Προς το περιεχόμενο

Hades II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την ακρίβεια χρειάζονται δέκα escapes για το true ending, οπότε η διάρκεια εξαρτάται και από την ικανότητα του καθενός.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, psof είπε

Σκέφτομαι να ξαναπαίξω το Hades 1 πριν πιάσω το sequel για να θυμηθώ την ιστορία και τους χαρακτήρες αλλά φοβάμαι μην με κάψει γιατί αν δεν κάνω λάθος θέλει πάρα πολλές ώρες για να φτάσεις στο true ending.

Όχι μη το κάνεις! Εννοείται ότι θα καεις! Και έτσι κι αλλιώς δεν είναι παιχνίδια που παίζεις για την ιστορία...

Παρόλα αυτά εγώ περιμένω πως και πως να δω το τέλος του hades 2 και τα quests που δεν είναι ολοκληρωμένα 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το έχω λιώσει τις τελευταίες μέρες. Είναι σίγουρα καλύτερο και πιο πλούσιο απο το πρώτο και το grind για να το τελειώσεις(true ending) φαίνεται 3 φορές μεγαλύτερο αυτή τη φορά. Το μόνο που μου λείπει είναι 1-2 φοβερά μουσικά κομμάτια(όπως στο πρώτο) που δεν συνάντησα ακόμα. Όλοι οι χαρακτήρες μου άρεσαν μέχρι στιγμής εκτός της Eris(Θεά Έρις) που προφανώς κάνει καλά την δουλειά της κι αυτή. MVP ο Νάρκισσος και ο Διόνυσος. Πολύ γέλιο.😁

• Like 3
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Hades II
Δημοσ.

100% τα achievements. Συνολικά εχω γυρω στις 155 ώρες αλλα όποιος ξεκινήσει απο την 1.0 θα κανει τις μισές λογικά. Έπαιξα παρα πολύ στην early access. Το true ending προφανώς και ήταν πολυ δυνατό αλλα του 1 μου αρεσε καλύτερα. 

Σαν gameplay προφανώς και το 2 είναι άλλο επίπεδο. Έβαλα το hades 1 λιγο πριν βγει η τελική έκδοση του hades 2 και μου φάνηκε αργό και ατσουμπαλο. Η απόκριση του χειρισμού καμία σχέση. 

Το unfinished business με κουρασε πολυ για το 100% και λίγο με κουρασε το quest της αράχνης. Τα έχουν κανει ψιλομπαχαλο με τόσους διαλόγους αλλά αυτά ειναι λεπτομέρειες . Είναι απο τα παιχνίδια που θα θυμόμαστε χρόνια 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 04/10/2025 at 12:58, psof said:

Το έχω λιώσει τις τελευταίες μέρες. Είναι σίγουρα καλύτερο και πιο πλούσιο απο το πρώτο και το grind για να το τελειώσεις(true ending) φαίνεται 3 φορές μεγαλύτερο αυτή τη φορά. Το μόνο που μου λείπει είναι 1-2 φοβερά μουσικά κομμάτια(όπως στο πρώτο) που δεν συνάντησα ακόμα. Όλοι οι χαρακτήρες μου άρεσαν μέχρι στιγμής εκτός της Eris(Θεά Έρις) που προφανώς κάνει καλά την δουλειά της κι αυτή. MVP ο Νάρκισσος και ο Διόνυσος. Πολύ γέλιο.😁

Εγώ πάλι θεωρώ MVP τον Ύπνο.

Τι ζωάρα κάνει ο πούστης, όλοι γύρω του σκοτώνονται και αυτός κοιμάται.

Επεξ/σία από Charismo
  • Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...