Προς το περιεχόμενο

Σε σχέση με τη τιμή του, ποιός είναι ο πιο αξιόπιστος δρόμος για αγορά τηλεόρασης με εγγύηση απο Ελλάδα?


redmedusa
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Petros Electron,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατέληξα στην Hisense 55U7KWQ και έχω τις εξής επιλογές αγοράς:

  1. Αγορά απο Kotsovolo. 729€ (+9.99€ μεταφορικά, 3-5 εργάσιμες για παραλαβή)
  2. Αγορά απο Kotsovolo με επέκταση σε 5 ετής εγγύηση. 842.90€ (+9.99€ μεταφορικά, 3-5 εργάσιμες για παραλαβή)
  3. Αγορά απο το πιο φθηνό μαγαζί στο Skroutz. 633.15€ (+20.00€ μεταφορικά, 4-10 εργάσιμες διαθεσιμότητα + άγνωστος χρόνος αποστολής courier)
  4. Αγορά μέσω Skroutz. 669€ (+15.00€ μεταφορικά, 21-23 Μαίου τελική ημερομηνία παραλαβής)
  5. Αγορά μέσω Skroutz με επέκταση εγγύησης +3 χρόνια (5 έτη συνολικά). 748.90€ (+15.00€ μεταφορικά, 21-23 Μαίου τελική ημερομηνία παραλαβής)
  6. Αγορά απο το πιο φθηνό μαγαζί του BestPrice. 517.43€ (+15.00€ μεταφορικά, 25-30 εργάσιμες διαθεσιμότητα + άγνωστος χρόνος αποστολής courier)

Σε σχέση με τη τιμή του, αν ξεχάσουμε το κόστος μεταφορικών και την τελική ημερομηνία παράδοσης, ποιά είναι η καλύτερη επιλογή για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο σε περίπτωση που υποστεί κοινή βλάβη η τηλεόραση (όπως π.χ. κάψιμο πίξελ)?

Νομίζω, η αγορά μέσω Skroutz με +3 χρόνια εγγύησης είναι η καλύτερη επιλογή.

Επεξ/σία από redmedusa
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Σε σχέση με τη τιμή του, ποιός είναι ο πιο αξιόπιστος δρόμος για αγορά τηλεόρασης με εγγύηση απο Ελλάδα?
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω προσωπικά θα κοιταζα απο που θα την παρω φθηνότερα. Γιατι το θεμα εγγύησης ειναι ευθύνη της εκάστοτε αντιπροσωπίας και οχι του καταστήματος.

Επεξ/σία από Petros Electron
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Εγω προσωπικά θα κοιταζα απο που θα την παρω φθηνότερα. Γιατι το θεμα εγγύησης ειναι ευθύνη της εκάστοτε αντιπροσωπίας και οχι του καταστήματος.

Λογική η απάντηση σου, αλλά σου διαφεύγει κάτι: πολλά καταστήματα στο skroutz κάνουν δικές τους εισαγωγές απο ευρωπαικές χώρες και εξαρτάται από τον κατασκευαστή αν καλύπτει την εγγύηση στην ελλάδα, πχ η philips δεν καλύπτει την εισαγωγή από άλλη ευρωπαική χώρα άν δεν έχει την παγκόσμια εγγύηση, η lg καλύπτει την ευρωπαική εισαγωγή, οπότε θέλει πολύ ψάξιμο από τα καταστήματα του skroutz ( ερώτηση για την εγγύηση που έχει το κατάστημα, μερικά έχουν δική τους εγγύηση), οι μεγάλες αλυσίδες παίρνουν από τις επίσημες αντιπροσωπείες της ελλάδος.

Επεξ/σία από manoskost
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Λύση

Αυτο ειναι ενα θέμα, και καλα κανεις και το θίγεις. Αλλα απο την αλλη η ευρωπαϊκή νομοθεσία πρεπει να καλύπτει ολες τις συσκευες που διακινούνται στις χωρες της Ε.Ε. Για εμενα παρανομα οι αντιπροσωπίες (η εστω κάποιες απο αυτες) δεν καλύπτουν τις εγγυήσεις απο τα ιδια τους τα προϊόντα που κινούνται στις αλλες Ευρωπαϊκές χωρες. Στο θεμα μας τωρα, μπορεις να ρωτησεις το καταστημα στο Skroutz, και ακομα καλυτερα να παρεις το S/N της συσκευής που θελεις να αγορασεις και να ρωτήσεις την επίσημη αντιπροσωπία αν καλύπτει την εγγύηση. Αν καλυπτει τοτε προχωράς στην αγορα.

  • Like 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...