Προς το περιεχόμενο

LG C3 VS SONY A80L


geomrk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

C3:Στα θετικά ίσως να έχει καλύτερη εικόνα γενικότερα απ'ότι διαβάζω και βάσει Σκρουτζ πιο φθηνή(1600-1700). Στα αρνητικά το λογισμικό της LG,το webOS

A180L:Στα θετικά το λογισμικό,android tv + bravia streaming service(μεγαλύτερο bitrate). Στα αρνητικά βάσει Σκρουτζ πιο ακριβή(2000-2100).

Σε λίγο καιρό θα αγοράσω TV (65"). Την θέλω για το σαλόνι να βλέπω ταινίες-σειρές. Γενικά χρησιμοποιώ στο pc τώρα stremio αρκετά γιατί σιγά σιγά λέω να σταματήσω τις συνδρομές από δω και από κει,και επίσης μέσω stremio θα μπορώ να βλέπω καλύτερης ποιότητας περιεχόμενο. Γι'αυτό συγκλίνω περισσότερο στην Sony. Το Gaming δεν με ενδιαφέρει καθόλου. 

Θέλω να ακούσω γνώμες και αν υπάρχει και καμία άλλη πρόταση, αν και δίνω αρκετή βαρύτητα στο λογισμικό που είναι android καθώς σίγουρα θα μπορώ να κάνω και άλλα πράγματα σαν τηλεόραση λόγω αυτού που ακόμα δεν έχω ψάξει.

 

Edit: Διάβασα ότι η Sony a75 (1700$) είναι ίδια με την a80l παρά μόνο στη βάση και στα ηχεία διαφέρουν.Λέω να πάω σε αυτήν! Οπότε με τα λεφτά που "κερδίζω" θα πάρω μια ηχόμπαρα που θα έπαιρνα ούτως ή άλλως

Επεξ/σία από geomrk
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...