ότι θα το ξεχάσουμε περνώντας οι μέρες, είτε ετοιμάζουν κάτι στο παρασκήνιο για να ρυθμιστεί το θέμα και να μην μαθευτεί ευρύτερα.

Μια απο τα ίδια... εχω κάνει αίτημα στην ΔΕΗ  απο τα μέσα Ιουλίου και στην ΡΑΕ  απο αρχές Αυγούστου και δεν έχει κινηθεί τίποτα...  στην ΡΑΕ  ειναι ακόμη στην πρώτη φάση  (Υποβολή αιτήματος) ... αρχίζω να πιστεύω οτι κάτι μαγειρεύεται για να μην αλλάξει τίποτα και να συνεχίζουν να υπολογίζουν τα 10 ευρώ όπως τα υπολογίζανε.

Εν τω μεταξύ  η ΔΕΗ συνεχίζει να εκδίδει λογαριασμούς χωρίς καμία αλλαγή... πριν μερικές ημέρες εκδόθηκε μηνιαιος έναντι   λογαριασμός (στα 13 Km  απο την Κόρινθο μάλλον εινα δύσβατη περιοχή και συνεχίζουν εκκαθαριστικό ανα τετράμηνο)   για το εξοχικό   που παρότι Χρεώσεις Προμήθειας ΔΕΗ (πάγιο + χρέωση ενέργειας)  ειναι 7,92  προφανώς προσθέτει και τις ρυθμιζόμενες (5,12 ευρω)  και χρεώνει και  ΕΡΤ

Επεξ/σία από teot
Δημοσ.

@mike15, καλεσε στο τηλ της ΡΑΑΕΥ (210 37 27 400) για εξηγησεις γιατι δεν προβλεπεται τοσο καθυστερηση.

Εγω που αναμενω απαντηση σε email προς την ΡΑΑΕΥ για την υποθεση μου, εχει παρει αρ. πρωτοκολλου απ'τις 15 Ιουλιου και ακομα τιποτα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, petrost8 είπε

@mike15, καλεσε στο τηλ της ΡΑΑΕΥ (210 37 27 400) για εξηγησεις γιατι δεν προβλεπεται τοσο καθυστερηση.

Εγω που αναμενω απαντηση σε email προς την ΡΑΑΕΥ για την υποθεση μου, εχει παρει αρ. πρωτοκολλου απ'τις 15 Ιουλιου και ακομα τιποτα.

εσυ πετρο καλεσες για την υποιθεση σου? βρηκες καποιον να σου δωσει απαντηση? και εσυ μεγαλη καθυστερηση εχεις.

μαλλον λογω αδειων δεν ασχολουνται , δεν ξερω τι γινεται.

ευχαριστω για το τηλεφωνο.

Δημοσ.

ναι, καλεσα για να δω αν ελαβαν το email μου. Με συνδεσαν με το πρωτοκολλο οπου επιβεβαιωθηκε οτι οντως το ελαβαν αλλα μετα που ζητησα να με συνδεσουν με το τμημα προστασιας καταναλωτων , μου ειπε το τηλεφωνικο κεντρο οτι δεν ειναι αυτη η πολιτικη τους και να κατσω να περιμενω το email απαντησης τους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλεσα σημερα στην ραευ,βρηκα επιτελους λιγο χρονο τις ωρες που ειναι ανοιχτα και ειπα να τελειωσουν και οι αδειες και μετα.μου απαντησαν οτι ειναι περιεργο που 2 μηνες μετα δεν απαντησε η δεη,επρεπε να απαντησουν σε 3 εργασιμες.μου ειπε για τις αδειες κ.λ.π οτι μπορει να το εχουν στο κατω ραφι σαν σημασια κ.λ.π.

θα το προωθησει η υπαλληλος και εαν δεν απαντησει η δεη στις επομενες 5 μερες τοτε να ξανακανω αιτημα απο δευτερα.

ερωτηση ,που θα απαντησει η δεη? σε μειλ μου? στην ραευ? 

μολις μιλησα και με την δεη με εκπροσωπο ο οποιος οταν γυρισε απο την αναμονη για να μου απαντησει στην σχετικη ερωτηση για την χρεωση,μου ειπε εχετε δικιο ισχυει αλλα θα πρεπει να κανετε αιτηση στην ερτ γιατι αυτοι δινουν την χρεωση.του λεω η ερτ δεν βλεπει τον λογαριασμο της δεη για να γνωριζει ποτε ειναι το ρευμα κατω απο 10 ευρω,οποτε δεν γινεται αυτο που λετε.παντως μου λεει δεν ειμαστε υπευθυνοι εμεις.οκ,του λεω εκανα αιτηση στην ραευ να μας πει πως θα γινει .αλλα παραδεχθηκατε οτι εχω δικιο..(εγω ξερω οτι ηχογραφουνται οι συνομιλιες,την πατησε) ..μετα ομως το πηρε πισω και απαντησε οτι δεν ξερει εαν ισχυει,μετα ειπε κατηγορηματικα οτι δεν ισχυει..κωλοτουμπες ευθυνης αλλα εγω ξερω οτι ηχογραφηθηκε,σε περιπτωση που..εμπλεξε ο τυπος και μετα πολυ αγενεστατα ηθελε να κλεισει την κληση.ασχετος αλλα τους χαντακωσε.

συμπερασμα μεσω ραευ οπως αρχικα σωστα κινηθηκα οπως υπεδειξε και ο εμπειρος @petrost8

Επεξ/σία από mike15
Δημοσ.

σε μενα η Ζενιθ ειχε πει χειροτερη παπατζα. Οτι το οκ για την χρεωση υπερ ΕΡΤ την δινει ο ΔΕΔΔΗΕ (!) 😅 Ο,τι να'ναι λενε οι κλεφτες για να πεισουν τον κοσμακη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/9/2025 στις 1:14 ΜΜ, mike15 είπε

καλεσα σημερα στην ραευ,βρηκα επιτελους λιγο χρονο τις ωρες που ειναι ανοιχτα και ειπα να τελειωσουν και οι αδειες και μετα.μου απαντησαν οτι ειναι περιεργο που 2 μηνες μετα δεν απαντησε η δεη,επρεπε να απαντησουν σε 3 εργασιμες.μου ειπε για τις αδειες κ.λ.π οτι μπορει να το εχουν στο κατω ραφι σαν σημασια κ.λ.π.

θα το προωθησει η υπαλληλος και εαν δεν απαντησει η δεη στις επομενες 5 μερες τοτε να ξανακανω αιτημα απο δευτερα.

ερωτηση ,που θα απαντησει η δεη? σε μειλ μου? στην ραευ? 

μολις μιλησα και με την δεη με εκπροσωπο ο οποιος οταν γυρισε απο την αναμονη για να μου απαντησει στην σχετικη ερωτηση για την χρεωση,μου ειπε εχετε δικιο ισχυει αλλα θα πρεπει να κανετε αιτηση στην ερτ γιατι αυτοι δινουν την χρεωση.του λεω η ερτ δεν βλεπει τον λογαριασμο της δεη για να γνωριζει ποτε ειναι το ρευμα κατω απο 10 ευρω,οποτε δεν γινεται αυτο που λετε.παντως μου λεει δεν ειμαστε υπευθυνοι εμεις.οκ,του λεω εκανα αιτηση στην ραευ να μας πει πως θα γινει .αλλα παραδεχθηκατε οτι εχω δικιο..(εγω ξερω οτι ηχογραφουνται οι συνομιλιες,την πατησε) ..μετα ομως το πηρε πισω και απαντησε οτι δεν ξερει εαν ισχυει,μετα ειπε κατηγορηματικα οτι δεν ισχυει..κωλοτουμπες ευθυνης αλλα εγω ξερω οτι ηχογραφηθηκε,σε περιπτωση που..εμπλεξε ο τυπος και μετα πολυ αγενεστατα ηθελε να κλεισει την κληση.ασχετος αλλα τους χαντακωσε.

συμπερασμα μεσω ραευ οπως αρχικα σωστα κινηθηκα οπως υπεδειξε και ο εμπειρος @petrost8

Υπήρξε καμιά εξέλιξη στο θέμα;

Πήγα να κάνω νέο αίτημα (υπενθύμισης)  γιατί  είναι πάνω απο ένα μήνα και δεν έχω πάρει απάντηση  και μου βγάζει μήνυμα οτι υπάρχει αίτημα σε εκκρεμότητα και αν δεν είναι  νέα υπόθεση να περιμένω την απάντηση  στο υπάρχον αίτημα.

Εν τω μεταξύ η ΔΕΗ  συνεχίζει να εκδίδει λογαριασμούς ( εχω 3+ 1 στο εξοχικό, μεταγενέστερους του εγγράφου)  σαν να μην υπάρχει το έγγραφο της ΡΑΕ. Η όλη συμπεριφορά  κάτι μου λέει ότι ίσως  κάτι να  γνωρίζουν οτι απο πιο ψηλά....κάτι μαγειρεύουν, κάποια τρύπα έχουν βρει, κάποια βολική ερμηνεία.. (είναι και σπεσιαλίστες στο είδος)  ώστε να μην αλλάξει το υπάρχον καθεστώς υπολογισμού.  

Επεξ/σία από teot
Δημοσ.
15 ώρες πριν, teot είπε

Υπήρξε καμιά εξέλιξη στο θέμα;

Πήγα να κάνω νέο αίτημα (υπενθύμισης)  γιατί  είναι πάνω απο ένα μήνα και δεν έχω πάρει απάντηση  και μου βγάζει μήνυμα οτι υπάρχει αίτημα σε εκκρεμότητα και αν δεν είναι  νέα υπόθεση να περιμένω την απάντηση  στο υπάρχον αίτημα.

Εν τω μεταξύ η ΔΕΗ  συνεχίζει να εκδίδει λογαριασμούς ( εχω 3+ 1 στο εξοχικό, μεταγενέστερους του εγγράφου)  σαν να μην υπάρχει το έγγραφο της ΡΑΕ. Η όλη συμπεριφορά  κάτι μου λέει ότι ίσως  κάτι να  γνωρίζουν οτι απο πιο ψηλά....κάτι μαγειρεύουν, κάποια τρύπα έχουν βρει, κάποια βολική ερμηνεία.. (είναι και σπεσιαλίστες στο είδος)  ώστε να μην αλλάξει το υπάρχον καθεστώς υπολογισμού.  

οχι δεν ειχα απαντηση αλλιως θα το ποσταρα.και επειδη ειχα δουλεια δνε ασχοληθηκα να ξανανοιξω θεμα στην ραε.θα το κανω τωρα ομως.εγω δεν νομιζω οτι θελουν να ασχοληθουν.οσο δεν ενοχλει η ραε ,δεν κανουν τιποτα.αυτο που πρεπει να μας ενοχλει  η αδρανεια της ραε.εκει δεν ξερω τι παιζει.ενοχλησε τηλεφωνικα και αν σου πουν και εσενα οτι δεν το προσεξαν τοτε,δεν ειδαν την αιτηση,τοτε κατι βρωμαει.

Δημοσ.

ας γίνει συνδρομητική η ΕΡΤ με 10 -12 ευρώ το χρόνο και οποίος θέλει ας τη κοιτάει......άλλοι δεν έχουν η δε κοιτάνε ΕΡΤ γιατί να πληρώνουν ???

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kostasbm είπε

ας γίνει συνδρομητική η ΕΡΤ με 10 -12 ευρώ το χρόνο και οποίος θέλει ας τη κοιτάει......άλλοι δεν έχουν η δε κοιτάνε ΕΡΤ γιατί να πληρώνουν ???

Το 2014-15, ο κόσμος έδωσε αγώνα για να υπάρχει ΕΡΤ 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Το 2014-15, ο κόσμος έδωσε αγώνα για να υπάρχει ΕΡΤ 

πρεπει να υπαρχει ,αλλα οπως ειναι,να καλυπτει τα διεθνη τουρνουα εξολοκληρου.εαν ειναι να πληρωνουμε για να βλεπουμε σε ξενα καναλια και να πληρωνουμε και ερτ ας γινει συνδρομητικη και ας υπαρχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...