Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε

Βάζω άλλη μια αγαπημένη που την έχω δει πάρα πολλές φορές, δύσκολη λήψη η συγκεκριμένη..

MV5BOGQ1ZTgyNzctZTc0Ny00NjNmLWJlZDMtYTJkN2RlMmZmNmQ3XkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX804_.jpg

Thelma & Louise?

Εχω την εντυπωση οτι ειναι ησκηνη απο το Interview with a vampire, πταν καιγεται η επαυλη και φευγουν τα βαμπιρ απο Νεα Ορλεανη

https://www.imdb.com/title/tt0110148/?ref_=nv_sr_srsg_3_tt_8_nm_0_in_0_q_interview%20

Ταινια που πιστευω θα απογειωνοταν, αν επαιζε καποιος σαν τον DDL η εστω ενας Ralph Fiennes το ρολο του Lestat. Βασικα η ταινια ηταν μια χαρα, ο Brad εξαιρετικος και πολυ πειθαρχημενος στο ρολο του, Banderas επιβλητικός και γενικα εξαιρετική παραγωγή στο συνολο της. Αλλα για καποιο λογο οι παραγωγοι αποφασισαν οτι ταιριαζε ο Cruise στο ρολο του αριστοκρατη βρικολακα.

Α τωρα ειδα οτι το βρηκε ο @BadIndian

Για τη δικη μου, δεν ειναι αυτο που λεει ο @Tsoukos87, αλλα ειναι κοντα, οσον αφορά τις ηθοποιούς, κατα το ήμισυ. Επισης σχετίζεται με την μυθολογιας της ταινιας που εβαλε. Ε νομιζω, θα βρεθει σχετικα ευκολα πλεον.

• Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BadIndian είπε

Μου ήρθε η επιφοίτηση ρε συ.

Νομίζω τη βρήκα.

Interview with a Vampire (1994) εκεί που καίει ο Πιτ τα υπάρχοντα του νομίζω

https://www.imdb.com/title/tt0110148/

Ω ναι, το βρήκες φίλτατε, μα φυσικά Συνέντευξη με έναν βρυκόλακα, πολύ καλή ταινία και δεν έχει ξανά μπει στο νήμα. 

2 ώρες πριν, Koopas είπε

/έναρξη αστείου.

Και κάπως έτσι βγήκε το nick σου.

/τέλος αστείου

Τσουκ με φώναζαν πολύ μικρό αλλά κάποιος άτιμος μου το είχε καπαρώσει εδώ μέσα το nickname, οπότε έβαλα ένα alternative. 

2 ώρες πριν, PSYHAS είπε

Εχω την εντυπωση οτι ειναι ησκηνη απο το Interview with a vampire, πταν καιγεται η επαυλη και φευγουν τα βαμπιρ απο Νεα Ορλεανη

https://www.imdb.com/title/tt0110148/?ref_=nv_sr_srsg_3_tt_8_nm_0_in_0_q_interview%20

Ταινια που πιστευω θα απογειωνοταν, αν επαιζε καποιος σαν τον DDL η εστω ενας Ralph Fiennes το ρολο του Lestat. Βασικα η ταινια ηταν μια χαρα, ο Brad εξαιρετικος και πολυ πειθαρχημενος στο ρολο του, Banderas επιβλητικός και γενικα εξαιρετική παραγωγή στο συνολο της. Αλλα για καποιο λογο οι παραγωγοι αποφασισαν οτι ταιριαζε ο Cruise στο ρολο του αριστοκρατη βρικολακα.

Α τωρα ειδα οτι το βρηκε ο @BadIndian

Για τη δικη μου, δεν ειναι αυτο που λεει ο @Tsoukos87, αλλα ειναι κοντα, οσον αφορά τις ηθοποιούς, κατα το ήμισυ. Επισης σχετίζεται με την μυθολογιας της ταινιας που εβαλε. Ε νομιζω, θα βρεθει σχετικα ευκολα πλεον.

Μέσω από τα hint που έδωσες και ψάξιμο το βρήκα, δεν το ήξερα να σου πω την αλήθεια. 

https://m.imdb.com/title/tt0085701/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_29

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε

Μέσω από τα hint που έδωσες και ψάξιμο το βρήκα, δεν το ήξερα να σου πω την αλήθεια. 

https://m.imdb.com/title/tt0085701/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_29

Ακριβως, The hunger καμμιά δεκαετια πριν απο το Interview , ο Tony Scott σκηνοθέτησε ενα ερωτικο ménage a trois βαμπιροθριλερακι, με το τρίγωνο Bowie-Deneuve-Sarandon να  είναι στο επίκεντρο. Στη φωτο η περιφημη λεσβιακη σκηνη των 2 τελευταιων, αρκετα σπανια για την εποχη. Η ταινια ξεκιναει με ενα εισαγωγικο βιντεο, οπου εμφανιζεται ο Peter Murphy των Bauhaus, τραγουδωντας το πιο γνωστο τραγουδι τους και βαζοντας μας στο κλιμα. 

Επεξ/σία από PSYHAS
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, BLiTzER said:

Πώς ακριβώς το συμπεραίνεις αυτό; Προσωπικά εγώ δε βλέπω ελληνική ταινία ούτε αν εξαρτάται η ζωή μου από αυτό.

Η αλήθεια είναι κι εγώ ελληνικές ταινίες έχω δει ελάχιστες. 

10 hours ago, Agent_Orange said:

image.png.c8d77df7b548c0cdb6bb02eb0824ba2c.png

Εκτός από την παραπάνω, εκκρεμεί άλλη;

Η λήψη δεν βοηθάει, μου βγάζει μια καλτίλα από The Warriors, αλλά δεν βλέπω πέτσινα οπότε αποκλείεται να είναι αυτό.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, BadIndian είπε

Μου ήρθε η επιφοίτηση ρε συ.

Νομίζω τη βρήκα.

Πως να μη τη βρεις. Εσύ την είχες ξαναβάλει αφού 😜 (και γω την είχα μαντέψει😜)

13 λεπτά πριν, Charismo είπε

Εκτός από την παραπάνω, εκκρεμεί άλλη;

Νομίζω πως όχι..

Κι αφού  ΟΛΟΙ έχουμε δει τις ελληνικές 😜 ας πάμε σε ξενόγλωσση 

IMG-3deedc0f489439d8595acbb3e1800ea7-V.jpg.3de9c901fe4d2400f54d5f6ec19f3d3c.jpg

Καλημέρα σε όλους!

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PSYHAS είπε

Αγαπημενη Amy Adams. Νομιζω ειναι το Nocturnal Animals. η ταινια του Tom Ford

https://www.imdb.com/title/tt4550098/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_nocturnal

Αυτή ακριβώς είναι! Παράξενη ταινία αλλά μ'άρεσε πολύ. Συμφωνώ για Amy Adams, από τις καλύτερες της γενιά της.

• Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Charismo είπε

Η λήψη δεν βοηθάει, μου βγάζει μια καλτίλα από The Warriors, αλλά δεν βλέπω πέτσινα οπότε αποκλείεται να είναι αυτό.

Εμένα μου κάνει για ελληνική, δεν ξέρω κιόλας.

Αν είναι ελληνική το χει ο Πρόεδρος λογικά @HPXMAN

Αν όχι τότε ο @PSYHAS

Σίγουρα ξέρει ο @Agent_Orange 

** edit ** τη βρήκε ο @PSYHAS λογικά 

😊

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, lovesucks said:

Εμένα μου κάνει για ελληνική, δεν ξέρω κιόλας.

Αν είναι ελληνική το χει ο Πρόεδρος λογικά @HPXMAN

Αν όχι τότε ο @PSYHAS

Σίγουρα ξέρει ο @Agent_Orange 

** edit ** τη βρήκε ο @PSYHAS λογικά 

😊

Ενώ φέρνει σε ταινία του Ψάλτη με πρώτη ματιά, απέρριψα τη σκέψη αυτή λόγω του μαύρου δεξιά.

Σε λίγο θα βάζουμε ένα μαύρο φόντο και ο @PSYHAS θα το βρίσκει.

"Ναι είναι ο σκοτεινιασμένος ουρανός του Εξορκιστή όταν ο ιερέας κοιτάζει στον ουρανό στην αρχή της ταινίας."

2 minutes ago, Tsoukos87 said:

Καλημέρα, πάρα πολύ γνωστή ταινία προηγούμενης δεκαετίας. 

MV5BYTg0Y2ZhNDQtYWM5OS00YTJkLWFiNmUtMmMwYTZmNzBhM2Y4XkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX960_.jpg

Social Network;

Αυτός πρέπει να είναι ο Eisenberg στο ρόλο του σαυράνθρωπου.

Επεξ/σία από Charismo
  • Haha 6
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

MV5BYTg0Y2ZhNDQtYWM5OS00YTJkLWFiNmUtMmMwYTZmNzBhM2Y4XkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX960_.jpg

Eisenberg με την κάμερα και Social Network.

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tsoukos87 είπε

πρεπει να ειναι ο Eissenberg, στην πισινα οταν μετακομισε το team facebook. The Social Network, Fincher φυσικα

https://www.imdb.com/title/tt1285016/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_social%20network

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Charismo είπε

Ενώ φέρνει σε ταινία του Ψάλτη με πρώτη ματιά, απέρριψα τη σκέψη αυτή λόγω του μαύρου δεξιά.

Σε λίγο θα βάζουμε ένα μαύρο φόντο και ο @PSYHAS θα το βρίσκει.

"Ναι είναι ο σκοτεινιασμένος ουρανός του Εξορκιστή όταν ο ιερέας κοιτάζει στον ουρανό στην αρχή της ταινίας."

Όπως τον ζωγράφο στο Κωνσταντίνου και Ελένης, μα αγνοφαίνονται οι λύκοι στον καμβά και στο άλλο ο Λένιν ο Τρότσκι στη κόκκινη πλατεία..

• Like 1
  • Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...