Προς το περιεχόμενο

Ασφάλεια υγείας και λογαριασμος αποταμιευσης για παιδι


LabrakisG1992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα με δευτερο θεμα σε δυο μέρες. Θέλω να κάνω μια ασφάλεια υγείας και ενα λογαριασμό αποταμιευσης για την ανιψιά μου (1,5 ετών).

Οσον αφορά την ασφάλεια υγείας, να ξεκαθαρίσω οτι το παιδί μεγαλώνει σε νησί(Πάρος). Αυτο σημαίνει οτι νοσοκομείο δεν υπάρχει ( Ελλάς 2024) , παρα μόνο κέντρο υγείας και ιδιώτες γιατροί. Τι θα πρέπει να καλύπτει μια ασφάλεια για παιδί τέτειας ηλικίας? Έχετε να προτείνεται κάποιο πρόγραμμα? Θα πρέπει να βρω με ποιες ασφαλιστικές συνεργάζεται η παιδίατρος?

Οσον αφορα τον λογαριασμό αποταμιευσης, εδω ειναι πιο απλα τα πραγματα. Θα μπαίνει ενα ποσό 100ε/μηνα. Δεν μένω Ελλάδα, κάρτες ελληνικές δεν χρησιμοποιώ, οπότε πρέπει να προσέξω κατι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι απαντήσεις περιμένεις να πάρεις; Εσύ δεν είσαι γονιός της για να της κάνεις ασφάλεια υγείας χωρίς να συναινέσουν εκείνοι. Καλύτερα πιάστους και πες τους, έχω τόσα, σας τα δίνω για τη μικρή για να καλύπτετε θέματα υγείας της. Αγνωστο βέβαια αν οι γονείς δεν φάνε τα λεφτά. Για το λογ/σμο πάλι δεν γίνεται να κάνεις κάτι εφόσον δεν είναι κόρη σου. Τα λεφτά θα καταλήξουν στους γονείς ό,τι και να κάνεις. Καλύτερα συγκέντρωσε σε δικό σου λογ/σμο τα λεφτά και δώστης τα μόλις γίνει 18. 

Κι επειδή εσύ είσαι ο πλούσιος από το εξωτερικό και οι γονείς (βασανισμένοι) έλληνες, να είσαι σίγουρος ότι τα λεφτά σου θα καταλήξουν στις τσέπες τους...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...