Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ecosils__9 είπε

Δεν θα το χάψει το σκέφτηκα γιατί είχα βγει εκείνη τη μέρα με τη κάρτα μόνη μ και για συγκεκριμένη αγορά. Γνωρίζεις κάτι πάνω σε αυτό π ρώτησα; 

Σοβαρα στο ειπα εγω, οχι ειρωνικα, αν θεωρεις οτι δε θα το χαψει, πασο.

Οι κινησεις δε μπορουν να διαγραφουν.

Αυτο που μπορεις να κανεις ομως, αφου δεν εχει ebanking ή mobile banking, αν κοιταει τις κινησεις μονο με τα χαρτακια στο ατμ, ειναι να κανεις πολλες μικρες κινησεις ωστε η επιμαχη να παει πιο πισω και να μην εμφανιζεται στις "τελευταιες".

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ecosils__9 είπε

Καμία σχέση, τσιγάρα αγόρασα και δεν θέλω να το μάθει η μάνα μ γιατί η κάρτα δεν έχει e banking. Γράφεται μόνο η επωνυμία του καταστήματος π εγινε η συναλλαγή ή και το προϊόν που χτυπήθηκε στην απόδειξη (πχ τσιγάρα)

Φαινεται η επωνυμια μονο, και το ποσο. Αν δεν κανει συχνα ερωτηση κινησεων, δεν θα εχεις θεμα. Τις 10 τελευταιες δειχνει μονο

Την επομενη φορα βγαλε 20 ευρω

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lector είπε

Αυτο που μπορεις να κανεις ομως, αφου δεν εχει ebanking ή mobile banking, αν κοιταει τις κινησεις μονο με τα χαρτακια στο ατμ, ειναι να κανεις πολλες μικρες κινησεις ωστε η επιμαχη να παει πιο πισω και να μην εμφανιζεται στις "τελευταιες".

Ο μόνος που απάντησε. Ευχαριστώ πολύ 

Δεν τις κοιτάει με χαρτάκια απλά τυχαίνει η συγκεκριμένη κάρτα να μην έχουν γίνει διαδικασίες για e banking (από αμέλεια προφανώς). Γνωρίζει πόσα είχαν μπει και τι χάλασα απλά ρώτησα γιατί μάλλον θα θέλει να δει πόσα έχουν μείνει. Δεν νομίζω να κοιτάξει να σου πω την αλήθεια απλά ήθελα να ξέρω. 

Οταν πήρα την απόδειξη από το περίπτερο έγραφε τσιγάρα στο προϊόν, ως κίνηση αναγράφεται μόνο η επωνυμία του μαγαζιού ή και το προϊόν όπως στο χαρτί απόδειξης ; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

14χρονος που αγόραζε τσιγάρα με κάρτα όχι.Οτι βλακεία ήθελα την έκανα με μετρητά.

Μα μόνο μετρητά υπήρχαν όταν ήμασταν 14.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Φαινεται η επωνυμια μονο, και το ποσο. Αν δεν κανει συχνα ερωτηση κινησεων, δεν θα εχεις θεμα. Τις 10 τελευταιες δειχνει μονο

Την επομενη φορα βγαλε 20 ευρω

Νταξει για επωνυμία κ ποσο δεν υπάρχει θέμα, σε ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lector είπε

έρχεται ανάλυση με τις κινήσεις στο σπίτι.

• Haha 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ecosils__9 είπε

Δεν τις κοιτάει με χαρτάκια απλά τυχαίνει η συγκεκριμένη κάρτα να μην έχουν γίνει διαδικασίες για e banking (από αμέλεια προφανώς). Γνωρίζει πόσα είχαν μπει και τι χάλασα απλά ρώτησα γιατί μάλλον θα θέλει να δει πόσα έχουν μείνει. Δεν νομίζω να κοιτάξει να σου πω την αλήθεια απλά ήθελα να ξέρω. 

Οταν πήρα την απόδειξη από το περίπτερο έγραφε τσιγάρα στο προϊόν, ως κίνηση αναγράφεται μόνο η επωνυμία του μαγαζιού ή και το προϊόν όπως στο χαρτί απόδειξης ; 

Πετα την αποδειξη απο το περιπτερο.

Στο χαρτακι με τις κινησεις θα φαινεται απλα η επωνυμια της επιχειρησης και το ποσο. Μπορεις να πεις οτι αγορασες κατι αλλο, αναψυκτικα ξερωγω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ecosils__9 είπε

βγάλε υπόλοιπο και όχι κινήσεις.Αν είναι χρεωστική.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lector είπε

Πετα την αποδειξη απο το περιπτερο.

Στο χαρτακι με τις κινησεις θα φαινεται απλα η επωνυμια της επιχειρησης και το ποσο. Μπορεις να πεις οτι αγορασες κατι αλλο, αναψυκτικα ξερωγω.

Σε υπέρ ευχαριστώ! 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

έρχεται ανάλυση με τις κινήσεις στο σπίτι.

Και παλι δε θα γραφει τι προϊον αγοραστηκε

Δημοσ.
Στις 30/4/2024 στις 11:30 ΜΜ, ecosils__9 είπε

Καμία σχέση, τσιγάρα αγόρασα και δεν θέλω να το μάθει η μάνα μ γιατί η κάρτα δεν έχει e banking. Γράφεται μόνο η επωνυμία του καταστήματος π εγινε η συναλλαγή ή και το προϊόν που χτυπήθηκε στην απόδειξη (πχ τσιγάρα)

στις κινησεις του λογαριασμου δεν φαινεται τι αγορασες απο το μαγαζι αλλα μονο η επωνυμια του μαγαζιου. Πχ αμα πηγες στο kiosky και αγορασες γαρο δεν θα αναγραφεται καπου παρα μονο το ονομα του μαγαζιου και το ποσο της συναλλαγης

Δημοσ.
9 hours ago, colombiano747 said:

στις κινησεις του λογαριασμου δεν φαινεται τι αγορασες απο το μαγαζι αλλα μονο η επωνυμια του μαγαζιου. Πχ αμα πηγες στο kiosky και αγορασες γαρο δεν θα αναγραφεται καπου παρα μονο το ονομα του μαγαζιου και το ποσο της συναλλαγης

Πουλάνε "γαρα" στο kiosky? 😁

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...