Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 minutes ago, grinder_ said:

Και παλαιότερα υπήρχε, ειδικά σε ονομαστικούς λογαριασμού και όχι με ένδειξη "κοινόχρηστο". Ως ΔΕΗ όταν αντιλήφθηκε το ζήτημα όφειλε να τις γυρίσει αυτόματα σε όλους, απλά είπε κάνε αίτημα και βλέπουμε.

Ναι, ο δικός μας δεν ήταν ονομαστικός. Γράφει επιτροπή πολυκατοικίας!

• Like 1
  • Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Ναι, ο δικός μας δεν ήταν ονομαστικός. Γράφει επιτροπή πολυκατοικίας!

Άρα το 2022 είπαν να εφαρμόσουν εκ νέου "κλοπή 2.0" σε μερικούς.:P
Προσεχώς το 3.0...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, grinder_ είπε

Και σε μας θα τα επιστρέψουν όλα αναδρομικά απλά χρονοτριβούν.
Το ζήτημα του κοινόχρηστου υπάρχει από πολύ παλιά και υπάρχει διαδικασία.
Το δικό μας είναι φρέσκο του 2014 και έπειτα αν και αφορά πολύ περισσότερους.

Και παλαιότερα υπήρχε, ειδικά σε ονομαστικούς λογαριασμού και όχι με ένδειξη "κοινόχρηστο". Ως ΔΕΗ όταν αντιλήφθηκε το ζήτημα όφειλε να τις γυρίσει αυτόματα σε όλους, απλά είπε κάνε αίτημα και βλέπουμε.

😀 φρεσκοτατο, α ρε κλεψιμο που πεφτει..red button all the way? τωρα η' να αφησω 3-4 εργασιμες και μετα?

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, mike15 είπε

😀 φρεσκοτατο, α ρε κλεψιμο που πεφτει..red button all the way? τωρα η' να αφησω 3-4 εργασιμες και μετα?

Φρέσκο εννοώ την οδηγία που εξέδωσε τον Ιούνιο η ΡΑΕ. Η νομοθεσία από 2014 είναι ξεκάθαρη και όλοι χρέωναν όλους λανθασμένα.
Καλά που μου το θύμισες, εγώ θα κάνω κάθε μέρα απόρριψη δεν έχει νόημα να περιμένουμε άλλο. 

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, grinder_ είπε

Επίσης συνήθως κάνουν συμψηφισμό στον λογαριασμό της παροχής. Εσένα στα πίστωσαν σε τραπεζικό σου λογαριασμό;

οχι στο λογαριασμο της παροχης ειχα ζητησει να πιστωθουν σαν υπολοιπο. Θα ξαναστειλω να δω και για τα υπολοιπα χρονια. Μαλλον δεν τους φαινοταν σαν κοινοχρηστος τοσα χρονια και χρεωνανε γιατι δεν με αφηνε να το δω online απο τα κοινοχρηστα στο mydei ενω τωρα αφηνει. Ο εκτακτος ομως που μου βγαλανε για τη πιστωση του ποσου αναγραφει το ονομα του παππου μου ακομα πανω δεξια 

Δημοσ.

εμενα μου κανει εντυπωση και ξεχασα να το αναφερω,που μολις πατησα το κοκκινο κουμπι με τα σχολια καθυστερησης,ηρθε αμεσως καρμπον η ιδια απαντηση,αυτο σημαινει οτι ηρθε αυτοματα,δεν επεξεργαστηκαν κατι.εσας?

Δημοσ.

σημερα ξαναπατησα το κοκκινο κουμπι και μολις εγινε αυτο αυτοματα ηρθε η ιδια απαντηση,πως γινεται αυτο? εχει βαλει αυτοματη απαντηση ο προμηθευτης να την στελνει στο δευτερολεπτο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω πατησει το κοκκινο κουμπι 3 φορες και ξαναερχεται το ιδιο μυνημα να περιμενω απαντηση απο αυτους.

σε τηλεφωνικη επικοινωνια με ραευ μου ειπαν εαν δεν απαντησει ο παροχος σε καποιο απο τα 2 ιδια αιτηματα μετα απο 14 μερες, να καλεσω ξανα σε αυτους να το δωσουν σαν εκτακτο για να το αναλαβει ενεργειακος διαμεσολαβητης.

οποτε απο εμενα μετα τις 17/10 νεα.

ο φιλος sphinxgr στο νημα της δεη εβαλε ενα χρησιμο λινκ μεσα απο την σελιδα της δεη οπου εξηγει η ιδια το δικαιωμα που υπερασπιζομαστε εμεις τωρα.

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/logariasmoi-xreoseis-revma/

πατε στην ταμπελα χρεωσεις και εκει επιλεγετε το θεμα

2025-10-0310_58_15.png.11e4790f8640235a4fddc6404f147067.png

οπου πιο κατω σκρολαροντας εξηγει και για τον λογαραισμο ρευματος κατω απο 10 ευρω οτι απαλασεται απο ερτ.

οσοι κανουν νεα αιτηση να το χρησιμοποιησουν στο αιτημα τους.

Επεξ/σία από mike15

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...