Προς το περιεχόμενο

Canyon Badian SW-68 / Cindy KW-41 / CNS-TWS8W Reviews


nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Canyon έχει αρχίσει να κάνει ολοένα και περισσότερο αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά εσχάτως.

Αν το όνομά της δεν σας λέει και πάρα πολλά είστε δικαιολογημένοι, όμως να έχετε υπ’ όψιν σας πως αυτό σιγά-σιγά αλλάζει καθώς τα προϊόντα της διατίθενται σε αρκετά ελληνικά καταστήματα, φυσικά και online. Πρόκειται για εταιρεία που ιδρύθηκε το 2003 στην Ολλανδία με το όραμά της να αφορά την ανάπτυξη προϊόντων για νέους σε ηλικία και αντιλήψεις καταναλωτές. Τα προϊόντα της εντοπίζονται ως επί το πλείστον στις κατηγορίες των wearables, του ήχου και των αξεσουάρ ξεχωρίζοντας για τις προσιτές τους τιμές (και την άριστη σχέση τιμής/απόδοσης που επιτυγχάνουν), τα έντονα χρώματα, τον μοντέρνο σχεδιασμό και την eco-friendly κατασκευή.

Στα χέρια μας έφτασαν τρεις συσκευές της Canyon τις οποίες αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε από κοινού σε ένα combo review. Οι δύο εξ αυτών είναι smartwatches, ενώ η τρίτη αφορά ένα σετ ακουστικών Bluetooth TWS. Πάμε να δούμε τις εντυπώσεις μας από αυτά.

_canyon_1.jpg.ec061e09e571050af6b83a3486fa8690.jpg

Το πρώτο πράγμα που προσέχει κανείς στο Badian SW-68 είναι ο σχεδιασμός του. Με σαφέστατα urban vibes και μοντέρνα αισθητική, πρόκειται για ένα smartwatch που ξεχωρίζει, όποιο χρώμα κι αν επιλέξεις (γκρι σώμα με κόκκινο ή μαύρο λουράκι). Η στρογγυλή οθόνη IPS διαμέτρου 1,3 ιντσών και ανάλυσης 360 x 360 pixels βρίσκεται σε ένα -τύποις- οκταγωνικό σώμα με έντονες γωνίες που του προσδίδουν ακόμα πιο έντονο δυναμισμό. Ένα smartwatch φτιαγμένο για να πλαισιώνει το lifestyle της Generation Z, το Otto SW-86 είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και αλουμίνιο, ταιριάζοντας σε κάθε στυλ εμφάνισης, από μία μέρα στη σχολή ή το γραφείο, μέχρι μία βόλτα ή μία περιπέτεια στη φύση.

Διαβάστε ολόκληρο το review

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...