Προς το περιεχόμενο

Αναζητηση προσφορών για βελτιστοποίηση του site μου


Geotron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας

Αναζητώ κάποιον ειδικό που θα μπορούσε να ασχοληθεί με το site που έχω φτιάξει.

Θα ήθελα να το επισκεφτεί και να μου κάνει τις παρατηρήσεις / προτάσεις βελτίωσης παράλληλα με κάποια πράγματα που εγώ έχω εντοπίσει και θέλω να προστεθούν/ βελτιωθούν.

Μένω Αθήνα.

Όποιος ενδιαφέρεται ή γνωρίζει κάποιον ή κάποια εταιρεία μπορεί να μου στείλει μήνυμα.

 

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από Geotron
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για αρχή μπορείς να τρέξεις αυτά τα δύο ώστε να δεις κάποια θεματάκια που μπορεί να υπάρχουν όσον αφορά την ταχύτητα του site:
https://pagespeed.web.dev/
https://gtmetrix.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αγορά έχει ειδικούς και "ειδικούς". Θα τους ξεχωρίσεις από το τι προσφέρονται να κάνουν στην ιστοσελίδα σου.

Αν σου μιλήσει ο οποιοσδήποτε για black/grey hat seo, για να σου δώσει followers, traffic, να δηλώσει την ιστοσελίδα σου σε forums, κλπ, ανήκει στην κατηγορία των "ειδικών". Δεν πας εκεί αν θες να έχει μέλλον το domain σου και να πιάσουν τόπο οι κόποι σου. Υπάρχουν και οι "ειδικοί" που λένε ότι "έχω κάνει αυτό, εκείνο, το άλλο" και έχουν κάνει ελάχιστα ή δεν έχουν μεγάλη αξία τα όσα έκαναν. Επίσης, δεν θα πήγαινα στους "ειδικούς" του Fiverr που προτείνουν την τέλεια βελτιστοποίηση με 200€.

Από πλευράς τιμών, θα πρέπει να περιμένεις χρεώσεις ανάλογα με το τι ζητάς να σου κάνουν και πόση ώρα να ασχοληθούν. Στο εξωτερικό (Αμερική, Ην. Βασίλειο, Γερμανία) οι συζητήσεις ξεκινούν από τα 1.500€/$. Στην Ελλάδα οι τιμές ποικίλουν (μην ρωτάς γιατί).

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σ ευχαριστώ για τα λινκ. 

Το πρώτο χρησιμοποιώ , πολύ βοηθητικό και μπουσουλας. Έχω βελτιώσει αρκετά κάποια σκορ σε σχέση με την αρχή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μπορούσες να μας πεις το είδος της σελίδας; Γιατί τα ποσά που είπε ο @konet ναι μεν είναι σωστά, αλλά εξαρτάται και το site που έχεις. Γιατί αν μιλάμε για ένα site «παρουσίασης» μιας μικρής επιχείρησης το να δώσεις 1500 ευρώ για βελτιστοποίηση του site και μόνο νομίζω είναι τρομερά υπερβολικό ότι και αν πει ο οποιοσδήποτε. Πάντα παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο.

Επεξ/σία από rafinos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, ως Technical SEO Expert τόσα χρόνια, επιτρέψτε μου να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στη συζήτηση.

Σαν βελτιστοποίηση ιστοσελίδας θα πρέπει να γίνουν SEO scans / ανάλυση ανταγωνισμού, ανάλυση επιχείρησης (marketing objectives / target audiences keywords etc) και τόσο εσωτερικό αλλά και External SEO.

Τα παραπάνω κανονικά πρέπει να γίνουν για να πει κάποιος ότι ακολουθεί όλες τις περπατημένες οδούς και κάνει το καλύτερο δυνατόν. Επειδή όμως ορισμένα από τα κόστη αυτά απαιτούν απίστευτο χρόνο , τεχνογνωσία , εμπειρία κτλπ πολλές μικρότερες επιχειρήσεις κάνουν μόνο Technical / Internal SEO το οποίο είναι και ποιο βατό και με τον χρόνο μπορεί να έρθει σε ένα καλό σημείο.

Για να το απλουστεύσω θα πω πως κάθε εταιρία είναι μοναδική και οι ενέργειες διαφοροποιούνται μετά από συζήτηση με τον κάθε ενδιαφερόμενο 😊

Επεξ/σία από lionheart82
  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα και ευχαριστώ για τον χρόνο σας 

Το site αφορά τα χειροποίητα Δολώματα ψαρέματος που φτιάχνω. Msjigs.gr το url.

Ξεκίνησα να το φτιάχνω πριν κάποιους μήνες λίγες ώρες κάθε εβδομάδα. 

Για το εγχείρημα αυτό, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση ναι, 1000 - 1500 ευρώ μου φαίνονται αρκετά.  Και φαντάζομαι το ποσό θα αυξηθεί προσθέτοντας κόστη για plug-in κτλ. για αγορά 

Αρχικά σκεφτόμουν για την παροχή βοήθειας, με μικρότερο κόστος, για κάποιες αλλαγές/προσθήκες που θα ήθελα να γίνουν και στην πορεία, αναλόγως την ανταπόκριση να επενδύσω περισσότερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω την εμπειρία άλλων αλλά θα σου πω κάποια πράγματα που με χάλασαν στο εικαστικό και θα δώσω και μια συμβουλή (που ίσως να μην είναι και τόσο σημαντική στην τελική).

Αρχικά σβήσε το «Χειροποίητα Δολώματα» δίπλα από το logo. Αν θες να υπάρχει και στα ελληνικά πρόσθεσέ το στο ίδιο το logo (ή φτιάξε διαφορετικό logo για Ελλάδα και Εξωτερικό). Προσωπικά θα το άφηνα ως έχει μόνο με αγγλικά.

Κατά δεύτερον κέντραρε σωστά το κουμπί "Δείτε τα προϊόντα" γιατί το είδα και μου έκανε μπαμ ότι υπάρχει λάθος. :P
Σβήνεις αυτό σίγουρα:

.stk-c7b0755 {
    right: -600px !important;
}

Και στο παρακάτω div:

<div class="stk-row stk-inner-blocks stk-block-content stk-button-group">

προσθέτεις το συγκεκριμένο css rule μιας που είναι ήδη flex (δεν γνωρίζω τι επίδραση θα έχει αν το προσθέσεις σε κάποιο από τα παραπάνω classes οπότε θα πρότεινα να κάνεις τις δοκιμές σου ή να προσθέσεις κάποιο id στο συγκεκριμένο):

justify-content: center;

Και κάτι που νομίζω ότι είναι αρκετά σημαντικό, είναι να δουλέψεις λίγο τις εικόνες σου. Όχι τόσο ως εμφάνιση αλλά ως μορφή. Θεωρώ ότι θα ήταν πολύ καλύτερο (σίγουρα από θέμα ταχύτητας) να τις μετατρέψεις σε webp (με κάποιο plugin, χειροκίνητα ή κάπως). Νομίζω θα βοηθήσει γενικότερα στο site κάτι τέτοιο. Προσφέρει καλύτερη συμπίεση στην ίδια ποιότητα (ελπίζω να το είπα σωστά αυτό :P)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...