BadIndian Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ω! Ναι! Είναι το "Ο άνθρωπος που γνώριζε το άπειρο" (2015) με τον Τζέρεμυ Άιρονς. Δεν την έχω δει όμως όπως είπα, ούτε τη γνώριζα. Δείχνει ενδιαφέρουσα και έχει και συστατική από την @lovesucks. https://www.imdb.com/title/tt0787524/ Βάζω και μια ακόμα να υπάρχει, αλλά θα επανέλθω βραδάκι για επιβεβαίωση αν είναι. Είναι αυτή που θυμήθηκα με το κοινό μου, το οποίο ουσιαστικά είναι ο Ντιέγκο και ο Κούπας. Είναι και φαίνεται κωμωδία, με πασίγνωστο πρωταγωνιστή. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου από BadIndian 3 1
BLiTzER Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Βάζω κι εγώ μία. Υποθέτω ότι δεν έχει ξαναμπεί. Σχεδόν όλο το cast. 5
BLiTzER Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Σωστός, well done! Νόμιζα ότι μόνο εγώ το έχω δει.
Millennium Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 57 minutes ago, BLiTzER said: Σωστός, well done! Νόμιζα ότι μόνο εγώ το έχω δει. Είναι ταινία που έχει ακουστεί στο φόρουμ. 1
floyd89gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, BLiTzER είπε Βάζω κι εγώ μία. Υποθέτω ότι δεν έχει ξαναμπεί. Σχεδόν όλο το cast. εχει ξαναμπει αλλα δεν πειραζει . πολυ καλη ταινια . οντως το σεναριο ειναι ολα τα λεφτα . εξαλλου ολη η ταινια σχεδον διαδραματιζεται σε ενα δωματιο . Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου από floyd89gr 3
Tsoukos87 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Να βάλω μια αγαπημένη , είδα ότι δεν έχει μπει στο νήμα.. 1
Koopas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε Να βάλω μια αγαπημένη , είδα ότι δεν έχει μπει στο νήμα.. Μικι Ρουρκ και θα παίξω το Man on Fire, εκτός και κάνω τόσο λάθος για την ηλικία του εδώ. https://www.imdb.com/title/tt0328107/ 2 1
BadIndian Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Μπράβο ρε Κούπ! Το ήξερα πως την έχω δει την ταινία! Αναμφισβήτητα ο Μίκυ Ρουρκ σχετικά νέος, ΑΛΛΑ το ριγέ κουστουμάκι έγινε της μοδός μετά την αλλαγή της χιλιετίας, οπότε είχα αποκλείσει τα 90's και έψαχνα κάπου στις αρχές του 2000. Με το που είδα το ποστ σου αναλαμπή. Πάω all in με την επιλογή σου! Btw τη δικιά μου κανείς;;; Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου από BadIndian 1
Koopas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, BadIndian είπε Ω! Ναι! Είναι το "Ο άνθρωπος που γνώριζε το άπειρο" (2015) με τον Τζέρεμυ Άιρονς. Δεν την έχω δει όμως όπως είπα, ούτε τη γνώριζα. Δείχνει ενδιαφέρουσα και έχει και συστατική από την @lovesucks. https://www.imdb.com/title/tt0787524/ Βάζω και μια ακόμα να υπάρχει, αλλά θα επανέλθω βραδάκι για επιβεβαίωση αν είναι. Είναι αυτή που θυμήθηκα με το κοινό μου, το οποίο ουσιαστικά είναι ο Ντιέγκο και ο Κούπας. Είναι και φαίνεται κωμωδία, με πασίγνωστο πρωταγωνιστή. Τον θυμάμαι χαρακτηριστικά με κοστούμι σε αυτή την ταινία, όπως επίσης μου είχε κάνει εντύπωση ο ρόλος του (ως δικηγόρος). Όσο για τη δική σου, κάτι μου φέρνει στο μυαλό, αλλά δεν. 2
Tsoukos87 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Koopas είπε Μικι Ρουρκ και θα παίξω το Man on Fire, εκτός και κάνω τόσο λάθος για την ηλικία του εδώ. https://www.imdb.com/title/tt0328107/ 10 λεπτά πριν, BadIndian είπε Μπράβο ρε Κούπ! Το ήξερα πως την έχω δει την ταινία! Αναμφισβήτητα ο Μίκυ Ρουρκ σχετικά νέος, ΑΛΛΑ το ριγέ κουστουμάκι έγινε της μοδός μετά την αλλαγή της χιλιετίας, οπότε είχα αποκλείσει τα 90's και έψαχνα κάπου στις αρχές του 2000. Με το που είδα το ποστ σου αναλαμπή. Πάω all in με την επιλογή σου! Btw τη δικιά μου κανείς;;; Ναι το Man on fire είναι Δια Πυρός και Σιδήρου στα ελληνικά ο τίτλος, εργάρα φοβερή ταινία απο τις καλύτερες του Ντενζελ και απορούσα πως δεν είχα μπει, ένας απο τα τσιράκια εκεί απο τους απαγωγούς της μικρής είναι ίδιος ο Λουίς Ντίαζ της Λίβερπουλ (Κολομβιανός κιόλας του είχαν απαγάγει και τον πατέρα αυτινού, επισυναπτόμενη εικόνα). Τώρα ινδιάνε το δικό σου μου θυμίζει Κωνσταντίνου και Ελένης που λέγανε το παπάκι πάει στην ποταμιά, να με συγχωρεί η αφεντιά σου αλλά αυτό μου έρχεται στο νου. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου από Tsoukos87 1 1
BadIndian Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Koopas είπε Τον θυμάμαι χαρακτηριστικά με κοστούμι σε αυτή την ταινία, όπως επίσης μου είχε κάνει εντύπωση ο ρόλος του (ως δικηγόρος). Όσο για τη δική σου, κάτι μου φέρνει στο μυαλό, αλλά δεν. Κουστούμια έχει φορέσει κι αλλού, αλλά έχεις δίκιο αυτό το ριγέ φανταχτερό είναι ξεκάθαρα δικηγόρου. Btw η υπ' αριθμόν 172/253 φβτογραφία στο imdb σε επιβεβαιώνει 5 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Τώρα ινδιάνε το δικό σου μου θυμίζει Κωνσταντίνου και Ελένης που λέγανε το παπάκι πάει στην ποταμιά, να με συγχωρεί η αφεντιά σου αλλά αυτό μου έρχεται στο νου. Χαχχαχα! Δεν έχεις άδικο. Θυμίζουν όντως, όμως το εν λόγω συγκρότημα είναι κατά τι πιο γνωστό από τις "Πατ-κιούτ". Ίσως αν παρατηρήσετε καλύτερα το σχήμα να βρείτε την ηθοποιό... Υπενθυμίζω πως κι αυτές οι καημένες από κάτω ως κοινό τους έχουν τον Ινδιάνο, τον Κούπα, τον Μιλενιουμ και τον Ντιεγκο. Κανέναν άλλο. Ίσως βοηθήσει κι αυτό. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου από BadIndian 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 10 λεπτά πριν, BadIndian είπε Κουστούμια έχει φορέσει κι αλλού, αλλά έχεις δίκιο αυτό το ριγέ φανταχτερό είναι ξεκάθαρα δικηγόρου. Btw η υπ' αριθμόν 172/253 φβτογραφία στο imdb σε επιβεβαιώνει Χαχχαχα! Δεν έχεις άδικο. Θυμίζουν όντως, όμως το εν λόγω συγκρότημα είναι κατά τι πιο γνωστό από τις "Πατ-κιούτ". Ίσως αν παρατηρήσετε καλύτερα το σχήμα να βρείτε την ηθοποιό... Υπενθυμίζω πως κι αυτές οι καημένες από κάτω ως κοινό τους έχουν τον Ινδιάνο, τον Κούπα, τον Μιλενιουμ και τον Ντιεγκο. Κανέναν άλλο. Ίσως βοηθήσει κι αυτό. Η (summer) Deschannel η σωσίας της Katy Perry δεν είναι; 1
Actinidio Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 19 λεπτά πριν, BadIndian είπε Μπράβο ρε Κούπ! Το ήξερα πως την έχω δει την ταινία! Αναμφισβήτητα ο Μίκυ Ρουρκ σχετικά νέος, ΑΛΛΑ το ριγέ κουστουμάκι έγινε της μοδός μετά την αλλαγή της χιλιετίας, οπότε είχα αποκλείσει τα 90's και έψαχνα κάπου στις αρχές του 2000. Με το που είδα το ποστ σου αναλαμπή. Πάω all in με την επιλογή σου! Btw τη δικιά μου κανείς;;; jim Carey yes man παιζει να ηταν η τελευταια ταινια του που ειχε πλάκα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα