BLiTzER Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Η Mystique είναι shape-shifter. Δεν είναι πάντα μπλε απαραίτητα. 😛 2
BadIndian Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, BLiTzER είπε Η Mystique είναι shape-shifter. Δεν είναι πάντα μπλε απαραίτητα. 😛 Δεν έχεις άδικο. Όμως συνήθως παίρνει κάποια μορφή για να εξαπατήσει ή να περάσει απαρατήρητη... Εν πάση περιπτώσει συνεχίζω να μην την αναγνωρίζω την ταινία. 1
xaros73 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε Εκκρεμεί η παραπάνω που την έχω βάλει εγω απο χθες και ας βάλω αλλο ένα έπος που νομίζω δεν έχει μπει ακόμα στο νήμα.. To....αυτι μου κανει για Max Von Sydow νεο, οποτε μαλλον η Εβδομη Σφραγιδα. https://www.imdb.com/title/tt0050976/?ref_=tt_mv_close EDIT δεν ειχα κανει refresh τη σελιδα και δεν ειδα οτι απαντηθηκε ηδη. Αυτη με την Lawrence, εχει λιγο ρετρο λουκ, κατι σε 70ς. Μηπως ειναι το American Hustle? https://www.imdb.com/title/tt1800241/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_15 Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από xaros73 1
Tsoukos87 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Όχι όχι μόνο η @lovesucks είναι πολύ κοντά και μετά ο @BLiTzER, πάντως είχα βάλει τις προάλλες Fassbender από το Days of the future past άρα δεν είναι αυτό.
Actinidio Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Στις 6/5/2024 στις 2:25 ΜΜ, TheGrisGrisMan είπε …super easy: shawshank redemption 2 1
lovesucks Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 28 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Όχι όχι μόνο η @lovesucks είναι πολύ κοντά και μετά ο @BLiTzER, πάντως είχα βάλει τις προάλλες Fassbender από το Days of the future past άρα δεν είναι αυτό. Μήπως αυτό;;; X-men: Apocalypse(2016) https://m.imdb.com/title/tt3385516/?ref_=tt_mv_desc 3 1
Tsoukos87 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 57 λεπτά πριν, lovesucks είπε Μήπως αυτό;;; X-men: Apocalypse(2016) https://m.imdb.com/title/tt3385516/?ref_=tt_mv_desc Ω ναι το Apocalypse είναι, εύγε!! Αυτός είναι ωραίος σωστός villain με τα όλα του, όπως και ο Darkseid από DC, όχι ο μπάρμπα Θανάσης ο αγρότης. 1 1
BLiTzER Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι είναι το Apocalypse, αλλά το έχω δει μια φορά μόνο και δε θα το έβρισκα από τη φωτογραφία, οπότε δεν απάντησα. Fun fact: σχεδόν αντιπαθώ τη Lawrence από τότε που πήρε τον ρόλο της Mystique. Μου φαίνεται παντελώς αταίριαστη, δεν έχει την κίνηση, δεν έχει τον σωματότυπο, δεν έχει το femme-fatale, δεν έχει τίποτα του χαρακτήρα. Μου την κατέστρεψε.
Charismo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 8 hours ago, Actinidio said: shawshank redemption 6
Tsoukos87 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 21 λεπτά πριν, BLiTzER είπε Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι είναι το Apocalypse, αλλά το έχω δει μια φορά μόνο και δε θα το έβρισκα από τη φωτογραφία, οπότε δεν απάντησα. Fun fact: σχεδόν αντιπαθώ τη Lawrence από τότε που πήρε τον ρόλο της Mystique. Μου φαίνεται παντελώς αταίριαστη, δεν έχει την κίνηση, δεν έχει τον σωματότυπο, δεν έχει το femme-fatale, δεν έχει τίποτα του χαρακτήρα. Μου την κατέστρεψε. Καλά και η Rebecca Romin Stamos που ήταν στην 1η τριλογία απλά πιο εμφανισιμη ήταν, αλλά μονοδιαστατη τελείως και γενικώς είναι και περισσότερο ατάλαντη από την Lawrence.
BLiTzER Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Γενικά η Mystique ούτε καν μιλάει (συνήθως), οπότε δεν υπήρχε ποτέ η ανάγκη για υποκριτικό ταλέντο στον ρόλο.
lovesucks Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Καλημέρα σε όλους!! Χρωστάω like παιδιά!! Γέλασα πολύ με τα σχόλια σας χαχαχαχα Για πάμε!! 4
Charismo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, lovesucks said: Καλημέρα σε όλους!! Χρωστάω like παιδιά!! Γέλασα πολύ με τα σχόλια σας χαχαχαχα Για πάμε!! Ο νεαρός μπροστά είναι που έπαιζε στο Slumdog Millionaire; 3
lovesucks Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, Charismo είπε Ο νεαρός μπροστά είναι που έπαιζε στο Slumdog Millionaire; Ναιιιιιι!! Dev Patel 😊 1
BadIndian Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Κι ο δίπλα ο Stephen Fry. Την βρήκα την ταινία, αλλά δεν θα την δώσω γιατί δεν την έχω δει, ούτε την ήξερα. Καλημέρα και θα επανέλθω αργότερα με αυθεντικό τρόμο... ή και όχι. Ας μην δεσμευτώ ακόμα καλύτερα. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου από BadIndian 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα