Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Τις προάλλες ένας συγγενής μου έφερε,όχι ακριβώς σαν δώρο,μια μπλούζα μάρκας...zedem.Βασικα του την έφεραν λάθος νούμερο και επειδή δεν γίνονταν αλλαγή όπως είπε και έτυχε το συγκεκριμένο νούμερο να είναι αυτό που φοράω εγώ,την έδωσε σε εμένα.

Έχει ακούσει ποτέ κανείς αυτή τη μάρκα?Εγώ πάντως πρώτη φορά την ακούω...

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, DimitrisPaps είπε

Καλησπέρα!

Τις προάλλες ένας συγγενής μου έφερε,όχι ακριβώς σαν δώρο,μια μπλούζα μάρκας...zedem.Βασικα του την έφεραν λάθος νούμερο και επειδή δεν γίνονταν αλλαγή όπως είπε και έτυχε το συγκεκριμένο νούμερο να είναι αυτό που φοράω εγώ,την έδωσε σε εμένα.

Έχει ακούσει ποτέ κανείς αυτή τη μάρκα?Εγώ πάντως πρώτη φορά την ακούω...

Του Σκλαβενίτη δεν είναι αυτή;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Του Σκλαβενίτη δεν είναι αυτή;

Άμα ήξερα,δεν θα ρωταγα!

Μπέσα τώρα,δεν την έχω ξανακουσει αυτή τη μάρκα.

Άμα είναι του Σκλαβενίτη δεν την βλέπω(την μπλούζα)να ζει και πολύ... 😂

Παλιότερα λόγω οικονομικών δυσκολιών,που πλέον δεν υπάρχουν,είχα πάρει κάποιες μπλούζες,παντελόνια,πουκάμισα κλπ από Γαλαξία(δεν θυμάμαι μάρκα),ΑΒ(Amico και WM) και Lidl(Livergy,Crivit,Parkside).Αποτέλεσμα? Πεταμένα λεφτά,μετά από λίγο καιρό είχαν διαλυθεί.Εξαιρεση αποτελούν τα Parkside που αντέχουν ακόμα και 2 ζιβάγκο Livergy που βγήκαν σχετικά καλά!Όλα τα υπόλοιπα...άστο...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DimitrisPaps είπε

Άμα ήξερα,δεν θα ρωταγα!

Μπέσα τώρα,δεν την έχω ξανακουσει αυτή τη μάρκα.

Άμα είναι του Σκλαβενίτη δεν την βλέπω(την μπλούζα)να ζει και πολύ... 😂

Παλιότερα λόγω οικονομικών δυσκολιών,που πλέον δεν υπάρχουν,είχα πάρει κάποιες μπλούζες,παντελόνια,πουκάμισα κλπ από Γαλαξία(δεν θυμάμαι μάρκα),ΑΒ(Amico και WM) και Lidl(Livergy,Crivit,Parkside).Αποτέλεσμα? Πεταμένα λεφτά,μετά από λίγο καιρό είχαν διαλυθεί.Εξαιρεση αποτελούν τα Parkside που αντέχουν ακόμα και 2 ζιβάγκο Livergy που βγήκαν σχετικά καλά!Όλα τα υπόλοιπα...άστο...

Αν ημουν σίγουρος δεν θα έβαζα ερωτηματικό.

Για τα λεφτά τους μια χαρά ρούχα είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Zedem φαίνεται να πουλαει μουσικα όργανα και να εχει και κανενα δυο ρουχαλακια:

https://zedem.ca/collections/miscellaneous-and-lifestyle

τα οποια δεν εχουν logo zedem. Οποτε μαλλον κανω λαθος.

Σε αλλα νεα της ημέρας, τα crivit μια χαρά είναι, δεν ρωτάω τι μαρκες παίρνεις τωρα γιατι θα μας παει μακρια η νυχτα.

update:

https://www.themart.gr/mplouza-zedem-andriki-polo-pike-bambakeri-me-tsepi-mple-2116663800012.html

Επεξ/σία από dbrillis
Δημοσ.

Έλα, πες την αλήθεια, το κόστος σε ενδιαφέρει ωστέ να τη γυρίσεις πίσω να πάρεις τα λεφτά

Δημοσ.
9 ώρες πριν, milos_ είπε

Έλα, πες την αλήθεια, το κόστος σε ενδιαφέρει ωστέ να τη γυρίσεις πίσω να πάρεις τα λεφτά

Ούτε καν! Απλώς δεν την ξέρω την μάρκα,για αυτό ρώτησα!Οπτικά πάντως δεν φαίνεται άσχημη,το αντίθετο μάλιστα.Τωρα αν αντέξει στο χρόνο είναι αλλουνου παπά ευαγγέλιο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...