Προς το περιεχόμενο

Gt 1030 ΒΟΗΘΕΙΑ


chris1212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα καλο πασχα να έχουμε όλοι με υγεια.Προσφατα αποφάσισα να αλλάξω μετά από χρόνια κομματι σε hardware  σε δεύτερο pc,άλλαξα τον επεξεργαστη από ryzen athlοn 200ge  με gt 1030 ddr5  σε r5 2400g.Την κάρτα την εχω ακόμα.Το θέμα είναι ότι  ο athlon συνεργαζόταν άψογα με την 1030 αλλά όταν κουμπώσω τον r5 2400g  με την  καρτα δεν δείχνει εικόνα τπτ μαύρη οθόνη το πσ ανοίγει κανονικα απλά δεν δίνει εικόνα.Οταν ξαναβαζω  τον athlon με την καρτα εχω εικονα.Μονος του  ο r5 λειτουργεί κανονικά χωρίς την κάρτα. Δοκιμασα την συγκεκριμένη  1030 και σε αλλο pc  με r5 3400g αλλα και εκει μαυρη οθονη εχω.Τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω.; ;Δεν ειναι ζορισμένα τα pc γενικά τα προσέχω τα πράγματα μου ,τα έχω για γενική χρήση γραφείου ταινιες και πολύ λόγο παλιό gaming.Αυτη είναι η κάρτα μου

xlarge_20170522123412_gigabyte_geforce_gtx_1030_2gb_low_profile_gv_n1030d5_2gl.jpeg

Επεξ/σία από chris1212
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα είναι γιατί χρειάζεσαι την 1030... Το onboard gpu του 2400g (vega 11) είναι πιο γρήγορο από την κάρτα γραφικών σου.

Εάν θες ντε και καλά να κάνεις troubleshooting, θα έλεγα ότι μάλλον είναι θέμα UEFI/CSM στο BIOS. Εάν δεν είναι αυτό, ίσως να απενεργοποιούσες τα onboard γραφικά ή/και να ορίσεις primary display device το pcie slot και όχι τον επεξεργαστή (πάλι στο BIOS). Επίσης θα βοηθούσε εάν ανέφερες το μοντέλο της μητρικής σου.

Τέλος, το να εύχεσαι χρόνια πολλά την Μεγάλη Εβδομάδα είναι σα να λες χρόνια πολλά πριν από κηδεία 😜 (πλάκα κάνω)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχεις δοκιμάσει να απενεργοποιήσεις την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του επεξεργαστή(από το BIOS); Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που δεν βλέπει την 1030. 

Ποια μητρική έχεις; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1) Βεβαιώσου ότι έχεις το νεότερο BIOS. Σου είναι εύκολο να το δεις; Μπορείς να το δεις και με την εφαρμογή CPUID στην καρτέλα ''Motherboard''.

2) Αυτό που σε έγραψα για την ενσωματωμένη κάρτα το δοκίμασες;

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...